Topp 3 stekepanner som ikke brenner fast maten

Vi har testet markedets mest populære stekepanner i 2022

Lei av at maten brenner seg fast når du steker den? Da er det trolig på tide med en ny stekepanne, men hvilken skal du velge?

Vi har testet de 3 bestselgende modellene på markedet for å finne ut hvilken som fungerer aller best. Ved å se på slitestyrke, kvalitet, varmefordeling og ergonomi, kom vi frem til hvilken stekepanne som er best i test 2022.

Overraskende nok var det ingen av de velkjente merkene som gikk til topps, men et norsk nystartet selskap som har vokst voldsomt i popularitet den siste tiden.

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 stekepanner, etterfulgt av en grundig gjennomgang av vår favoritt.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Seca S3 Stekepanne
9.9
5/5
"Utmerket"
Seca S3
1.249,- NOK 1.686 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
De Buyer Karbonstål Lyonnaise
PRIS: 1.806,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Fiskars Norden
PRIS: 779,- NOK

BEST IN TEST Stekepanne

#1 BEST
Seca S3 Stekepanne
9.9
5/5
"Utmerket"
Seca S3
Pris: 1.129 NOK 1.524 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Seca S3" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Dette er grunnen til at Seca S3 er best i test

stekepanne test

Spenningen var stor da vi kun 3 dager etter bestillingen mottok Seca S3 i posten. Med nærmere 1000 anbefalinger og over 400 topp rangerte anmeldelser fra verifiserte norske kunder, var dette stekepannen vi hadde størst forventinger til.

For de som ikke kjenner til Seca, så er det et norsk nystartet selskap som har vokst mye i popularitet den siste tiden. Takket være et høyt fokus på kundeservice, rask leveringstid og ikke minst gode produkter, har de på rekordtid etablert seg en ettertraktet aktør her til lands.

Deres høye fokus på kundeservice la vi umiddelbart merke til da vi åpnet pakken og fant en lapp hvor det sto; «Er du av en aller annen grunn ikke fornøyd, kan du sende tilbake varen og få pengene refundert».  

Definitivt en flott gest som vitner om et selskap som kun ønsker kundene sine det beste. Nå som vi hadde fått pakken kunne vi endelig teste Seca S3 stekepanne.

Seca S3 stekepanne testresultat

Etter en uke med testing der vi vi tilberedet all slags mat på alle mulige måter var dommen omsider klar. Her ser du vår vurdering: 

Fordeler varmen jevnt uten at maten brenner seg fast

Takket være non-stick belegget og den oppgradert teknologien opplevde vi det som meget enkelt å tilbedre mat med Seca S3. det hadde heller ingen betydning om vi skulle brune, steke, eller bresere –  stekepannen fungerte til alt.

Det gjorde den også uten at maten brente seg fast. Der vi tidligere i testen opplevde at andre stekepanner hadde en tendens til å svi fast maten ved høy varme, klarte Seca å tilberede helt uten at maten brente seg fast.

Noe annet vi la merke til var at dens romslige mål på 26x28x30cm, gjorde at den fungerte også god til koking. Med andre ord opplevde vi Seca som en meget allsidig stekepanne.

Fungerer på alle varmekilder

Et annet viktig punkt for oss var at stekepannen fungerte på flere varmekilder. Det gjorde Seca ettersom den kunne brukes på både komfyr, induksjon og gasskomfyr.

God ergonomi

Tidligere i testen opplevde vi at stekepanner med tilsvarende størrelse som Seca, var både tunge og dermed vanskelig å løfte. Spesielt i situasjoner der vi skulle helle over stekefett i saus var krevende.

Men med Seca var ikke dette et problem. Først og fremst på grunn av det praktisk, ergonomiske håndtaket, og ikke minst på grunn av stekepannens lave vekt.

Skyhøy kvalitet

Seca er en non-stick stekepanne laget av rusfritt stål. Kvaliteten er med andre ord svært god, der den ikke opplevde noen former for slitasje underveis i vår testuke. Vi vasket attpåtil i oppvaskmaskin, og heller ikke det tok den skade av.

De

Lett å rengjøre

Takket være non-stick belegget var det også enkelt å rengjøre Seca S3. Særlig stekepanner uten non-stick der maten er brent fast, kan være krevende å vaske. Men med Seca ble oppvasken gjort i en fei.

Hvorfor kjøpe Seca S3 stekepanne?

Sammen med de nevnte testresultatene imponerte Seca oss også på følgende områder:

Rask levering og utmerket kundeservice

Å bestille varer over nett er aldri noe garanti. Ofte er produktene som leveres av svært dårlig kvalitet, eller så tar det lang tid før pakken ankommer. Ingen av disse delene er et problem med Seca. kun 3 dager etter bestillingen hadde vi mottatt stekepannen.

Bestillingen var også enkel å gjennomføre. Selskapet tilbyr live-support og kontaktskjema per mail. Det er i tillegg mulig å ta kontakt per telefon, som for øvrig vitner om et tilgjengelig supportsenter.

Mye for pengene

Prisen på dagens stekepanner varierer kraftig, og ofte er det ikke gitt at modellene faktisk er verdt pengene. Seca er med sin gunstige pris, gode kvalitet, og utmerkede funksjonalitet helt klart verdt pengene. 

Vi har enda ikke opplevd modeller som kombinerer pris og kvalitet på en bedre måte, og derfor mener vi Seca S3 gir desidert mest for pengene.

Akkurat nå kan du også kjøpe til rabattert pris på deres offisielle hjemmeside! 

100% fornøydgaranti

En annen ting vi likte godt er at de tilbyr et åpent kjøp i 60 dager. Er du av en eller annen grunn ikke fornøyd med hodelykten, kan du sende den tilbake og få pengene refundert.

Populær bestselger

Det er ikke bare vi som elsker denne Seca S3, men også eksisterende kunder. På deres egen hjemmeside finner du massevis av topprangerte anmeldelser. Her er noen av dem:

Astrid

5/5

Jeg elsker absolutt alt med denne stekepannen. Forsendelsen var rask, og pannen varmer maten på høyt varme uten at den brenner seg fast. Anbefales på det sterkeste.

Knut

5/5

Jeg er veldig fornøyd! Har lenge lett etter en stekepannen som fungerer til biffsteking på høy varme, og med Seca har jeg endelig funnet den. Prisen er også bra.

Martin

5/5

En god stekepannen som fungerer som lovet. Maten brenner seg ikke fast, varmen fordeles jevnt over hele pannen og den er enkel å rengjøre. 

Hvor kan jeg kjøpe Seca S3?

Å kjøpe Seca S3 er enkelt om du bestiller via deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

  1. Besøk den offisielle hjemmesiden
  2. Velg antall enheter du vil kjøpe
  3. Fyll inn fraktinformasjon og betalingsmetode
  4. Nyt en stekepanne av høy kvalitet som ikke brenner maten!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøp Seca S3 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.