Testin parhaat bluetooth-nappikuulokkeet 2022 - Testi markkinoiden kolmesta parhaasta

Olemme testanneet vuoden 2022 parhaat bluetooth-nappikuulokkeet

Nykypäivän bluetooth-nappikuulokkeiden meressä voi olla vaikeaa löytää parasta tarjousta. Akun käyttöiässä, äänenlaadussa, toimivuudessa ja kaikkein eniten hinnassa on suuria eroja.

Joten sen sijaan, että joutuisimme lukemaan arvosteluja monelta eri sivulta, olemme löytäneet kolme parasta markkinoiden tällä hetkellä saatavilla olevaa bluetooth-nappikuuloketta. 

Testissämme olemme verranneet äänenlaatua, niiden helppokäyttöisyyttä, akun kestoa ja erityisesti hintaa. Testimme parhaaksi pääsi tunnetun ja laatutietoisen Movon bluetooth-nappikuulokkeet.

Lue lisää ja katso lyhyt yhteenveto vuoden 2022 kolmesta suosituimmasta Bluetooth-kuulokkeesta, jota seuraa perusteellinen arvostelu testin voittajasta.

Advertise Disclaimer
Tuotteen nimi
Pisteet
Parhaat ominaisuudet
#1 PARAS
Movo E6s
9.9
5/5
"Erinomainen"
Movo E6s
59,- EUR 80 EUR

40 % alennus
2 487 asiakasta on ostanut viimeisen 24 tunnin sisällä

#2
Apple AirPods
6.7
3.5/5
"Hyvä"
Apple AirPods
HINTA: 165,- EUR
#3
5.9
3/5
"Keskiverto"
Apple Airpods Pro
HINTA: 233,- EUR

TESTIN PARAS

#1 PARAS
Movo E6s
9.9
5/5
"Erinomainen"
Movo E6s
59,- EUR 80 EUR

40 % alennus
2 487 asiakasta on ostanut viimeisen 24 tunnin sisällä

SUURIN KANTAMA

Tämä tuote saa 5/5, sillä se tarjoaa parhaan suorituskyvyn pienimmällä vaivalla.

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

“Movo E6s” tarjoaa 30 päivän tyytyväisyystakuun. Ilmainen lähetys ja helppo palautus.

NOPEA JA HELPPO ASENTAA

Helppo ottaa käyttöön. Mukana selkeät käyttöohjeet.

Suosituimpien bluetooth-kuulokkeiden testauksen jälkeen Movo E6s oli selvästi paras. Tässä ovat syyt miksi.

Olimme erittäin innoissamme saadessamme vihdoin testata näitä nappikuulokkeita. Palaute sadoista vahvistetuista ostajista oli ylivoimaisesti positiivista, joten odotimme todella innoissamme, että voimme itse selvittää, voisivatko he todella olla niin hyviä. Onneksi meidän ei tarvinnut odottaa kauaa. Jo kolme päivää tilauksen lähettämisen jälkeen paketti saapui. Oli aika ottaa esiin paras soittolistamme.

Movo-brändi tunnetaan laadukkaiden tuotteiden toimittamisesta erittäin edullisin hinnoin. Hyvä merkki on, että Movo itse luottaa omiin tuotteisiinsa ja tarjoaa siksi 30 päivän palautusoikeutta. Epäilemme kuitenkin, että kukaan käyttää tätä mahdollisuutta. Joka tapauksessa saamaamme kuulokeparia ei palauteta.

Movo E6s bluetooth -nappikuulokkeet – Testitulos

Ensimmäinen asia, jonka huomasimme heti, kun saimme Movo E6:n käsiimme, oli rakennuslaatu. Sekä latauskansi että itse pistokkeet tuntuivat kiinteiltä, ​​mikä on erityisen tärkeää tuotteelle, jota kuljet mukanasi koko päivän. Tässä näet testitulokset:

Loistava äänenlaatu

Testaamisessa otimme luonnollisesi huomioon äänen laadun ja E6:t todellakin ilahduttivat korvaa. Testasimme perusteellisesti kaikki sovellukset erityyppisestä musiikista elokuviin, YouTubeen ja puheluihin. Jos kilpailijat antavat hyvän äänen vain yhdessä tai kahdessa näistä sovelluksista, E6 antaa täydellisen äänen kaikissa tilanteissa. Tämä johtuu niiden 6D-surround-tekniikasta, joka tarkoittaa sitä, että se tasapainottaa äänin kaikilla taajuuksilla. Sen vuoksi syvät basso- että korkeataajuiset signaalit, kuten puhe, ovat selkeitä eivätkä yhdessäkään ole sumeita, kuten monien muiden Bluetooth-kuulokkeiden kanssa.

