Portabel Air Conditioner Test – Markedets bedste modeller i 2022

Vi testede de bedste bærbare klimaanlæg i 2022

Døjer du med at nedkøle soveværelset på sommerens varmeste dage? Så er du ikke alene. Solfyldte sommerdage og tropenætter er ikke lige noget, vi danskere er vant til, men når de varme sommerdage først kommer, kan det værste være, at det går udover nattesøvnen.

Løsningen? En air conditioner! Disse findes i utallige størrelser og prisklasser. Dem vi har fokuseret på er de mindre, billigere modeller, kendt som portable klimaanlæg.

De udvalgte modeller blev grundigt vurderet på følgende; design, størrelse og vægt, evnen til at nedkøle, lydniveau, brugervenlighed og pris.

Efter timer med testning sad vi til sidst tilbage med en favorit. Læs videre for at se de bedste klimaanlæg 2022!

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN
SCORE
BEDSTE EGENSKABER
#1 BEDST
Basein Cool V2
9.9
5/5
"Udemærket"
Basein Cool V2
997,- DKK 1346 DKK

SALG: 40% RABAT
2,487 BESØGENDE HAR KØBT DE SIDSTE 24 TIMER

#2
6.7
3.5/5
"Fint"
Eeese Alba Air Care
VERGRIFFEN: 2730,- DKK
#3
5.9
3/5
"Gennemsnitlig"
Eeese Nora
VERGRIFFEN: 3333,- DKK

TESTVINDER

#1 BEDST
Basein Cool V2
9.9
5/5
"Udemærket"
Basein Cool V2
997,- DKK 1346 DKK

SALG: 40% RABAT
2,487 BESØGENDE HAR KØBT DE SIDSTE 24 TIMER

MAX. RÆKKEVIDDE

Vi vurderer dette produkt til 5/5, da det giver den bedste ydeevne selv med minimal indsats.

100% TILFREDSHEDSGARANTI

“Movo Z2” tilbyder 30 dages tilfredshedsgaranti. Kommer med gratis fragt og nem returnering.

HURTIG OG NEM OPSÆTNING

Meget nem opsætning. Kommer med trin-for-trin instruktioner.

Vores soleklare favorit er Basein Cool V2 - Her ser du hvorfor

Tusindvis af kunder har udtalt sig om Basein Cool V2 på diverse anmeldelser, hvor størstedelen tilmed bedømmer klimaanlægget til fem stjerner.

Vi tænkte først, at det kunne have en sammenhæng med den relativt lave pris, men vores testning viste hurtigt, at dette ikke er det eneste gode ved klimaanlægget.

Den scorer nemlig højt på alle vores testkriterier, og det er heller ikke det eneste. Producenten imponerer også i den grad. Basein, altså virksomheden som har udviklet og sælger klimaanlægget, gør sit bedste i forhold til kundeservice og leveringstid.

Kun dage efter bestillingen fik vi pakken leveret med posten, hvor vi også fik 30 dages åbent køb. Dette er i øvrigt noget, som du får med ved hvert køb, men uanset så vidner det om en virksomhed, som kun ønsker sine kunder det bedste. Måske ikke så mærkeligt, at den danske webshop har etableret en gigantisk kundemasse efter kun få år på markedet?

Basein Cool V2 –Testresultat

Som beskrevet ovenfor fik vi klimaanlægget leveret kun dage efter bestillingen. Leveringstiden var med andre ord væsentligt hurtigere end det, vi oplevde hos de andre leverandører.

Et stort plus i bogen der. Allerede før testningen var påbegyndt havde Basein et lille forspring fremfor sine konkurrenter, men vi var fast besluttede på, at dette ikke skulle have nogen betydning for vores slutresultat.

Så hvad var det egentlig der gjorde Basein Cool V2 så meget bedre end de andre modeller? Svaret får du nedenfor:

Forfriskende klimaanlæg med effektiv nedkøling

Først og fremmest så har Basein en forbilledlig evne til at nedkøle rum – og så nærmest uafhængigt af størrelsen.     

Den klarer rigtigt nok ikke at dække et rum meget større end 15 kvadratmeter, men til rum mindre end dette, altså køkken, stue, soveværelse eller bad for den sags skyld, klarede den fint at nedkøle uden noget som helst problem.

Bedst af alt derimod er den forfriskende luft den producerer. Eftersom du kan fylde vand på, sprøjter den en behagelig brise ud, som er meget forfriskende.

