Kolme hinta-laatusuhteeltaan parasta riistakameraa 2022

Testasimme markkinoiden myydyimmät riistakamerat 2022

Riistakameran avulla voit kokea luonnon läheltä, ilman että sinun tarvitsee olla metsässä. Riistakamera on erinomainen metsästykseen, tutkimukseen, riistan kuvaamiseen ja puutarhan valvontaan.

Voit napata mielenkiintoisia kuvia yöeläimistä, joita et muuten koskaan näkisi ja nähdä vilauksia ujoista eläimistä, kuten mäyristä, ketuista ja siileistä. Nykyään riistakameroita on tusinoittain eri malleja, joten mikä riistakamera toimii parhaiten?

Selvittääksemme sen, päätimme testata vuoden 2022 suosituimmat mallit. Yllättävää kyllä yksikään suurimmista kameroiden valmistajista ei päässyt huipulle, vaan voittajaksi kipusi norjalainen startup-yritys.

Lue lisää, jos haluat tietää mitkä kolme riistakameraa antavat eniten vastinetta rahalle ja miksi Movo HC-802A on testivoittaja.

Annonsera Ansvarsfriskrivning
Tuotteen nimi
Pisteet
Parhaat ominaisuudet
#1 PARAS
Movo HC-802A
9.9
5/5
"Erinomainen"
Movo HC-802A
143,- EUR 192 EUR

40 % alennus
2 487 asiakasta on ostanut viimeisen 24 tunnin sisällä

#2
6.7
3.5/5
"Hyvä"
Brecom CM 2400
HINTA: 109,- EUR
#3
5.9
3/5
"Keskiverto"
Hawke Viltkamera
HINTA: 185,- EUR

TESTIN PARAS

#1 PARAS
Movo HC-802A
9.9
5/5
"Erinomainen"
Movo HC-802A
143,- EUR 192 EUR

40 % alennus
2 487 asiakasta on ostanut viimeisen 24 tunnin sisällä

SUURIN KANTAMA

Tämä tuote saa 5/5, sillä se tarjoaa parhaan suorituskyvyn pienimmällä vaivalla.

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

"Movo HC-802A" tarjoaa 30 päivän tyytyväisyystakuun. Ilmainen lähetys ja helppo palautus.

NOPEA JA HELPPO ASENTAA

Helppo ottaa käyttöön. Mukana selkeät käyttöohjeet.

Olemme testanneet markkinoiden suosituimmat riistakamerat. Tässä syy miksi Movo HC-802A on testien paras!

Satojen viiden tähden arvosteluiden ja yli 800 norjalaisen suosittelemana, meillä oli suurimmat odotukset tälle riistakameralle. Odotukset eivät pienentyneet sillä, että saimme paketin huippunopeasti tilauksen jälkeen.

Yritys Movo riistakameran takana on suosittu norjalainen startup-yritys, joka on laajentunut Eurooppaan huippuvauhdilla. He keskittyvät asiakaspalveluun, innovatiivisiin tuotteisiin ja huippunopeisiin toimituksiin, joka on tehnyt yrityksestä erittäin suositun.

Huomasimme heti sen, että yritys keskittyy asiakaspalveluun. Sen lisäksi, että saimme paketin huippunopeassa kolmessa päivässä tilauksesta, niin heti paketin avattuamme näimme lapun, jossa luki, että tuotteella on 30 päivän palautusoikeus. Pieni ele, joka todistaa sen, että yritys haluaa asiakkailleen vain parasta.

viltkamera

Movo HC-802A Testitulokset

Olimme alusta asti vaikuttuneita Movon riistakameraan ja pelkäsimme, että olimme nostaneet odotukset liiankin korkealle. Sen vuoksi aloitimme testauksen jännityksen keskellä. Tässä näet testitulokset.

Infrapunakamera parhaalla kuvanlaadulla

Kuvanlaatu on luonnollisesti tärkeää kaikissa kameroissa. Joten miten Movo pärjää tässä kategoriassa, verrattuna muihin malleihin? Kyllä, sen infrapunakamera antoi yhtä hyviä kuvia öisin kuin päivälläkin. Siinä oli myös laaja kuvakulma ja se otti videoitakin erinomaisella laadulla.

Tämä oli suurin ero muihin kameroihin. Emme sano, että muut kamerat olivat huonoja, mutta verrattuna Movo HC-802A:han niillä on vielä pitkä matka kuljettavana. Se päti sekä syvyyden optimointiin että kuvan selkeyteen.

