Kolme parasta ilmanpuhdistinta, jotka taatusti poistavat pölyn, bakteerit ja siitepölyn

Testasimme vuoden 2022 myydyimmät ilmanpuhdistimet

Huono sisäilma usein johtaa vaivoihin, kuten allergioihin, vilustumiseen, migreeniin ja letargiaan.. Ilmanpuhdistimella voit poistaa haitalliset pölyhiukkaset ja puhdistaa ilman bakteereista ja sienistä

Koska parhaat ilmanpuhdistimet parantavat tehokkaasti ilmanlaatua, yhä useammat ostavat sellaisen. Suuren kysynnän myötä myös mallien määrä on lisääntynyt. Siksi voi olla hankala tietää,mikä ilmanpuhdistin tulisi valita.

Antaaksemme tähän parhaan vastauksen, olemme päättäneet testata markkinoiden kolmea vuoden 2022 myydyintä ilmanpuhdistajaa. Päivien testauksen ja perusteellisten arvioiden jälkeen saimme lopulta upean testivoittajan.

Lue ja katso kolme vuoden 2022 parasta ilmanpuhdistinta ja miksi Movo-ilmanpuhdistin on selkeä suosikkimme.

Advertise Disclaimer
Tuotteen nimi
Pisteet
Parhaat ominaisuudet
#1 PARAS
Movo Z2
9.9
5/5
"Erinomainen"
Movo A1
79,- EUR 107 EUR

40 % alennus
2 487 asiakasta on ostanut viimeisen 24 tunnin sisällä

#2
6.7
3.5/5
"Hyvä"
Evapolar EvaLight
PRIS: 157,- EUR
#3
5.9
3/5
"Keskiverto"
Woods SW59FX
PRIS: 979,- EUR

TESTIN PARAS

#1 PARAS
Movo Z2
9.9
5/5
"Erinomainen"
Movo A1
79,- EUR 107 EUR

40 % alennus
2 487 asiakasta on ostanut viimeisen 24 tunnin sisällä

SUURIN KANTAMA

Tämä tuote saa 5/5, sillä se tarjoaa parhaan suorituskyvyn pienimmällä vaivalla.

100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU

"Movo A1" tarjoaa 30 päivän tyytyväisyystakuun. Ilmainen lähetys ja helppo palautus.

NOPEA JA HELPPO ASENTAA

Helppo ottaa käyttöön. Mukana selkeät käyttöohjeet.

Olemme testanneet vuoden 2022 myydyimmät ilmanpuhdistimet. Tästä syystä Movo A1 on testauksen paras

Suoraan sanottuna tätä testiä ei tehdä vain siksi, että saisit käsityksen siitä, mikä ilmanpuhdistin on paras. Toimistomme on pieni ja täynnä, joten kamppailemme usein huonon sisäilman kanssa. Meillä on siis oma lehmä ojassa testatessamme eri laitteita.

Siksi olimme erittäin iloisia, kun Movo-ilmanpuhdistin saapui vain kolme päivää tilauksesta – toimitusajan koimme poikkeuksellisen nopeaksi, varsinkin muihin merkkeihin verrattuna.

Niille, jotka eivät ole ennen kuulleet Movosta: se on norjalaisen, melko hiljattain perustetun yrityksen kehittämä ilmanpuhdistin. Yrityksen nettisivuilla kerrotaan, että he asettavat asiakastyytyväisyyden korkeimmalle tärkeysjärjestyksessä, ja että he ovat aina tavoitettavissa kysymyksiä, risuja ja ruusuja varten.

Siitä, että Movon takana oleva yritys keskittyy asiakastyytyväisyyteen, ei ole epäilystäkään, sillä saimme tilauksemme hyvin nopeasti ja he lupaavat kaikille ensiostajille 30 päivän palautusoikeuden.

Movo ilmanpuhdistin - Testitulos

Täytyy myös sanoa, että Movo oli se ilmanpuhdistin, jota odotimme etukäteen eniten. Tämä johtuu kaikista sen hyvistä asiakasarvosteluista. Nykyiset asiakkaat ylpeilevät häpeämättömästi ilmanpuhdistimestaan, ja se on saanut korkeimmat arvosanat useammassa arvostelussa.

