Topp 3 Røykvarslere Som Fungerer, men som Ikke Koster Skjorta

Vi har testet markedets mest populære røykvarslere i 2022!

Er du på utkikk etter røykvarslere, men usikker på hvilke som fungerer best? Da er du nok ikke den eneste. Etter at forsskriften om brannforebygging trådde i kraft i 2016, har utvalget skutt til værs.

I dag finnes det en hel haug av forskjellige brannvarslere, både optisk og ioniske, der mange av dem også har funksjoner som appstyring og seriekobling.  

For å finne ut hvilke røykvarslere som fungerte best, har vi valgt å teste de bestselgende merkene på markedet. Med argusøyne ble røykvarslerne nøye vurdert, og basert på våre testkriterier var det brannvarsleren utviklet av en norsk startup som imponerte aller mest.

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 røykvarslere i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren!

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
FOST S7 Røykvarsler
9.9
5/5
"Utmerket"
Fost S7
599,- NOK 799 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Fibaro Z-Wawe
PRIS: 497,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Netamo Smart
PRIS: 990,- NOK

BEST IN TEST Røykvarsler

#1 BEST
FOST S7 Røykvarsler
9.9
5/5
"Utmerket"
Fost S7
Pris: 599 NOK 799 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Fost S7" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Vi testet de mest populære røykvarslerne, og her ser du hvorfor Fost S7 er best i test

Med over 1400 topp rangerte anmeldelser fra verifisert kunder og med drøssevis av anbefalinger fra eksperter, var det med stor spenning vi mottok pakken med Fost S7 kun 3 dager etter bestillingen.

For de som ikke kjenner til selskapet bak Fost røykvarslere, så er det en norsk startup som har vokst ufattelig mye på rekordtid. Ikke bare er de populære rundt om i Norge, men de har også ekspandert til store deler av Europa. Den høye populariteten kommer trolig av deres gode, innovative produkter, og ikke minst deres fabelaktige kundeservice.

Deres fokus på kundenes tilfredshet var noe umiddelbart bet oss merke i. Ikke bare fikk vi levert pakken lynraskt, kun 3 dager etter bestilling, men med pakken lå også et notat der de lovet pengene tilbake vi ikke var fornøyde.

Fost S7 – Testresultat

Det var altså med stor begeistring vi mottok Fost S7, og vi var virkelige spente på om røykvarslerne kunne innfri de høye forventningene vi hadde på forhånd. Den eneste måten å finne ut av dette på var å teste Fost S7. her ser du våre testresultat.

Enkel installasjon

Et viktig punkt for oss var installasjonen. Der vi tidligere opplevde det som noe problematisk å installere røykvarslerne, var Fost S7 svært enkel. En grunn til det er at den er batteridrevet og trenger derfor ikke å kobles til strømnettet. I pakken lå det også en godt beskrivende manual som hjalp oss å montere brannalarmen riktig.

På selve varsleren er det også en slags testknapp, som gjør at du kan teste om lyden/varsleren fungerer som den skal.    

Seriekobles med opptil 20 enheter

En annen ting Fost S7 utmerket seg på sammenlignet med andre merker, var at enheten kunne seriekobles med 20 enheter. Dette er langt mer enn hva vi har opplevd fra tidligere tester. At enhetene kan seriekobles betyr at dersom en oppdager røyk eller varme, vil alle enheten gi lyd og varsle om brann.

Enorm Batteritid

Fost S7 garanterer enorm batteritid på opptil 10 år. Hvorvidt det stemmer vet vi ikke, men vi tar dem på sitt ord da de har innfridd på resten av lovnadene sine.

Umiddelbar røyk- og varmedetektering  

Så over til det viktigste; hvordan responderer Fost S7 på varme og/eller røyk. Først og fremst er Fost CE-merket og er sertifisert med både EN 140604 og AS37786, som er den høyeste sikkerhetsmerkingen i henhold til europeiske sikkerhetsprodukter.

Vår testing viste også at brannvarslerne reagerer umiddelbart på både varme og røyk. De optiske røyksensorene piper på et lydnivå på omtrent 85 desibel, som er mer enn nok til å vekke en sovende familie.

Hvorfor kjøpe Fost S7?

Utover det å innfri forventningene og levere utmerkede testresultat, ble vi også mektig imponert over følgende;

Rask levering og utmerket kundeservice

Som skrevet innledningsvis mottok vi pakken kun 3 dager etter bestillingen. Dette er usedvanlig raskt og så klart noe vi satt stor pris på.

Det var heller ingen sak å bestille røykvarslerne – og når vi først mottok den, kom den i en beskyttet forpakning uten noen skader. Å bestille varer over nett er aldri noe garanti. Ofte er produktene som leveres av svært dårlig kvalitet, eller så tar det lang tid før pakken ankommer, men dette var altså ikke et problem med Fost S7.

Mye for pengene

En annen ting som imponerte var den god prisen. Her føler vi at vi får god verdi for pengene. I motsetning til i alle fall de dyreste toppmodellene, betalte vi her vesentlig mindre, samtidig som røykvarslerne innfridde våre forventinger.

Nå er det så klart ingen pris på din og families sikkerhet, men samtidig er det unødvendig å betale ekstreme priser for brannvarslere når du kan kjøpe Fost S7 til en rimeligere pris, men likevel få varslere som fungerer like godt.

Akkurat nå kan du også kjøpe til rabattert pris på deres offisielle hjemmeside! 

100% fornøydgaranti

En annen ting vi likte godt er at de tilbyr et åpent kjøp i 60 dager. Er du av en eller annen grunn ikke fornøyd med Fost S7, kan du sende den tilbake og få pengene refundert.

Populær bestselger

Det er ikke bare vi som elsker Fost S7, men også eksisterende kunder. På deres egen hjemmeside finner du massevis av topprangerte anmeldelser. Her er noen av dem:

Jonas S

5/5

Lett lenge etter en enkel løsning til lageret vårt som ikke trengte enn hub. Koblet opp 20 stk av disse som gikk overaskende smertefritt. Har ikke eid de så lenge så kan ikke si noe på batteritiden enda, men de virker til å være av god kvalitet.

Berg O

5/5

Rask levering og produktet virker som de skal, men av og på knappen virket ikke så enkelt som den var i anvisningsvideoen som fulgte med. Knappen gikk ikke helt til den posisjonen den skulle, men de er slått på . Jeg måtte gjenta tilkoblingen noen ganger før de koblet seg sammen.

Sven Butt

5/5

Rask levering, enkel montering og fungerer som dem skal! Jeg er godt fornøyd og har anbefalt røykvarslerne videre.

Hvor kan jeg kjøpe Fost S7?

Å kjøpe Fost S7 er enkelt om du bestiller via deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

  1. Besøk den offisielle hjemmesiden
  2. Velg antall enheter du vil kjøpe
  3. Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode
  4. Brannsikre ditt hjem! 

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Fost S7 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Anton Larsen

Anton is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.