Test av de bestselgende myggjagerne i 2022 – Disse tre holder myggen unna!

Vi har testet de mestselgende myggjagerne i 2022

I denne testen har vi tatt en nærmere titt på markedets bestselgende myggjagere i 2022 for å finne ut hvilken som er den beste.

De små blodsugende innsektene er ikke bare irriterende, men kan også  føre til et voldsomt ubehag og stygge sår. For å få has på problemet trenger du bare å investere i en myggjager – men hvilken fungerer best?

Etter dager med nøye vurderinger var satt vi til slutt igjen med en suveren testvinner. Vår favoritt imponerte på en rekke områder og regelrett knuste konkurrentene!

Les videre og se topp tre myggjagere 2022 og hva som gjør at Buzzremove er «best i test». 

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
movozap
9.9
5/5
"Utmerket"
Buzzremove
650,- NOK 900 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Thermacell MR450
PRIS: 699,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Thermacell Backaper
PRIS: 899,- NOK

BEST IN TEST Myggjager

#1 BEST
movozap
9.9
5/5
"Utmerket"
BUZZREMOVE
650,- NOK 900 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"BUZZREMOVE" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter dager med testing og grundige vurderinger kom vi frem til at BUZZREMOVE er den beste myggjageren. Her ser du hvorfor!

Myggjager

Som ivrige friluftsliventusiaster er mygg og knott et problem vi stadig møter på. Særlig gjelder dette på sensommeren og på plasser med mye fukt.

Dette var derfor en test vi så frem til å gjennomføre. Kunne kanskje denne testen hjelpe oss å finne myggjageren som garantert gjør slutt på miserable kvelder med kløe og ubehag?

Vi kjøpte inn de tre bestselgende myggjagerne i 2022 og bestemte oss for å teste dem. Vi hadde på forhånd størst forventinger til BuzzRemove ettersom dette er myggjageren med best anmeldelser. Med tusenvis topprangerte anmeldelser fra verifiserte brukere og en rekke anbefalinger, var det med stor spenning vi tok med BuzzRemove på telttur i Norges dype skoger.

BuzzRemove – Testresultat

Forventningene ble ikke akkurat lavere da vi mottok myggjageren BuzzRemove kun tre dager etter bestilling. Dette var en langt raskere leveringstid enn hva vi forventet på forhånd, og også betydelig raskere enn hva vi opplevde hos de andre modellene.

I pakken fikk vi også et notat med garantier om 30 dagers åpent kjøp. Det vil si at vi kunne få pengene refundert dersom vi ikke var fornøyd med produktet. Utvilsomt en flott gest.

For de som ikke kjenner til selskapet bak BuzzRemove, så er det en norsk startup som har ekspandert ufattelig raskt rundt om i hele Europa. Selskapet har blitt svært populært, trolig grunnet det som beskrives som gode produkter og eneståence kundeservice.

Uansett, her ser du testresultatene av BuzzRemove myggjager;

Liten, portabel og praktisk

Det først vi bet oss merke i var at myggjagerne har et lite og portabelt design. Det vil si at den enkelt kan tas med på tur, og kan også fint henge i taket i for eksempel en vinterstue i hagen.

Vi som testet myggjagerne da vi var på telttur opplevde ingen problem med å få den med. Vi plasserte den i sekken, men takket være den praktiske hanken på toppen kunne den også henges i en snor på siden av sekken.

Med andre ord, BuzzRemove er en svært praktisk liten sak.

Effektiv myggjager

Så over til det viktigste. Klarer myggjageren å holde mygg og knott unna? Selv hevder selskapet som har utviklet BuzzRemove at den har en rekkevidde på hele 100 kvadratmeter.

Ikke det at vi har konkrete tall på hvor god rekkevidden er, men vi kan bekrefte at den er i stand til å holde mygg unna. Det er heller ikke bare mygg og knott som blir skremt, men det var heller ingen andre insekter å spore; hverken øyestikkere eller fluer. BuzzRemove er nemlig utstyrt med lydbølger som virker skremmende for innsekter.

En annen ting som er verdt å merke er at myggjageren har lyskilder som gir støt og tar livet av insektene så fort det berører produktet. Vi kan derfor trygt si at dette er en modell som gjør det den er utviklet for å gjøre – nemlig å jage mygg og insekter.

Lang driftstid

BuzzRemove er en oppladbar myggjager, der oppladbare modeller ofte har kort batteritid. Dette er ikke et problem med BuzzRemove.

Den fungerte utmerket i hele åtte timer før den trengte lading, og når den først måtte lades tok det kun to timer for den å lades fra helt tomt til fullt.

Dette er en sterk motsetning til andre oppladbare myggjagere. Normal batteritid er på kun et par timer, der også ladetiden som regel er vesentlig lenger.

Hvorfor kjøpe BuzzRemove myggjager?

BuzzRemove beviste nærmest umiddelbart at den er et produkt som effektivt eliminerer inntektsproblemet. Er du lei av rød- og kløende hud er BuzzRemove, takket være de høyteknologiske lydbølgene og det ultrafiolette lyset, et ypperlig kjøp.

Ikke fornøyd? Få pengene refundert!

Selskapet bak BuzzRemove får gode skussmål for sin kundeservice. Det har vi stor forståelse for.

Ikke bare var leveringstiden rekordrask, nærmere bestemt tre dager, men du får også 30 dagers åpent kjøp. Det betyr at du får pengene refundert dersom du ikke er fornøyd og returnerer produktet innen disse 30 dagene. Dette vitner om et selskap som ønsker kundene sine det aller beste.

Det var heller ingen sak å hverken bestille varen eller få kontakt med supportsenteret. Hjemmesiden var entydig og oversiktlig, og vi fikk svar så å si umiddelbart fra support.

Økovennlig

BuzzRemove er ikke skadelig for annet enn insekter, til tross for at det sender radiobølger og støt ved kontakt.

Hverken dyr, mennesker eller småbarn vil ta skade av myggjageren.   

Prisvennlig produkt

Høyteknologiske produkter, slik som myggjagere, har en tendens til å være kostbare. Heldigvis er ikke BuzzRemove alt for dyr, ihvertfall ikke sett i forhold til hvor bra produktet er.

Basert på «valuta for pengene» opplever vi dette som myggjageren som gir mest for pengene. Den er nemlig en sjelden kombinasjon av pris, kvalitet, funksjonalitet og effekt.

Akkurat nå tilbys BuzzRemove til rabatert pris på selskapets offisielle hjemmeside!

Tammy

5/5

Tusen takk for et fantastisk produkt! Jeg og min samboer har rett og slett prøvd ALT for å finne et produkt mot mygg og insekter, og med BuzzRemove har vi endelig funnet det. Aldri før har jeg opplevd en så effektiv mygg-fjerner.

Alek

5/5

Veldig bra myggjager. Fungerer godt når jeg er på fisketur, og har også brukt på den verandaen.

Mario

5/5

Rett og slett en «life-saver»! Nå kan vi endelig nyte kveldsvinen på balkongen i fred og ro uten å bli spist opp. 

Hvor kan jeg kjøpe BuzzRemove?

BuzzRemove myggjager bestilles enkelt via selskapets offisielle hjemmeside. Det er en enkel og kortfattet prosess. Alt du må gjøre er å:

1) Besøke hjemmesiden

2) Velge antall enheter

3) Fylle inn betalingsmetode og fraktinformasjon

4) Nyt sensommeren uten den irriterende myggen!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe BuzzRemove med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.