Ørevoks fjerner test 2022– Dette er bedre enn Q-tips!

Vi har testet de mestselgende ørevoks fjernere i 2022

Selv om ørevoks er helt ufarlig, er det noe de færreste av oss ønsker å ha. Som du sikkert har hørt før, bør du ikke fjerne ørevoks med bomullspinner, kanskje bedre kjent som Q-tips.

Det kan trykke ørevoksen lengre inne i øregangen og dermed forverre problemet, eller i verste fall skade trommehinnen dersom du trykker Q-tispen for langt inn.

Som et resultat har det blitt utviklet drøssevis av såkalte ørevoks fjernere –  men hvor godt fungerer dem egentlig? Og hvilken modell er den beste?

Nettopp dette ønsket vi å finne svar på. Det er også derfor vi har teste de ulike variantene på dagens marked. Etter en mildt sagt spesiell testsekvensen, var det til slutt Cleansy V2 som stakk seg ut som best i test 2022.

Les videre og se topp 3 ørevoksfjernere i 2022!

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Cleansy V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Cleansy V2
299,- NOK 404 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Bivoks øre stearinlys sett
PRIS: 458,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Fjerning av ny ørevoks
PRIS: 360,- NOK

BEST IN TEST Ørevoks fjerner

#1 BEST
Cleansy V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Cleansy V2
299,- NOK 404 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Cleansy V2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Her ser du hvorfor Cleansy V2 er den beste ørevoks fjerneren på markedet i 2022

Som erfarne testere har vi vært innom mye rart oppgjennom årenes løp, men vi må ærlig innrømme at dette er noe av det merkeligste vi har testet. For hvordan i alle dager skal vi bedømme ørevoks fjernere?

Etter runder med mye fjas og mas, og saklig diskusjon, kom vi frem til at komfort, modellens evne til å fjerne voks, pris, brukervennlighet og kvalitet var de viktigste å se på.

I tillegg var vi opptatt av leverandørene. Hvor lang var leveringstiden og hvordan var deres kundeservice?  

På de to sistnevnte punktene var det nettopp Cleansy V2 som scoret best. Kun 3 dager var leveringstiden på, og i tillegg ble vi garantert pengene tilbake dersom vi ikke var fornøyde med produktet.

Uansett, nå som vi hadde mottatt ørevoks fjerneren Cleanys V2 var det på tide å teste den. Her er våre testresultat;

Cleansy V2 – Testresultat

Før vi beskriver våre resultat, ønsker vi å gi et innblikk i selskap bak Cleansy V2. det er en norsk startup, eller rettere sagt norsk nettbutikk, med et høyt fokus på kundetilfredshet.

De er tross sin korte levetid, er nokså nylig etablert, meget populære. Det kan ha en sammenheng med at de leverer innovative produkter til svært gode priser.

Cleansy V2 kan også vise til meget gode omtaler og både nettbutikken og produktene skårer høyt på kundeanmeldelsene. Vi var følgelig spente på om også dette gjaldt denne ørevoksrenseren.

Komfortabel tupp som ikke er mulig å stikke for langt inne i øregangen

Det vi likte aller best med Cleansy V2 er at den har ne myk, roterende tupp som er bevegelig. Denne graver ørevoksen skånsomt ut av øret, uten å hverken stikke eller skjære ørekanalene.

Siden tuppen er bevegelig er det heller ikke mulig å stikke den for langt inn, slik at den skader trommehinnen.

Også håndtaket er smart utformet og behagelig å holde i, takket være det myke silikonbelegget som omkranser håndtaket.

Det er altså null risiko for å skade ørene bruker du Cleansy V2, dermed kunne vi sjekke av først punkt på listen.

Effektiv ørerenser

Hovedpoenget til en ørerenser er jo å fjerne ørevoks – så hvordan presterte Cleansy i forhold til dette punktet, og hvordan gjorde den det i forhold til konkurrentene?

Først og fremst er det en effektiv ørerenser. Den har som nevnt en roterende tupp, og det vi fant ut av er at dersom tuppen roteres rundt i øret, vil alt av skitt og voks enkelt og raskt graves ut av øret.

Dette opplevde vi som både enklere og raskere enn modeller hvor formålet er å «suge» ut ørevoksen. Ikke minst er det mer behagelig.

Modellene hvor ørevoksen suges ut er kanskje mer skånsom mot øret, i alle fall ifølge øreleger, men vi opplevede ikke akkurat denne sugingen som behagelig – heller tvert imot.

Således toppet også Cleansy V2 punktet over «modellenes evne til å rense ørene».

Enkel å vaske og enkel å bruke

Deretter var det brukervennligheten vi så på. Vi har allerede nevnt at den effektivt fjernet voksen ved å vri på tuppen, som sådan gjør den brukervennlig.

Det samme gjelder rengjøringen. Siden tuppen går an å ta av, var det ingen sak å vaske ørevoks renseren etter bruk.

Hvorfor kjøpe Cleansy V2?

Som du sikkert har skjønt nå er Cleansy V2 ørerenseren vi opplever som mest effektiv, mest behagelig og som mest brukervennlig.

Det er imidlertid ikke det eneste som imponerer. Som også presisert var leveringstiden kort, i tillegg til at produkter kommer med en 100% fornøydgaranti.

Er du ikke fornøyd, kan du sende produktet tilbake og du får pengene refundert. Merk at garantien utløper 30 dager etter kjøpet.

Toppen av dette igjen, ble vi også begeistret over følgende;

Passer alle ørekanaler - også barns

Cleansy V2 består av 16 tupper som enkelt tas av og på. Dette gjør at ørerenseren passer alle ørekanaler, inkludert barns.

Høy kvalitet

Tuppene og håndtaket er av god kvalitet og har derfor lang holdbarhet. Siden Cleansy V2 attpåtil kommer med en praktisk oppbevaringsboks, forlenges levertiden, spesielt på tuppene. Det gjør til og med at du kan ha med renseren når du er på tur eller reiser.

Egnet til profesjonelt bruk

Denne praktiske lille dingsen passer utmerket til all slags bruk, også for profesjonelle. Uavhengig om du er ørelege eller bare trenger en ørevoks fjerner til hjemmebruk, tror vi Cleansy V2 er et utmerket valg.

Prisen er også god, den koster kun noen få hundrelapper. Dette er vsentlig mindre enn modellene som suger ut voksen, eller de såkalte olje-variantene som skyller ut voksen.

Daniella

5/5

Av alle ørerensere jeg har prøvd, er Cleansy V2 den utvilsomt beste. Den har gitt umiddelbar effekt. Anbefales! 

Sara

5/5

Jeg liker denne veldig godt. Den er behagelig, fjerner ørevoksen, og koster veldig lite! Leveringen var også rask, så jeg er strålende fornøyd.

Jo

5/5

Tenkte først at dette var et unødvendig kjøp, men ble anbefalt av min lege å teste den. Har slitt med øresus og verk, men har nå blitt mye bedre takket være denne tingen. Et topp produkter som fortjener anerkjennelsen den får.

Edvard

5/5

Den fungerer bra og er ikke ukomfortabel. Jeg er fornøyd med mitt kjøp.

Hvor kan jeg kjøpe Cleansy V2?

Du kan raskt og enkelt kjøpe Cleansy V2 på deres offisielle hjemmeside. Akkurat nå er ørerenseren på salg, men vær rask, salget utløper innen måneden er omme. For å kjøpe Cleansy V2, følger du bare stegene som anvist nedenfor;

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Legg produktet i handlekurven

3) Skriv inne fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Klikk på kjøp!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Cleansy V2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.