Najbolje Bluetooth slušalice na testu u 2022. - Test top 3 na tržištu

Testirali smo najbolje Bluetooth slušalice u 2022. godini

Među tisućama Bluetooth slušalica koje su danas dostupne, može biti teško odlučiti koja je ponuda najbolja. Postoje velike razlike u trajanju baterije, kvaliteti zvuka, funkcionalnosti i što je najvažnije cijeni.

Umjesto čitanja stotina recenzija, pronašli smo tri najbolja para Bluetooth slušalica koje su trenutno dostupne na tržištu.

Tijekom našeg testa definirali smo kriterije: kvaliteta zvuka, jednostavnost korištenja, vijek trajanja baterije te posebno cijena. Najbolje na našem testu su Bluetooth slušalice poznate i kvalitetne marke Movo.

Pročitajte dalje i pogledajte brzi sažetak 3 najboljih Bluetooth slušalica u 2022. godini, nakon čega slijedi detaljna recenzija pobjednica na testu.

Advertise Disclaimer
Naziv proizvoda
Ocjena
Najbolje značajke
#1 NAJBOLJI
Movo E6s
9.9
5/5
"Odlično"
Movo E6s
443 HRK 598 HRK

AKCIJA: 40% POPUSTA
U POSLJEDNJA 24 SATA KUPILO JE 2.487 POSJETITELJA

#2
Apple AirPods
6.7
3.5/5
"Dobro"
Apple AirPods
CIJENA: 1.242 HRK
#3
5.9
3/5
"Prosječno"
Apple Airpods Pro
CIJENA: 1.751 HRK

NAJBOLJE NA TESTU

#1 NAJBOLJI
Movo E6s
9.9
5/5
"Odlično"
Movo E6s
443 HRK 598 HRK

AKCIJA: 40% POPUSTA
U POSLJEDNJA 24 SATA KUPILO JE 2.487 POSJETITELJA

OCJENA

Ovaj proizvod ocjenjujemo s 5/5 jer osigurava najbolju izvedbu uz minimalan napor i superiornu lakoću.

* 100% JAMSTVO ZADOVOLJSTVA

"Movo E6s" 30 dana jamstva na zadovoljstvo. Dolazi s besplatnom dostavom i jednostavnim povratom.

BRZO I JEDNOSTAVNO POSTAVLJANJE

Vrlo jednostavno postavljanje. Dolazi s korak-po-korak uputama.

Nakon testiranja najpopularnijih Bluetooth slušalica, Movo E6S definitivno su najbolje. Ovo su naših razlozi.

Bili smo vrlo sretni što smo napokon mogli testirati ove slušalice. Povratne informacije stotina provjerenih kupaca bile su iznimno pozitivne, pa smo bili jako uzbuđeni što ćemo i sami saznati mogu li zaista biti tako dobre. Srećom, nismo morali dugo čekati. Već 3 dana nakon slanja narudžbe, paket je stigao. Bilo je vrijeme za slaganje našeg omiljenog popisa za reprodukciju.

Marka Movo poznata je po isporuci kvalitetnih proizvoda po vrlo atraktivnim cijenama. Dobar znak je da sama marka Movo ima povjerenja u vlastite proizvode i stoga nudi 30-dnevno probno razdoblje. No, sumnjamo da će itko iskoristiti ovu priliku. U svakom slučaju, zadržat ćemo one koje smo dobili!

Movo E6S Bluetooth slušalice - rezultat testa

Prvo što smo primijetili čim smo se došli do Movo E6S bila je kvaliteta izrade. Poklopac za punjenje i utičnice bili su čvrsti, što je posebno važno za proizvod koji nosite sa sobom tijekom dana. Ovdje su rezultati naših testova:

Vrhunska kvaliteta zvuka

Ono čemu smo se najviše veselili testiranju bio je, naravno, zvuk, a E6S prava su poslastica za uši. Sve aplikacije temeljito su testirane, od različitih vrsta glazbe do filmova, YouTubea i telefonskih poziva. Tamo gdje konkurenti obično pružaju dobar zvuk u samo jednoj ili dvije od ovih aplikacija, E6S daje savršen zvuk u svima. To je zbog 6D-Surround tehnologije koja omogućuje pravilno balansiranje zvuka na svim frekvencijskim rasponima. To znači da će duboki bas i visokofrekventni signali poput govora biti jasni i neće biti kodirani kao što je to slučaj s mnogim drugim Bluetooth slušalicama.

