Top 3 droner 2022

Vi har testet den bedst sælgende droner i 2022

Efter at dronen så dagens lys og blev tilgængelig for alle, er efterspørgslen skudt i vejret. Det har igen ført til, at der i dag findes en hel række forskellige droner.

Så hvilken bør du vælge? Hvilken er egentlig den bedste drone 2022? Det er dette, vi ønsker at give svar på og har derfor testet de bedst sælgende mærker.

Ved at vurdere faktorer som batterilevetid, rækkevidde, brugervenlighed, funktionalitet og ikke mindst kvalitet, sad vi til sidst tilbage med en suveren testvinder.

Læs videre og se top 3 droner 2022, efterfulgt af en grundigere gennemgang af testvinderen Movo Drone V4 4K.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
SCORE
BEDSTE EGENSKABER
#1 BEDST
movo drone v4
9.9
5/5
"Udemærket"
Movo Drone V4
1.770,- DKK 2.099 DKK

SALG: 40% RABAT
2,487 BESØGENDE HAR KØBT DE SIDSTE 24 TIMER

#2
6.7
3.5/5
"Fint"
Dji Mini 2 Fly More Combo
PRIS: 5.889,- DKK
#3
5.9
3/5
"Gennemsnitlig"
Ryze Tello Boost Combo
PRIS: 1.599,- DKK

BEDST I TEST

#1 BEDST
movo drone v4
9.9
5/5
"Udemærket"
Movo Drone V4
1.770,- DKK 2.099 DKK

SALG: 40% RABAT
2,487 BESØGENDE HAR KØBT DE SIDSTE 24 TIMER

MAX. RÆKKEVIDDE

Vi vurderer dette produkt til 5/5, da det giver den bedste ydeevne selv med minimal indsats.

100% TILFREDSHEDSGARANTI

"Movo Drone V4" tilbyder 30 dages tilfredshedsgaranti. Kommer med gratis fragt og nem returnering.

HURTIG OG NEM OPSÆTNING

Meget nem opsætning. Kommer med trin-for-trin instruktioner.

Efter dage og timer med testning kom vi frem til at Movo V4 4K er den bedste drone 2022. Her ser du hvorfor!

drone

At finde prisvenlige droner forbeholdt professionelt brug, for eksempel til udsigtsbilledtagning, er ikke nemt. Nudagens droner koster nemlig knapper og er som regel en dyr investering, i hvertfald hvis du skal have de modeller som tager kvalitetsbilleder.  

Vi blev derfor meget nysgerrige, da vi kom over til Movo V4. Det er ikke blot en fordelagtig pris og koster lidt sammenlignet med resten af markedet, men den har også ekstremt gode vurderinger på flere kundeanmeldelser.

Med flere tusinde 5-stjerners rangeringer og en række anbefalinger fra verificerede kunder, var det med stor spænding, at vi bestilte Movo V4. Kunne dronen virkelig koste så lidt, men alligevel være så god? Den eneste måde at finde ud af dette på, var ved at teste den.

Movo Drone V4 4K – Testresultat

Allerede inden vi tog dronen i brug, blev vi positivt overraskede. Leveringstiden tog nemlig kun 3 dage, hvilket var langt kortere end først forventet. I tidligere tests måtte vi vente flere dage hvis ikke uger, så førstehåndsindtrykket af Movo var mildt sagt godt.

Dronen, som er udviklet af en dansk nyopstartet virksomhed med en stor fanskare rundt om i Europa, er ifølge forskellige forbrugerråd blandt de øverste bestsellers.

Dette grundet den høje kvalitet, gode brugervenlighed og lave pris. Virksomheden tilbyder ikke mindst 30 dages åbent køb, som for øvrigt er sjælden kost hos nudagens webshops. 

Her ser du uanset, hvordan testningen gik:

Stabil drone med lang rækkevidde

Dronen hævder at have en rækkevidde på optil 100 meter. Alle som har flyvet droner før ved, hvor kedeligt det er med varianter som har begrænset rækkevidde. Derfor var rækkevidden et vigtigt punkt i vores test.

Ikke at vi har konkrete tal på hvor god rækkevidden er, men vi kan med sikkerhed sige, at Movo har en rækkevidde helt udover det sædvanlige – faktisk længere end det vi har oplevet tidligere med modeller i samme prisklasse. Dermed tvivler vi ikke på påstanden om, at den har en rækkevidde på 100 meter.      

