Top 3 sykemittaria, jotka mittaavat aktiivisuustasoasi ja istuvat mukavasti käteen

Olemme testanneet ja arvioineet vuoden 2022 myydyimmät sykemittarit

Haluatko paremman yleiskuvan omasta aktiivisuustasostasi? Sitten ehkä sykemittari on juuri se mitä tarvitset. Nykypäivän sykemittarit mittaavat sekä askeleita, sykettä, poltettuja kaloreita että kuljettua matkaa.

Monille hyvä sykemittari voi johtaa elämäntapamuutoksiin. Se ei vain paranna treenitasoasi, vaan se voi myös motivoida ja alentaa kynnystä aloittaa.

Sykemittareisen suosion kasvaessa, myös valikoima on kehittynyt merkittävästi. Sen vuoksi oikean mallin löytäminen voi olla vaikeaa. Päätimme testata markkinoiden myydyimmät mallit löytääksemme parhaimmat sykemittarit.

Tiukkojen kriteeriemme ja korkeiden vaatimustemme vuoksi oli hieman yllättävää, että huipulle ei noussut yksikään tunnetuimmista merkeistä, vaan norjalainen startup-yritys. Artikkelista löydät nopean yhteenvedon parhaista sykemittareista ja sen jälkeen perusteellisen arvostelun suosikistamme!

Tuotteen nimi
Pisteet
Parhaat ominaisuudet
#1 PARAS
Seca M6
9.9
5/5
"Erinomainen"
Seca M6
97,- EUR 131 EUR

40 % alennus
2 487 asiakasta on ostanut viimeisen 24 tunnin sisällä

#2
6.7
3.5/5
"Hyvä"
Garmin Fenix 6 Pro
HINTA: 900,- EUR
#3
5.9
3/5
"Keskiverto"
Garmin Forerunner 245
HINTA: 295,- EUR

TESTIN PARAS

#1 PARAS
Seca M6
9.9
5/5
"Erinomainen"
SECA m6
97,- EUR 131 EUR

40 % alennus
2 487 asiakasta on ostanut viimeisen 24 tunnin sisällä

SUURIN KANTAMA

Tämä tuote saa 5/5, sillä se tarjoaa parhaan suorituskyvyn pienimmällä vaivalla.

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

"Seca M6" tarjoaa 30 päivän tyytyväisyystakuun. Ilmainen lähetys ja helppo palautus.

NOPEA JA HELPPO ASENTAA

Helppo ottaa käyttöön. Mukana selkeät käyttöohjeet.

Testasimme ja arvioimme vuoden 2022 myydyimmät sykemittarit. Tästä näet, miksi Seca M6 on testin paras

Yli 4 000 huippuarvostelua vahvistetuilta käyttäjiltä ja erittäin hyviä arvioita asiantuntijoiden keskuudessa. Olimme iloisia kun saimme Seca M6:n vain muutama päivä tilauksen jälkeen. Voiko sykemittari todella täyttää korkeat odotuksemme?

Suositun aktiivisuusmittarin takana on norjalainen startup-yritys, joka on kasvanut viime aikoina valtavasti. He eivät ole suosittuja vain Norjassa, vaan se on nopeasti vallannut Euroopan markkinoita. Suosioon on luultavasti useita syitä, mutta merkittäviä tekijoitä ovat nopea toimitus, erinomainen asiakaspalvelu ja hyvät tuotteet.

Paketti tuli kauniissa ja turvallisessa noin 50 gramman pakkauksessa, jossa oli merkintä “Partner to monitor Your Health”. Toisin sanoen odotukset eivät vähentyneet. Pakkaus sisälsi kellon, laturin ja käyttöohjeen, jossa selitettiin perusteellisesti kuinka sykemittari toimii.

Nyt kun paketti oli vastaanotettu, aloitimme testauksen.

Testitulos:

Noudatimme ohjeessa annettuja ohjeita ja aloitimme kellon lataamisen. Seca M6 väittää, että sen latausaika on lyhyt ja akun käyttöikä täydet 10 päivää!

Valtava akunkesto ja nopea lataus

Akunkesto, jos jokin innostaa nykypäivän asiakkaita. Siksi olimme erittäin innoissamme siitä, kuinka kauan kello selvisi ilman latausta. Emme joutuneet pettymään!

Vielä viikon jälkeen kello toimi ilman latausta, vaikka sitä oli käytetty jatkuvasti viikon ajan. Kellon akunkeston pisteet olivat siis 5/5. Myös lataus sujui nopeasti.

Tehokas sykkeen, kalorien ja askeleiden mittaus

Sykemittarin pitäisi tietysti pystyä mittaamaan sykettä. Luonnollisesti Seca M6 onnistui siinä parhaalla mahdollisella tavalla. Näyttöä vierittämällä saatoimme nähdä milloin tahansa nykyisen sykkeemme. Kello onnistui myös tallentamaan askelmäärän ja poltetut kalorit automaattisesti. Joten tässäkin Seca toimi kuten väitettiin.  

Unen määrän ja laadun tarkka mittaus

Toinen asia, josta olimme innoissamme, oli se, pystyykö se mittaamaan unen määrää ja laatua. Tässäkin Seca toimi lupauksensa mukaisesti. Molemmat unitekijät mitattin ja saimme niistä myös kattavan uniraportin eli eräänlaisen analyysin siitä, millaista unta meillä oli yön aikana.

Helppokäyttöisyys ja kestävyys

Huomasimme nopeasti, että Seca oli erittäin toimiva sykemittari, jossa oli useita erilaisia treeniohjelmia. Siksi olimme uteliaita siitä, kuinka helppoa tai vaikeaa näiden ominaisuuksien käyttö oli.

