Test av de mest sålda myggfångarna 2022 – Dessa 3 håller myggor borta!

Vi har testat de mest sålda myggfångare 2022

I detta test har vi tittat närmare på marknadens mest sålda myggfångarna 2022, för att ta reda på vilket som är bäst.

De små blodsugande insekterna är inte bara irriterande, utan kan också i värsta fall leda till svåra besvär och fula sår.För att bli av med problemet är det inte värre att investera i ett myggmedel – men vilket fungerar bäst?

Efter dagar av noggrant övervägande fick vi äntligen med en fantastisk testvinnare. Vår favorit imponerade på ett antal områden och tog vanligtvis hem tävlingen!

Läs vidare och se de 3 bästa myggmedlen 2022, och vad som gör MovoZap tiller “bäst i test”.

Annonsera Ansvarsfriskrivning
PRODUKT
VÅRT BETYG
FÖRDELAR
#1 BÄST
movozap
9.9
5/5
"Utmärkt"
MovoZap
650,- SEK 900 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

#2
6.7
3.5/5
"Bra"
Thermacell MR450
PRIS: 750,- SEK
#3
5.9
3/5
"Bra"
Thermacell Backaper
PRIS: 900,- SEK

BÄST I TEST Myggmedel

#1 BÄST
movozap
9.9
5/5
"Utmärkt"
MovoZap
650,- SEK 900 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

MAXIMAL PRESTANDA

Vi ger denna produkt betyget 5/5 eftersom den erbjuder den bästa prestandan, även vid minimal ansträngning.

100% NÖJDHETSGARANTI

"MovoZap" erbjuder 30 dagars nöjdhetsgaranti. Levereras med fri frakt och enkel retur.

SNABB OCH ENKEL INSTALLATION

Mycket enkel installation. Endast att öppna förpackningen och börja använda.

Efter dagar av tester och grundliga bedömningar kom vi fram till att MovoZap är det bästa myggmedlet. Här ser du varför!

Myggjager

Som flitiga friluftsfantaster är myggor och knott ett problem vi ständigt stöter på. Detta gäller särskilt på sensommaren och på platser med mycket fukt.

Detta var därför ett test vi såg fram emot att genomföra. Kan det här testet hjälpa oss att hitta myggmedlet som garanterat avslutar eländiga kvällar med klåda och obehag?

Vi köpte de tre mest sålda myggmedlen 2022 och bestämde oss för att testa dem. Vi hade de högsta förväntningarna i förhand på MovoZap eftersom det är myggmedlet med de bästa recensionerna. Med flera 1000 topprankade recensioner från verifierade användare och ett antal rekommendationer, var det med stor spänning vi tog MovoZap på en tälttur i Norges djupa skogar.

MovoZap – Testresultat

Förväntningarna blev inte sämre när vi tog emot myggmedlet Movozap bara 3 dagar efter beställning. Detta var en mycket snabbare leveranstid än vad vi förväntade oss i förväg, och även betydligt snabbare än vad vi upplevde med de andra modellerna.

I pakken fikk vi også et notat med garantier om 30 dagers åpent kjøp. Det vil si at vi kunne få pengene refundert dersom vi ikke var fornøyd med produktet. Utvilsomt en flott gest.

För den som inte känner till företaget bakom Movozap är det ett norskt nystartat företag som har expanderat otroligt snabbt i hela Europa. De är mycket populära, på grund av vad som beskrivs som bra produkter och enastående kundservice.

Hur som helst, här ser du testresultaten från Movozap myggmedel:

Liten, bärbar och praktisk

Så det första vi lade märke till var att myggmedlet har en liten och bärbar design. Det gör att det enkelt kan tas med på tur, och även kan hängas i taket i till exempel ett slags vinterrum i trädgården.

Vi som testade myggmedlet när vi var på tälttur, upplevde inga problem att ha det med oss. vi placerade den i ryggsäcken, men tack vare det praktiska handtaget på toppen kunde den även hängas på ett snöre på sidan av ryggsäcken.