Olimme siksi uskomattoman innoissamme aloittaessamme testauksen. Voisiko ilmanpuhdistin todella parantaa toimistomme kurjaa sisäilmaa? Tässä näet testitulokset:

Huipputeknologiaa, joka poistaa hajuja, pölyhiukkasia ja muita haitallisia aineita

Väitetään, että Movo pystyy helposti poistamaan sienet, bakteerit, hajut ja hiukkaset aina 0,3 mikrometriin asti sekä muut haitalliset aineet, kuten siitepölyn, sillä se on varustettu aktiivihiilisuodattimella ja ionisaatiotekniikalla.

Sijoitimme yksikön keskelle huonetta ja annoimme sen toimia pari päivää – ja arvaa vain huomasimmeko kehitystä.

Vanhassa ja allergiatestatussa toimistorakennuksessamme pidempi paikalla olo alkaa tuntumaan vilustumiselta. Movo-ilmanpuhdistimen kanssa ei kestänyt kauaa, ennen kuin aivastelu ja niiskuttaminen loppuivat.

Parissa tunnissa huoneilma oli niin puhdasta, että melkein tuntui kuin olisimme istuneet ulkona raikkaassa luonnossa. Toinen asia, josta olimme uteliaita, oli kuinka se reagoi ruoan hajuun.

Huono ilmanvaihto aiheutti aiemmin sen, että jos mikroaaltouunia käytettiin, ruoan haju jäi loppupäiväksi haisemaan. Movon avulla ruoan epämiellyttävä haju hävisi jo muutamassa minuutissa.

Fantastinen käyttäjäystävällisyys

Hepa täytti siis tärkeimmän kohdan – ilman puhdistamisen. Olimme jo nyt hyvin tyytyväisiä. Halusimme kuitenkin tutkia sitä, olisiko muita alueita, joissa ilmanpuhdistin menestyi.

Testasimme tämän jälkeen käytettävyyden. Tälläkin osa-alueella olimme vaikuttuneita. Aloittaminen oli uskomattoman helppoa, sillä laite tarvitsee vain pikalatauksen mukana tulevan USB-kaapelin avulla. Sitten voi jo painaa käynnistyspainiketta.

Lisäksi sen pieni, kannettava koko, mahdollistaa sen käytön missä tahansa. Ilmanpuhdistin on helppo ottaa mukaan minne menetkin, sillä se mahtuu helposti laukkuun tai käsilaukkuun.

On myös syytä huomata, että se on varustettu pienellä sinisellä valolla, joka voi antaa eksoottisen tunnelman.  

Hyvä kantama

Kantama oli yksi tärkeä kohta testissämme. Kuinka monta yksikköä tarvitaan koko toimistotilan puhdistamiseen?

Kuten mainittiin, Movo A1:n on pieni, joten olimme yllättyneitä siitä, kuinka paljon kantamaa sillä on.

Hyvä toiminta syntyy siitä, että se on varustettu edistyneellä 360 asteen ilmanottojärjestelmällä, joka neutraloi huonon ilman kaikissa suunnissa. On kuitenkin totta, että yksikkö ei yksin pysty puhdistamaan ilmaa suurissa huoneissa, mutta normaaleissa, jopa 50 neliömetrin tiloissa, se pärjää hyvin.  

Hiljainen

Muut ilmanpuhdistimet pitivät usein kovaa melua puhdistaessaan ilmaa. Se oli ajoittain niin kovaa, että emme pystyneet työskentelemään ja meidän piti sammuttaa ilmanpuhdistin.

Movo A1 on täysin äänetön, eikä siksi häiritse mielenrauhaa, joka on luonnollisesti jättimäinen etu.

Koska siitä ei juuri kuulu ääntä, sen voi asettaa myös yöpöydälle puhdistamaan ilmaa nukkuessasi.

Miksi ostaa Movo A1 -ilmanpuhdistin?