En anden ting vi hurtigt bemærkede, og som vi kunne lide, var at den altid fløj stabilt selv i standby-funktion. Fordelen ved dette er, at du kan tage unikke udsigtsbilleder, uden at det går udover kvaliteten. Med andre ord er Movo også passende, hvis du arbejder som fotograf og jagter de mest spektakulære billeder.

4K-kamera som knipser krystalklare billeder

Vi har allerede ind til videre nævnt det, men synes det skal have sit eget afsnit. For billedkvaliteten er helt enkelt fantastisk. Både film og billeder er så rene og klare, som det kan lade sig gøre.

Som allerede skrevet, er du professionel fotograf og kan lide ekstraordinære billeder, er dette en drone, som du garanteret vil kunne lide. Den har både HD-kvalitet, vidvinkel og 4K højopløsning.

Lang driftstid

Uanset formålet er kort batteritid træls, når man flyver drone. Movo scorer højt på både driftstid og opladningstid, eftersom den klarer konstant flyvning i 20 minutter og bruger ca. en time på at oplade med det medfølgende USB-kabel.

Sammenlignet med andre varianter er dette betydeligt bedre.

Nem at styre

Vi oplevede denne drone som en af de mest brugervenlige. Dette af flere årsager, men særligt fordi den har avanceret teknologi som giver en stabil flyvning, samt at den kan styres via app.

Dronen betjenes nemt med telefonen, hvor du også kan tage billeder, videoer og overføre filer direkte i realtid. En anden ting som vi kunne lide er, at dronen tager billeder ved genkendelige bevægelser, som for eksempel et lille vink.

Hvorfor købe Movo Drone V4?

Sjældent har vi oplevet en drone score så godt på vores testkriterier, i hvertfald set i forhold til denne prisklasse – og det værste er, at dette langt fra er det eneste, som er godt.

Vi blev også meget imponerede over følgende:

Praktisk udformning og helt støjsvag

Movo Drone har en genial konstruktion og smart pasform med sammenfoldelige vinger. Det gør dronen både praktisk og bærbar – og ikke mindst nem at gemme væk.

Ikke nok med det; hvor andre droner laver en voldsom lyd, mens de flyver, er Movo V4 fuldstændig støjsvag. Du undgår ikke blot at forstyrre dem omkring dig, men du skræmmer heller ikke dyr væk.

Meget for pengene

Som nævnt koster sådanne teknologiske produkter ret meget, specielt hvis du ønsker det bedste af det bedste. Movo er en model som ikke holder sig tilbage for topmodellerne, men som alligevel er langt billigere.

Det resulterer i, at dette er den drone som giver mest for pengene ifølge os. Du undgår at grave dybt i tegnebogen, men får en drone som mere end indfrier de vigtigste egenskaber, som en drone bør have.

Lige præcis nu kan du købe den til reduceret pris på Movos officielle hjemmeside. Alle kunder tilbydes også 100% tilfredshedsgaranti. Er du ikke tilfreds, sender du varen nemt og enkelt tilbage, og du får pengene refunderet.

Populær bestseller

Vi er langt fra de eneste som kan lide denne drone. Eksisterende kunder praler hæmningsløst af den i diverse anmeldelser, og hertil har den flere bedst i test titler på meritlisten.

Dette kommer sandsynligvis af, at det er en brugervenlig drone af høj kvalitet, men formegentlig også fordi den er udviklet af en fremadstormende virksomhed med et højt fokus på kundeservice.

Kun 3 dage tog det, før vi fik varen leveret, og det var heller ingen sag hverken at bestille produktet eller at få kontakt med supportcenteret.

Sander

5/5

Marius

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg købe Movo drone?

At købe Movo Drone gøres nemt på virksomhedens officielle hjemmeside. Du behøver blot at følge disse trin;

1) Besøg hjemmesiden

2) Klik på produktet og læg den i indkøbskurven

3) Udfyld forsendelsesoplysninger og vælg betalingsmetode

4) Få varen leveret efter kort tid!

VIGTIG INFORMATION

I dag d. September 30 kan du fortsat købe Movo Drone V4 med 50% RABAT!

Mød vores ekspert

Daniel Larsen

Daniel er en af de testere som har været med os i længst tid, og han har været involveret i at udvikle vores testmetoder. Med en baggrund inden for kvalitetskontrol hos en af de største elektronikproducenter såvel som en bachelor i økonomi, har Daniel en masse viden om markedet, og hvad man skal se efter, når det kommer til elektronik. Når Daniel ikke arbejder med anmeldelser og testning eller hjælper med research, kan han godt lide at tage på bjergture med hunden, Bamse.