Älykäs muotoilu ja mukava käyttökokemus

Testin aikana käytimme korvatulppia tuntikausia huomaamatta niitä. Yhdessä vaiheessa itse asiassa etsin kuulokkeita, ennen kuin tajusin, että ne olivat edelleen korvissani. Merkittävä tekijä tähän on se, että ne painavat vain 4,6 grammaa. Kuulokkeet on helppo asettaa korvaan samoin kuin lataussuojukseen. Kuulokkeissa on sivulla näppärä monitoimipainike, jota voidaan käyttää sekä multimediatoimintoihin että saapuviin puheluihin vastaamiseen. Kotelon kannessa on käytännöllinen näyttö, joka näyttää akun varaustason.

Bluetooth 5.0

Integroitu Bluetooth 5.0 -siru tekee kuulokkeiden yhdistämisestä minkä tahansa Bluetooth-laitteen kanssa, jonka kanssa haluat käyttää niitä, helppoa. Ensimmäisen yhdistämisen jälkeen E6s muodostaa yhteyden automaattisesti, kun asetat korvatulpat korvaan. Tämä toimii erittäin saumattomasti.

Helppokäyttöinen – Paljon mahdollisuuksia

Movo E6s voidaan yhdistää kaikkiin Bluetooth-laitteisiin, eikä niitä ole lukittu iPhoneen tai Androidiin. Parin mukana tulee myös integroitu mikrofoni, jota testasimme sekä videoneuvotteluissa että puheluissa. Ääni oli kirkas ja selkeä ilman säröjä ja sivuääniä. IPX4-luokitus tarkoittaa myös sitä, että sinun ei tarvitse pelätä E6:n käyttöä sateella tai hikisellä lenkillä.

Miksi ostaa Movo E6s bluetooth-kuulokkeet?

Sen lisäksi, että kuulokkeet saivat testissä huipputuloksia, olimme vaikuttuneita myös seuraavista asioista:

Laadukkaita

Tuotteita valmistava Movo-brändi tunnetaan hyvien ja vankkatekoisten tuotteiden toimittamisesta. Tästä he itse ovat erittäin ylpeitä ja lupaavat siten palautuoikeuden jopa 30 päiväksi. Sen lisäksi heillä on 24/7 tukipalvelu, joka on valmis auttamaan kaikissa ongelmissa.

Paketti oli käsissämme jo kolme päivää tilauksen jälkeen ja tuote oli hyvin pehmustettu ja saapui siten vahingoittumattomana. Pakkauksissa säästäminen on asia, jota näemme usein testeissämme, ja se liittyy johtaa usein viallisiin tuotteisiin. Tällä tuotteella ei ollut tätä ongelmaa. Movo keskittyy täysin laatuun kaikilla tasoilla.

Edullisten

Bluetooth-kuulokkeiden hinnat vaihtelevat suuresti, eikä ole suinkaan niin, että kalleimmat olisivat automaattisesti parhaita. Movo E6s tarjoaa huippulaatua erittäin hyvällä hinnalla ja testissä tämä on selkeästi se pari, joka antaa rahoillesi eniten vastinetta. 

Movolla on nyt käynnissä kampanja, joten kuulokkeet voi nyt ostaa alennuksella virallisilta verkkosivuilta.

Asiakkaiden suosikki

Movo E6:sta on luonnollisesti tullut voittaja kuluttajien keskuudessa, jotka jakavat innostuksemme tuotteesta. Palaute kertoo siitä, kuinka hyvä ääni on, miten hyvin ne on suunniteltu ja kuinka helppoa niitä on käyttää. Jotkut jopa kyseenalaistavat, kuinka näin hyvän tuotteen voi myydä näin halvalla.

Tämän tuotteen kanssa et yksinkertaisesti voi valita väärin.

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Mistä voin ostaa Movo E6s:n?

Movo E6s Voidaan helposti tilata heidän virallisilla verkkosivuillaan. Sinun tarvitsee vain noudattaa näitä vaiheita:

1) Vieraile virallisella verkkosivustolla

2) Valitse ostettavien tuotteiden määrä

3) Anna toimitus- ja maksutapatiedot

4) Nauti täydellisen tasapainoisesta äänestä!

Tärkeää tietoa!

Tänään, October 4 voit jatkaa Movo E6s ostamista 50 % ALENNUKSELLA!

Tapaa asiantuntijamme

Daniel Larsen

Daniel on meillä pisimpään ollut testaaja, ja hän on osallistunut testimenetelmiemme kehittämiseen. Takanaan kokemusta laadunvalvonnasta yhdellä suurimmista elektroniikkavalmistajista sekä taloustieteen kandidaatin tutkinto, Danielilla on runsaasti kokemusta elektroniikasta ja sen laadusta. Kun Daniel ei työskentele arvostelujen ja testaamisen parissa, hän nauttii vuoristoretkeilystä koiransa Bamsen kanssa.