MovoZap är med andra ord en väldigt praktisk liten sak.

Effektivt myggmedel

Så över till det viktigaste. Kan myggmedlet hålla myggor och knott borta? Företaget som utvecklade Movozap själv hävdar att det har en räckvidd på så mycket som 100 kvadratmeter.

Inte för att vi har konkreta siffror på hur bra räckvidden är, men för att vi kan bekräfta att det går att hålla myggor borta. Det är inte bara myggor och knott som skräms, det fanns inga andra insekter att som kunde ses, varken trollsländor eller flugor. Movozap är utrustad med ljudvågor som skrämmer insekterna.

En annan sak som är värd att notera är att myggmedlet har ljuskällor som avger stötar och dödar insekterna så fort de rör vid produkten. Vi kan därför lugnt säga att detta är en modell som gör det den är designad för att göra – nämligen jaga bort myggor och insekter.

Lång driftstid

Movozap är ett laddningsbart myggmedel, där laddningsbara modeller ofta har kort batteritid. Detta är inget problem med Movozap.

Den fungerade utmärkt i hela åtta timmar innan den behövde laddning, och när den väl skulle laddas tog det bara två timmar för den att ladda från helt tom till full laddning.

Detta står i skarp kontrast till andra uppladdningsbara myggmedel. Normal batteritid är bara några timmar, där också laddningstiden vanligtvis är betydligt längre.

Varför köpa MovoZap myggmedel?

Movozap bevisade nästan omedelbart att det är en produkt som effektivt eliminerar insektsproblem. Om du är trött på röd och kliande hud är Movozap, tack vare de högteknologiska ljudvågorna och det ultravioletta ljuset, ett utmärkt köp.

Dessutom blev vi imponerade av följande:

Inte nöjd? Få pengarna tillbaka!

Företaget bakom Movozap får bra betyg för sin kundservice. Det har vi stor förståelse för.

Leveranstiden var inte bara rekordsnabb, närmare bestämt 3 dagar, utan du får även 30 dagars öppet köp. Det innebär att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd och skickar tillbaka produkten inom dessa 30 dagar, vilket vittnar om ett företag som önskar sina kunder det allra bästa.

Det var heller inga problem att antingen beställa varan eller kontakta supportcenter. Webbplatsen var överskådlig och tydlig och vi fick svar nästan direkt från supporten.

Miljövänlig

Movozap er ikke skadelig for annet enn insekter, til tross for at det sender radiobølger og støt ved kontakt.

Varken djur, människor eller småbarn kommer att ta skada av myggmedlet. 

Prisvärd produkt

Högteknologiska produkter, inklusive myggmedel, kan vara dyra. Som tur är är Movozap inte för dyr, åtminstone inte i förhållande till hur bra produkten är.

Baserat på «valuta för pengarna» upplever vi att detta myggmedel är det som erbjuder mest för pengarna. Det är en sällsynt kombination av pris, kvalitet, funktionalitet och effekt.

Just nu erbjuds MovoZap till rabatterat pris på företagets officiella hemsida!

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Var kan jag köpa Movozap?

Movozap myggmedel kan enkelt beställas via företagets officiella hemsida. Det är en enkel och snabb process. Allt du behöver göra är att:

  1. Besöka webbplatsen
  2. Välja antal enheter
  3. Fyll i betalningssätt och fraktinformation
  4. Njuta av sensommaren utan de irriterande myggorna!

VIKTIG INFORMATION!

Idag den September 30 kan du fortfarande köpa MovoZap med 50% RABATT!

Möt vår expert

Daniel Larsen

Daniel är en av de testare som varit med oss allra längst och han har varit med och utvecklat våra testmetoder. Med en bakgrund inom kvalitetskontroll hos en av de största elektroniktillverkarna, samt en kandidatexamen i nationalekonomi, har Daniel mycket kunskap om marknaden och vad man ska titta efter när det kommer till teknik. När Daniel inte jobbar med recensioner och tester, eller hjälper till med research, åker han gärna på fjällvandring med hunden Bamse.