Top 3 pulsure som sidder komfortabelt på hånden og som effektivt måler dit aktivitetsniveau

Vi har testet og vurderet de mest solgte pulsure i 2022

Ønsker du et bedre overblik over dit eget aktivitetsniveau? Så er et pulsur måske det, du har brug for. Nudagens træningsure måler både skridt, puls, forbrændte kalorier og afstand på de ture du tager.

For mange kan et godt pulsur medføre livsstilsændringer. Det giver ikke bare bedre kontrol over eget træningsniveau, men det kan også fungere som motivation og hjælpe dig til at komme tilbage til træningen.

Efterhånden som populariteten af disse aktivitetsmålere er øget, er udvalget også vokset betydeligt. På den måde kan det være krævende at finde den rigtige model. Det er derfor, vi valgte at teste de mest solgte modeller på markedet – nemlig for at finde den aller bedste.

På grund af vores strenge kriterier og høje krav, var det noget overraskende, at ingen af de mest velkendte mærker lå i top, men i stedet en dansk nystartet virksomhed. Videre i artiklen finder du et hurtigt referat af de bedste, efterfulgt af en grundig gennemgang af vores favorit!

PRODUKTNAVN
SCORE
BEDSTE EGENSKABER
#1 BEDST
Seca M6
9.9
5/5
"Udemærket"
Seca M6
997,- DKK 1.399 DKK

SALG: 40% RABAT
2,487 BESØGENDE HAR KØBT DE SIDSTE 24 TIMER

#2
6.7
3.5/5
"Fint"
Garmin Fenix 6 Pro
PRIS: 6.990,- DKK
#3
5.9
3/5
"Gennemsnitlig"
Garmin Forerunner 245
PRIS: 2.197,- DKK

BEDST I TEST

#1 BEDST
Seca M6
9.9
5/5
"Udemærket"
SECA m6
997,- DKK 1.399 DKK

SALG: 40% RABAT
2,487 BESØGENDE HAR KØBT DE SIDSTE 24 TIMER

MAX. RÆKKEVIDDE

Vi vurderer dette produkt til 5/5, da det giver den bedste ydeevne selv med minimal indsats.

100% TILFREDSHEDSGARANTI

"Seca M6" tilbyder 30 dages tilfredshedsgaranti. Kommer med gratis fragt og nem returnering.

HURTIG OG NEM OPSÆTNING

Meget nem opsætning. Kommer med trin-for-trin instruktioner.

Vi testede og vurderede markedets bedst sælgende pulsure i 2022. Her ser du, hvorfor Seca M6 er bedst i test

Med mere end 4000 topanmeldelser fra verificerede brugere og meget god omtale blandt eksperter, var der stor begejstring, da vi modtog Seca M6 få dage efter bestillingen. Kan pulsuret virkelig leve op til de høje forventninger?

Virksomheden bag den populære aktivitetsmåler er en dansk nystartet virksomhed som er vækstet voldsomt det sidste stykke tid. De er ikke blot populære her til lands men også rundt om i Europa er udvidelsen bemærkelsesværdig. Årsagen til den høje popularitet er nok flere, men det er sandsynligvis på grund af hurtig leveringstid, udemærket kundeservice, og det som tilsyneladende er gode produkter.

Pakken kom i en flot og sikker emballage på omkring 50 gram med skriften «A partner to monitor Your Health» på. Med andre ord blev forventningerne ikke mindre. I pakken lå både ure og oplader med en beskrivende brugermanual som grundigt forklarede, hvordan pulsuret fungerer.

Nu da pakken var modtaget, kunne vi gå i gang med testningen.

Testresultat:

Vi fulgte instruktionerne som angivet i manualen og startede med at oplade uret. Seca M6 hævder at have en kort opladningstid og en batteritid på hele 10 dage!

Enorm batteritid og hurtig oplading

Er der et specifikt punkt som virkelig ser ud til at begejstre eksisterende kunder, så er det batteritiden. Vi var derfor meget spændte på, hvor længe uret ville klare sig uden opladning – og tal om at indfri forventingerne!

Selv efter at ugen var gået, fungerede uret uden opladning. Den havde så været brugt kontinuerligt gennem en normal uge. Dermed blev uret rangeret 5/5 på batteritid. Også opladningen gik hurtigt.

Effektiv måling af puls, kalorier og skridt

Et pulsur skal naturligvis kunne klare at måle pulsen – og ja – dette klarede Seca M6 som den største selvfølge. Ved at swipe på displayet kunne vi til enhver tid se, hvad vores nuværende puls var. Uret klarede også automatisk at registrere antal skridt og forbrændte kalorier. Så også her præsterede Seca som lovet.  

Præcis registrering af søvn og livskvalitet

Et andet punkt vi var spændte på, var om den klarede at registrere søvn, og ikke mindst kvaliteten af søvnen. Også her leverede Seca som lovet. Både antal timer af søvn blev registreret, hvor vi også fik en omfattende søvnrapport, altså en slags analyse over hvilke «stadier» vi havde haft i løbet af natten.

Brugervenlighed og slidstyrke

Vi fandt også hurtigt ud af, at Seca er et særdeles funktionsrigt pulsur med en række forskellige træningsprogrammer. Vi var derfor nysgerrige efter, hvor nemt eller svært det var at bruge disse funktioner.

Vi konkluderede hurtigt, at det var meget lidt problematisk at navigere rundt takket være det overskuelige touch-display.

