Topp 5 pulsklokker i 2022

Vi har testet og vurdert de bestselgende pulsklokkene i 2022

Ønsker du bedre oversikt over eget aktivitetsnivå? Da er kanskje en pulsklokke det du trenger. Dagens treningsklokker måler både skritt, puls, forbrente kalorier og avstand på turene du tar.

For mange kan en god pulsklokke medføre positive livsstilsendringer. Ikke bare gir det bedre kontroll over eget treningsnivå, men det kan også fungere som motivasjon og gjøre den skremmende dørstokkmila kortere.

Etter hvert som populariteten på disse aktivitetsmåleren har økt, har også utvalget vokst vesentlig. I så måte kan det være krevende å finne riktig modell. Det er derfor vi valgte å teste de bestselgende modellene på markedet – nemlig for å finne den aller beste.

På grunn av våre strenge kriterier og høye krav, var det noe overraskende ingen av de mest velkjente merkene som gikk til topps, men et norsk nystartet selskap. Videre i artikkelen finner du et raskt sammendrag av de beste, etterfulgt av en grundig gjennomgang av vår favoritt!

PRODUKTNAVN
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Seca M6
9.9
5/5
"Utmerket"
Seca M6
997,- NOK 1.690 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Garmin Fenix 6 Pro
PRIS: 6.990,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Garmin Forerunner 245
PRIS: 2.197,- NOK

BEST IN TEST PULSKLOKKE

#1 BEST
Seca M6
9.9
5/5
"Utmerket"
SECA m6
997,- NOK 1.690 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Seca M6" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Vi testet og vurderte markedets bestselgende pulsklokker i 2022. Her ser du hvorfor Seca M6 er best i test

Med over 4000 toppanmeldelser fra verifiserte brukere og svært god omtale blant eksperter, var det stor begeistring da vi mottok Seca M6 bare dager etter bestillingen. Kunne pulsklokken virkelig leve opp til de høye forventningene?

Selskapet bak den populære aktivitetsmåleren er et norsk nystartet selskap som har vokst voldsomt den siste tiden. Ikke bare er de populære her til lands, men også rundt om i Europa er ekspansjonen betydelig. Årsaken til den høye populariteten er nok flere, men trolig er det på grunn av rask leveringstid, utmerket kundeservice og det som tilsynelatende er gode produkter.

Pakken kom i en flott og sikker emballasje på om lag 50 gram, med påskriften «A partner to monitor Your Healt». Med andre ord ble ikke forventningene akkurat noe mindre. I pakken lå både klokke og lader, med en beskrivende brukermanual som grundig forklarte hvordan pulsklokken fungerte.

Nå som pakken var mottatt kunne vi sette i gang testingen.

Testresultat:

Vi fulgte instruksene som angitt i manualen og startet med å lade klokken. Seca M6 hevder å ha en kort ladetid og en batteritid på hele 10 dager!

Enorm batteritid og rask opplading

Er det et spesifikt punkt som virkelig ser ut til å begeistre eksisterende kunder, så er det batteritiden. Vi var derfor meget spente på hvor lenge klokken klarte seg uten lading – og snakk om å innfri forventingene!

Selv etter at uken var passert fungerte klokken uten lading. Den hadde da vært brukt kontinuerlig gjennom en normal uke. Dermed ble klokken på rangert 5/5 på batteritid. Også opplading gikk raskt.

Effektiv måling av puls, kalorier, og skritt

En pulsklokke skal naturligvis klare å måle puls – og ja – dette klarte Seca M6 med den største selvfølge. Ved å bla på displayet kunne vi til enhver tid se hva vår nåværende puls. Klokken klarte også automatisk å registrere antall skritt og forbrente kalorier. Så også her presterte Seca som hevdet.  

Presis registrering av søvn og livskvalitet

Et annet punkt vi var spente på var om den klarte å registrere søvn, og ikke minst kvaliteten på søvnen. Også her leverte Seca som lovet. Både antall timer søvn ble registrert der vi også fikk en omfattende søvnrapport, altså en slags analyse over hvilke «stadier» vi hadde hatt i løpet av natten.

Brukervennlighet og slitestyrke

Vi fant også raskt ut av at Seca var en særdeles funksjonsrik pulsklokke med en rekke forskjellige treningsprogram. Vi var derfor nysgjerrige på hvor enkelt eller vanskelig det var å bruke disse funksjonene.

Vi konkluderte raskt med at det var lite problematisk å navigere seg frem takket være det oversiktlige touch-displayet.