Med andre ord oplevede vi Basein som et meget praktisk apparat, da den formåede at gøre det den skulle, nemlig at producere kølig luft. En anden ting som er værd at bemærke er, at blæseren, altså det niveau maskinen arbejder på, kan justeres på fire niveauer.

Det vil sige, at du nemt kan justere blæseren efter behov for en mere præcis kontrol over apparatet.

Støjsvag – passer perfekt til soveværelset eller kontoret

Så over til det vi oplevede som næst vigtigst i denne test – nemlig lydniveau. Hvor meget larmer den? Er det muligt at lade den arbejde, mens du sover eller arbejder?

Her blev vi næsten chokerede over, hvor lidt lyd den lavede. Blæseren som er kraftig og som effektivt producerer kold luft larmede næsten overhovedet ikke.

Dermed oplevede vi ikke Basein som forstyrrende, hverken når vi sad og arbejdede, eller når vi prøvede at sove om natten. Ja, vi testede klimaanlægget i soveværelset, og den fungerede helt fint. Den larmede ikke samtidig med at den sørgede for et behageligt klima.

Praktisk lille sag

Noget andet vi godt kunne lide ved denne model, og som også gav Basin et forspring, er hvor praktisk den er. Den har en lille, portabel størrelse med et bærevenligt håndtag på toppen.

Det gør, at du kan tage blæseren med overalt, uanset om det er på kontoret, eller om du bare har brug for at flytte blæseren rundt omkring i dit hjem.

Hertil har den timerfunktion og et lys, så den kan fungere som lampe. Brugervenligheden er der heller ikke en finger at sætte på.

Den var nem at installere og har dessuden letlæselige knapper og funktioner. Her er der ingen risiko for at trykke forkert.

Hvorfor købe Basein Cool V2?

Der er altså meget som er godt med denne air conditioner. Alt i alt er den lidt bedre til alt end de øvrige modeller, og derfor er den bedst i test.

Helhedsindtrykket den giver er meget godt, og vores opfattelse er, at den giver meget for pengene. Sjældent er vi stødt på en så lille, men samtidig så kraftig air conditioner.

Når også kvaliteten og hertil prisen er god, synes vi enkelt og godt, at den er et oplagt valg, hvis du har behov for et klimaanlæg.

Populær blandt kunderne

Vi er i øvrigt ikke de eneste, som har ladet os begejstre af Basein. Også kunderne, i hvertfald dem som har bedømt klimaanlægget, praler hæmningsløst af den.

Den får som nævnt flere topbedømmelser, og der er flere som skriver, at den har «reddet» dem på varme sommernætter.

Vi betvivler det ikke et eneste sekund, eftersom vi har mærket den uvurderlige effekt af Basein Cool V2.

Overvejer du at købe air conditioneren? Så skal du være hurtig. Lige præcis nu er den på udsalg, men kun måneden ud.

Hilde

5/5

Helt perfekt. Tal om en livredder. Soveværelset koger om sommeren, men ikke efter at jeg købte denne.

Gunn

5/5

Nem at bruge, fungerer godt, ikke så dårlig pris heller. Jeg er tilfreds.

Orjan

5/5

Den larmer meget lidt, men helt støjsvag er den ikke. Er alligevel tilfreds, da den klarer at nedkøle luften omkring mig.

Marko

5/5

God pris og god maskine. Anbefales af mig.

Hvor kan jeg købe Basein Cool V2?

Har du besluttet dig for at købe testens bedste klimaanlæg, behøver du blot at følge instrukserne nedenfor;

1) Besøg den officielle hjemmeside

2) Læg produktet i indkøbskurven

3) Udfyld fragtoplysninger og vælg betalingsmetode

4) Klik på køb!

VIGTIG INFORMATION

I dag d. October 4 kan du fortsat købe Basein Cool V2 med 50% RABAT!

Mød vores ekspert

Daniel Larsen

Daniel er en af de testere som har været med os i længst tid, og han har været involveret i at udvikle vores testmetoder. Med en baggrund inden for kvalitetskontrol hos en af de største elektronikproducenter såvel som en bachelor i økonomi, har Daniel en masse viden om markedet, og hvad man skal se efter, når det kommer til elektronik. Når Daniel ikke arbejder med anmeldelser og testning eller hjælper med research, kan han godt lide at tage på bjergture med hunden, Bamse.