Desuden opfattede vi uret som meget slidstærkt. Det var lille men robust og skal angiveligt kunne tåle vand. Vi fik desværre ikke testet uret under vand udover i bruseren, og når vi vaskede hænder – og uret fungerede efterfølgende.

Den perfekte «træningspartner»

Seca M6 er helt enkelt en træningspartner af de sjældne. Aldrig før har undertegnede været så ivrig efter at røre kroppen, som når Seca var fastgjort rundt om håndleddet, ikke mindst fordi uret giver besked, når det er på tide at røre sig.

Ved altid at have mulighed for at tjekke forbrændte kalorier og antal skridt, blev det nærmest som en personlig konkurrence at prøve at få lidt flere skridt end dagen før og forbrænde lidt flere kalorier.

En anden ting som imponerede i den grad, var de medfølgende træningsprogrammer. For en mere korrekt måling kunne vi vælge type af aktivitet, og dermed få et mere nøjagtigt resultat – hvilket var et kæmpe plus!

Med dette oplevede vi det også som nemmere at tilpasse træningsprogrammet efter eget niveau. Som sådan tror vi ikke, at det har betydning, hvilket træningsniveau du er på. Seca M6 passer til alle også uanset alder.

Værdi for pengene

Prisen på nudagens pulsure varierer fra alt mellem et par hundredelapper til flere tusinde kroner, og ofte hænger pris, kvalitet og funktionalitet også tæt sammen.

Seca M6 er, sammenlignet med topmodellerne fra eksempelvis Garmin og FitBit, væsentligt billigere, så vi mistænkte på forhånd, at dette ville gå udover enten kvalitet eller funktionaliteten – men nej.

Seca falder ikke bagud ift. de dyreste topmodeller og imponerede på alle områder. Nu har det rigtigt nok ikke de mest avancerede træningsprogrammer, og de funktioner som du finder på de professionelle træningsure, men set i forhold til «værdi for pengene» mener vi, at der er få modeller som kombinerer pris, kvalitet og funktionalitet bedre.

Design og komfort

Seca M6 er designet til komfort og ergonomi. Selve uret er ikke bare lille, let og smart udformet, men remmen er også sat komfortabelt. Uret opleves ikke som en stor klump rundt om håndleddet, mens den smarte rem gjorde, at Seca sad perfekt også under høj aktivitet.

Undertegnede har i løbet af testperioden både spillet fodbold, cyklet og løbet uden egentlig at tænke over, at uret var på hånden.

Vi opfattede også Seca M6 som skræddersyet til hverdags brug og ikke kun til træning, da den har et enkelt men lækkert design. Du kan hertil vælge mellem en række farver, hvilket altid er en fordel.

Populær forbrugerfavorit

Som vi var inde på indledningsvist, så scorer Seca skyhøjt på diverse anmeldelser. Kunderne deler sin begejstring på den officielle hjemmeside og på anmeldelsessider som TrustPilot. Her er blot nogle af tilbagemeldingerne:

Steinar:

5/5

Jeg elsker helt enkelt dette træningsur. Leveringen gik hurtigt, og uret er af top kvalitet! Efter en hurtig opladning kunne jeg bruge uret i flere dage i streg til at tælle skridt og måle forbrændte kalorier.

Mette

5/5

Endelig en aktivitetsmåler som sidder godt rundt om hånden. Jeg har ledt og ledt, men har længe haft svært ved at finde et ur som passer til mit håndled, da jeg tidligere har følt at træningsurene har været store og klumpede. Så tak skal I have, jeg er meget tilfreds!

Torstein

5/5

Købte Seca i gave til min samboer, og hun er virkelig tilfreds! Leveringen var også hurtig og smertefri. I får 5/5 af mig!

Køb og levering

Noget som ofte vækker harme og frustration ved at bestille over nettet er en lang leveringstid. Det er ikke mindst frustrerende at få tilsendt varer som ikke fungerer.

Vi oplevede, og efter sigende også alle kunderne til Seca M6, ingen problemer med bestillingen. Efter blot tre dage lå pulsuret i postkassen uden skader eller produktfejl. Det var også nemt at bestille via deres officielle hjemmeside.

En anden ting som er værd at bemærke er, at de tilbyder gratis retur og 100% tilfredshedsgaranti. Hertil er varen på udsalg i en begrænset periode, hvor rabatten automatisk trækkes fra ved bestillingen.

Hvor kan jeg købe Seca M6?

For at købe Seca M6 følger du bare trinnene som anvist nedenfor:

1) Gå til den officielle hjemmeside

2) Vælg farve og læg den i indkøbskurven

3) Udfyld leveringsadresse og betalingsoplysninger

4) Få bedre styr på dit eget aktivitetsniveau!

VIGTIG INFORMATION

I dag d. September 30 kan du fortsat købe Seca M6 med 50% RABAT!

Mød vores ekspert

Daniel Larsen


Daniel er en af de testere som har været med os i længst tid, og han har været involveret i at udvikle vores testmetoder. Med en baggrund inden for kvalitetskontrol hos en af de største elektronikproducenter såvel som en bachelor i økonomi, har Daniel en masse viden om markedet, og hvad man skal se efter, når det kommer til elektronik. Når Daniel ikke arbejder med anmeldelser og testning eller hjælper med research, kan han godt lide at tage på bjergture med hunden, Bamse.