Dessuten oppfattet vi klokken som meget slitebestandig. Den var liten, men robust og skal angivelig tåle vann. Vi fikk dessverre ikke testet klokken under vann, annet enn i dusjen og når vi vasket hendene – og klokken fungerte i ettertid.

Den perfekte «treningspartneren»

Seca M6 ble rett og slett en treningspartner av de sjelden. Aldri før har undertegnede vært like ivrig på å røre kroppen som når Seca var festet rundt håndleddet, ikke minst fordi klokken varsler når det er på tide å røre seg.

Ved å alltid ha muligheten til å sjekke forbrente kalorier og antall steg ble det nærmest som en personlig konkurranse å prøve å få litt flere steg enn dagen før og brenne litt flere kalorier.

En annen ting som imponert så til de grader, var de medfølgende treningsprogrammene. For en mer korrekt måling kunne vi velge type aktivitet, og dermed nøyaktigere resultat – noe som var et kjempepluss!

Med dette opplevde vi det også som enklere å tilpasse treningsprogrammet etter eget nivå. Som sådan tror vi det ikke har betydning hvilket treningsnivå du er på. Seca M6 passer alle, også uavhengig av alder.

Verdi for pengene

Prisen på dagens pulsklokker varierer fra alt mellom noen hundrelapper til flere tusen kroner, og ofte henger også pris, kvalitet og funksjonalitet tett sammen.

Seca M6 er sammenlignet med toppmodellene til eksempelvis Garmin og FitBit vesentlig billigere, så vi mistenkte på forhånd at dette skulle gå utover enten kvalitet eller funksjonaliteten – men neida.

Seca stå ikke tilbake for dyreste toppmodellene og imponerte på alle områder. Nå har den riktignok ikke de mest avanserte treningsprogrammene og funksjonene som du finner på de profesjonelle treningsklokkene, men sett i forhold til «verdi for pengene» mener vi det er få modeller som kombinerer pris, kvalitet og funksjonalitet bedre. 

Design og komfort

Seca M6 er designet for komfort og ergonomi. Ikke bare er selve klokken liten, lett og smart utformet, men også reimen satt komfortbalet. Klokken opplevdes ikke som en gedigen klump på rundt håndleddet, mens den smarte reimen gjorde at Seca satt som et skudd også under høy aktivitet.

Undertegne har i løpet av testperioden både spilt fotball, syklet og løpt uten å egentlig tenke over at klokken var på hånden.

Vi oppfattet også Seca M6 som skreddersydd til hverdagslig bruk, og ikke bare til trening, da den har et enkelt, men lekkert design. Du i tillegg velge mellom en rekke farger som alltids er en fordel.

Populær forbrukerfavoritt

Som vi var inne på innledningsvis skårer Seca skyhøyt på diverse anmeldelser. Kundene deler sin begeistring på den offisielle hjemmesiden og på anmeldelsessider som TrustPilot. Her er bare noen av tilbakemeldingene:

Steinar:

5/5

Jeg rett og slett elsker denne treningsklokken. Leveringen gikk raskt og klokken er av topp kvalitet! etter en rask opplading kunne jeg bruke klokken i flere dager i strekk til å telle skritt og måle forbrente kalorier.

Mette

5/5

Endelig en aktivitetsmåler som sitter godt rundt hånden. Jeg har lett og lett, men har lenge slitt med å finne en klokke som passer mitt håndledd, da jeg tidligere har følt at treningsklokkene har vært store og klumpete. Så takk skal dere ha, jeg er veldig fornøyd!

Torstein

5/5

Kjøpte Seca i gave til min samboer, og hun er strålende fornøyd! Leverasen var også rask og smertefri. Dere får 5/5 av meg!

Kjøp og leveranse

  1. Noe som ofte vekker harme og frustrasjon ved å bestille over nett er treg leveringstid. Ikke minst er det frustrerende å få tilsendt varer som ikke fungerer.

    Vi opplevde, og etter sigende alle kundene til Seca M6, ingen problemer med bestillingen. Etter bare tre dager lå pulsklokken i postkassen, uten skader eller produktfeil. Det var også enkelt å bestille via deres offisielle hjemmeside.

    En annen ting som er verdt å merke seg er at de tilbyr gratis retur og 100% fornøydgaranti. I tillegg er varen på rabatt i en begrenset periode, som trekkes automatisk ved bestillingen. 

Hvor kan jeg Seca M6?

For å kjøpe Seca M6 følger du bare stegene som anvist nedenfor;

  1. Gå til den offisielle hjemmesiden

  2. Velg farge og legg den i handlekurven

  3. Fyll inn leveringsadresse og betalingsdetaljer

  4. Få bedre kontroll over eget aktivitetsnivå!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Seca M6 med 50 % RABATT!