Yllä mainituilla osa-alueiden lisäksi nautimme myös seuraavista Movo-ilmanpuhdistimella;

Minimalistinen muotoilu

Movon kaunis ja tyylikäs muotoilu sopii kaikkiin huoneisiin. Se sulautuu helposti muuhun sisustukseen ilman, että se aiheuttaa räikeää kontrastia. Tyylikkään valon ansiosta se luo poikkeuksellisen tunnelman.

Suosittu asiakkaiden suosikki

Tämä fantastinen ilmanpuhdistin on erittäin suosittu asiakkaiden keskuudessa. Se ei ole vain yksi markkinoiden myydyimmistä, vaan se on myös saanut useissa arvosteluissa parhaat pisteet.

Sillä on useita viiden tähden arvosteluja ja lukemattomat asiakkaat suosittelevat sitä. Jotkut jopa väittävät, että se on muuttanut heidän elämänsä, koska se poistaa hiukkasia, jotka ovat haitallisia erityisesti allergikoille. 

Erinomainen hintalaatusuhde

Jos haluat huippuluokan ilmanpuhdistimen edulliseen hintaan, suosittelemme Movoa. Tällä saat yksinkertaisesti eniten rahoillasi.

Se ei ole liian kallis, vaikka se on yksi parhaista malleista ilmanpuhdistukseen. Lisäksi se on erittäin käytännöllinen, sillä se on kooltaan pieni ja sillä on hyvä kantama. Toisin sanoen se sopii hyvin kaikkiin tiloihin, käytettiin sitä sitten toimistossa tai olohuoneessa.

Myös nopea toimitusaika on huomioitavaa. Saimme tuotteen toimitettuna jo kolme päivää tilauksesta, mikä on uskomattoman nopeaa. Sen tilaaminen ei myöskään ollut vaikeaa, ja paketti saapui ilman vaurioita

Karen

5/5

Sen jälkeen kun kuukausi sitten ostin tämän, talon ilmanlaatu on parantunut huomattavasti. Sitä on helppo siirtää ja käyttää. Hinta on myös kohtuullinen, joten minusta tuntuu, että saan paljon vastinetta rahoilleni. Suosittelen Movo A1:ta kaikille teille, jotka harkitsevat ilmanpuhdistinta.

Geir

5/5

Ostin tämän pari viikkoa sitten ja se on ollut ainutlaatuisen positiivinen kokemus. Uudessa mukavassa kellarissamme, jonka olen muuttanut kotitoimistoksi, ilma on hieman ongelmallinen. Ei ole niin hienoa istua siellä monta tuntia. Ongelma on lähes kokonaan poistunut sen jälkeen kun oston tämän ilmanpuhdistimen. Vihdoin voin hengittää normaalisti, vaikka olenkin kellarissa.

Mario

5/5

Olen erittäin tyytyväinen. Se poistaa pölyn jne., mutta siitä puuttuu joitakin toimintoja, kuten lähiverkossa toimiva kaukosäädin. Sen lisäksi minulla ei ole juurikaan valittamista.

Mistä voin ostaa Movo ilmanpuhdistimen?

Jos haluat ostaa Movo A1 -ilmanpuhdistimen, voit tehdä sen helposti heidän virallisella verkkosivustollaan. Prosessi on hyvin helppo. Sinun pitää vain:

  1. Vierailla virallisella verkkosivulla
  2. Valita kappalemäärä
  3. Syötä toimitustiedot ja valitse maksutapa
  4. Nauti puhtaasta ja bakteerittomasta ilmasta

Tärkeää tietoa!

Tänään, September 30 voit jatkaa Movo A1 ostamista 50 % ALENNUKSELLA!

Tapaa asiantuntijamme

Daniel Larsen

Daniel on meillä pisimpään ollut testaaja, ja hän on osallistunut testimenetelmiemme kehittämiseen. Takanaan kokemusta laadunvalvonnasta yhdellä suurimmista elektroniikkavalmistajista sekä taloustieteen kandidaatin tutkinto, Danielilla on runsaasti kokemusta elektroniikasta ja sen laadusta. Kun Daniel ei työskentele arvostelujen ja testaamisen parissa, hän nauttii vuoristoretkeilystä koiransa Bamsen kanssa