Pametni dizajn – Ugodne za nošenje

Tijekom testa satima smo koristili slušalice bez razmišljanja o njima. U jednom trenutku sam se čak zapitao gdje su prije nego što sam shvatio da su mi još uvijek u ušima. To je zbog toga što teže samo 4,6 grama. Slušalice se lako stavljaju u uši i u poklopac za punjenje. Sa strane imaju višenamjensko dugme koje se može koristiti za multimedijske funkcije, kao i za odgovaranje na dolazne pozive. Poklopac ima zgodan zaslon koji prikazuje razinu baterije.

Bluetooth 5.0

Ugrađeni Bluetooth 5.0 čip puno olakšava uparivanje slušalica s bilo kojim Bluetooth uređajem s kojim ih želite koristiti. Nakon prvog uparivanja s mobilnim telefonom, E6S će se automatski povezati kada stavite slušalice u uho. Rade vrlo glatko.

Jednostavne za korištenje – Puno mogućnosti

Movo E6S mogu se upariti sa svim uređajima koji imaju Bluetooth i nisu zaključane na iPhone ili Android. Ovaj par slušalica dolazi i s ugrađenim mikrofonom koji smo testirali tijekom video konferencija i telefonskih poziva. Zvuk je bio jasan i glasan bez prekidanja glasa. Ocjena IPX4 također znači da se ne trebate bojati koristiti E6S na kiši ili u vlažnom okruženju.

Zašto kupiti Movo E6S Bluetooth slušalice?

Osim što su postigle vrlo visoke rezultate po kriterijima testa, impresioniralo nas je i sljedeće:

Marka poznata po svojim kvalitetnim proizvodima

Movo je poznat po pružanju kvalitetnih i trajnih proizvoda. To je nešto na što su i sami vrlo ponosni i stoga obećavaju 30-dnevno razdoblje za povrat novca. Osim toga, imaju i korisničku službu 24 h dnevno i 7 dana tjedno, ako vam je potrebna.

Paket je bio u našim rukama već 3 dana nakon narudžbe, proizvod je bio dobro zapakiran i stoga je stigao u dobrom stanju. Ekonomična pakiranja nešto su što često vidimo na našim testovima, a to je naravno često povezano i s neispravnim proizvodima. No, to nije bio slučaj s ovim proizvodom. Movo se potpuno fokusira na kvalitetu na svim razinama.

Pristupačne

Cijene Bluetooth slušalica uvelike variraju, a nikako nije istina da su najskuplje nužno i najbolje. Movo E6S nude iznimnu kvalitetu po vrlo povoljnoj cijeni i na testu je bilo jasno da je ovaj par taj koji daje najviše za novac.

Movo pokreće akciju tako da se sada mogu kupiti po sniženoj cijeni na službenim stranicama.

Omiljene potrošačima

Movo E6S su, naravno, postale omiljene među potrošačima koji dijele naše oduševljenje proizvodom. Komentari se odnose na kvalitetu zvuka, dizajn i jednostavnost korištenja. Neki se čak pitaju i kako tako dobar proizvod može imati tako pristupačnu cijenu.

Jednostavno ne možete pogriješiti s ovim proizvodom.

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Gdje mogu kupiti Movo E6S?

Movo E6 se može lako naručiti na njihovoj službenoj web stranici. Jednostavno slijedite ove korake:

1) Posjetite službenu web stranicu

2) Odaberite količinu uređaja koju želite kupiti

3) Unesite podatke za dostavu i način plaćanja

4) Uživajte u savršeno uravnoteženom zvuku!

VAŽNA INFORMACIJA

Danas October 4 još uvijek možete kupiti Movo E6s uz 50% POPUSTA!

Upoznajte našeg stručnjaka

Daniel Larsen

Daniel je jedan od testera koji je s nama najduže i sudjelovao je u razvoju naših metoda testiranja. S iskustvom u kontroli kvalitete kod jednog od najvećih proizvođača elektronike, kao i diplomom ekonomije, Daniel ima puno znanja o tržištu i o tome na što treba obratiti pozornost kada je tehnologija u pitanju. Kada Daniel ne radi s recenzijama i testiranjima ili pomaže u istraživanju, voli ići na planinarenje sa psom Bamseom.