Herkät sensorit, jotka reagoivat välittömästi liikkeeseen

Toinen asia, jonka huomasimme Movo riistakameran kanssa ja joka oli selvästi parempi kuin muissa malleissa, oli että se oli varustettu sensorilla, joka reagoi heti liikkeeseen.

Toisin sanoen kamera aktivoituu automaattisesti heti kun se havaitsee liikettä tai eläimiä koko sensorin laajuudelta. Sensorin laajuus oli myös erinomainen, kiitos sen valtavan kulman. Ja koska siinä on näkymätön salamatekniikka, se ei säikäyttänyt pois eläimiä kameran ympäriltä.

Käyttäjäystävällinen ja kestävä

Riistakameraa käytetään luonnossa, joten sen kestävyys on erittäin tärkeää. Testasimme eri malleja kahden viikon jaksoissa. Yksikään kameroista piitannut sateesta tai rankoistakaan sääolosuhteista.

Vedimme siitä johtopäätöksen, että kaikki testaamamme riistakamerat olivat kestäviä, mukaan luettuna Movo HC-802A.

Seuraavaksi käyttäjäystävällisyys. Tässä huomasimme merkittäviä eroja eri mallien välillä. Useimmat mallit olivat epäselviä ja hankalia käyttää, kun taas Movo oli yksinkertainen ja mutkaton. Se on varustettu pikanäppäimillä, eikä kameralla tai sovelluksella ollut vaikeaa käsitellä kuvia ja videoita.

Pitkä akunkesto

Toinen asia josta pidimme Movossa, kuten yleisesti muissakin malleissa, oli pitkä akunkesto. Se oli myös helppo ladata mukana tulleella USB-kaapelilla.

Miksi kannattaa ostaa Movo HC-802A?

Yllä mainittujen ominaisuuksien lisäksi asetimme painoarvoa seuraaville ominaisuuksille:

Huippunopea toimitus ja ilmiömäinen asiakaspalvelu

Movon riistakameran tilaaminen oli helppoa ja nopeaa, kiitos yrityksen siistin verkkokaupan. Kun saimme paketin, se oli hyvin suojattu vahingoilta. Toimitus oli myös äärimmäisen nopea. Se kesti vain kolme päivää, mikä on merkittävästi nopeammin kuin normaalisti.

Yksi asia, mihin kiinnitimme huomiota, oli että online-tilauksissa ei ole takuuta. Hidas toimitus, vahingoittunut paketti ja surkea asiakaspalvelu olivat vain muutamia ongelmia, joita kohtasimme tämän testin yhteydessä.

Mutta Movolla ei ollut minkäänlaisia ongelmia tilauksen kanssa. Asiakaspalvelu oli myös ilmiömäistä, saimme vastauksen kysymyksiimme lähes välittömästi.

Hyvä hinta-laatusuhde

Huippumodernit kamerat ovat tyypillisesti erittäin kalliita. Movon iistakamera on kohtuuhintainen, erityisesti verrattuna muihin malleihin ja siihen, kuinka hyvin se suoriutui.

Emme epäile, etteikö Movon kamera antaisi eniten vastinetta rahoille.Se oli selkeä vuoden 2022 testivoittaja.

Voit juuri nyt ostaa sen tarjoushintaan virallisilla verkkosivuilla!

100% tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen, voit lähettää sen takaisin ja pyytää hyvitystä. Olemme kuitenkin vakuuttuneita siitä, että se ei ole tarpeellista. Mutta, mikäli et ole tyytyväinen, yritys tarjoaa 30 päivän rahat takaisin palautusoikeutta.

Mistä voin ostaa Movo HC-802A:n?

Movon riistakameran ostaminen on helppoa, jos tilaat sen virallisesta verkkokaupasta. Seuraat vain näitä vaiheita:

  1. Vieraile virallisessa verkkokaupassa
  2. Valitse tuotteiden lukumäärä
  3. Anna toimitus- ja maksutiedot
  4. Koe villieläimet uudella tavalla! 

Tärkeää tietoa!

Tänään, September 30 voit jatkaa Movo HC-802A ostamista 50% ALENNUKSELLA!

Tapaa asiantuntijamme

Daniel Larsen

Daniel on meillä pisimpään ollut testaaja, ja hän on osallistunut testimenetelmiemme kehittämiseen. Takanaan kokemusta laadunvalvonnasta yhdellä suurimmista elektroniikkavalmistajista sekä taloustieteen kandidaatin tutkinto, Danielilla on runsaasti kokemusta elektroniikasta ja sen laadusta. Kun Daniel ei työskentele arvostelujen ja testaamisen parissa, hän nauttii vuoristoretkeilystä koiransa Bamsen kanssa