Totesimme nopeasti, että navigointi ei ollut kovin ongelmallista selkeän kosketusnäytön ansiosta.

Lisäksi pidimme kelloa erittäin kulutusta kestävänä. Se oli pieni mutta vankka ja sen piti kestää vettä. Valitettavasti emme päässeet testaamaan kelloa veden alla muuten kuin suihkussa ja käsien pesussa, mutta kello toimi niiden jälkeen erinomaisesti.

Täydellinen "treenikaveri"

Seca M6 oli yksinkertaisesti harvinainen treenikaveri. Emme olleet koskaan olleet niin innokkaita liikkumaan, kuin silloin kun SECA oli ranteessa. Eikä vähiten siksi, että kello ilmoittaa kun on aika liikkua.

Koska meillä oli aina mahdollisuus tarkistaa kulutetut kalorit ja askelmäärät, se oli melkein kuin henkilökohtainen kilpailu yrittää saada hieman enemmän askelia kuin edellisenä päivänä ja polttaa hieman enemmän kaloreita.

Toinen asia, joka teki vaikutuksen, oli mukana olleet treeniohjelmat. Tarkempaa mittausta varten saimme valita toiminnan tyypin ja siten tarkemmat tulokset – mikä oli valtava plussa!

Tämän myötä myös treeniohjelman sovittaminen omalle taso oli helpompaa. Sellaisenaan emme usko, että on mitään merkitystä millä treenitasolla olet. Seca M6 sopii kaikille iästä riippumatta.

Vastinetta rahoille

Nykypäivän sykemittarien hinta vaihtelee noin sadasta eurosta tuhanteen euroon. Ja usein hinta, laatu ja toiminnallisuus ovat läheisesti kytköksissä toisiinsa.

Verrattuna esimerkiksi Garminin ja FitBitin huippumalleihin, Seca M6 on huomattavasti halvempi, joten epäilimme jo etukäteen, että ne ylittäisivät sen joko laadussa tai toiminnallisuudessa – mutta ei. 

Seca ei jää jälkeen kalleimmista huippumalleista ja on vaikuttava kaikilla osa-alueilla. Nyt siinä ei todellakaan ole edistyksellisimpiä koulutusohjelmia ja toimintoja, joita löydät urheilukelloista, mutta hinta-laatusuhteessa uskomme, että on vain vähän malleja, joissa hinta, laatu ja toiminnallisuus yhdistyvät paremmin.

Muotoilu ja mukavuus

Seca M6 on suunniteltu mukavuutta ja ergonomiaa ajatellen. Kello itsessään ei ole vain pieni, kevyt ja tyylikkäästi suunniteltu, vaan myös hihna istuu mukavasti ranteessa. Kello ei ollut iso möhkäle ranteessa ja hihna sai Secan istumaan erittäin hyvin ankarankin treenin aikana.

Testijakson aikana pelasimme jalkapalloa, pyöräilimme ja juoksimme huomaamatta sitä, että mittari oli ranteessa.

Koimme myös, että Seca M6 on räätälöity jokapäiväiseen käyttöön eikä vain treenaamiseen, sillä sen muotoilu on yksinkertainen, mutta tyylikäs. Lisäksi voit valita useista eri väreistä, mikä on aina etu.

Kuluttajien suosikki

Kuten johdannossa mainitsimme, Seca on ansainnut huipputuloksia useissa arvosteluissa. Asiakkaat jakavat innostuksensa virallisella verkkosivustolla ja arvostelusivustoilla, kuten TrustPilotissa. Tässä vain muutama palautteista:

Steinar:

5/5

Rakastan tätä sykemittaria. Toimitus oli nopea ja kello on huippulaatua! Pikalatauksen jälkeen pystyin käyttämään kelloa useita päiviä askeleiden laskemiseen ja kulutettujen kalorien mittaamiseen.

Mette

5/5

Vihdoinkin aktiivisuusmittari joka istuu hyvin käteen. Olen etsinyt ja etsinyt löytääkseni ranteeseen sopivaa kelloa. Aikaisemmat aktiivisuusrannekkeet ovat olleet liian isoja ja kömpelöitä. Joten kiitos kaverit, olen erittäin onnellinen!

Torstein

5/5

Ostin Secan lahjaksi kämppäkaverilleni ja hän on erittäin tyytyväinen! Lähetys oli lisäksi nopea ja helppo. 5/5!

Osto ja toimitus

Verkkotilauksen yhteydessä usein on turhauttavaa huomata pitkä toimitusaika. Eikä asiaa helpota se, että joskus saat tuotteen joka ei toimi.

Meillä ei ollut, eikä kuulemma muillakaan Seca M6:n asiakkailla, mitään ongelmia tilauksen kanssa. Sykemittari oli postissa kolmessa päivässä ilman vaurioita tai viallisia osia. Lisäksi tilaaminen oli helppoa virallisilta verkkosivuilta.

Toinen huomionarvoinen asia on, että ne tarjoavat ilmaisen palautuksen ja 100% tyytyväisyystakuun. Lisäksi tuote on alennuksessa rajoitetun ajan

Mistä voin Seca M6:n?

Ostaaksesi Seca M6:n, seuraa vain alla olevia ohjeita;

1) Siirry viralliselle verkkosivustolle

2) Valitse väri ja lisää tuote ostoskoriin

3) Täytä toimitusosoite ja maksutiedot

4) Hallitse omaa aktiivisuustasoasi paremmin!

Tärkeää tietoa!

Tänään, September 30 voit jatkaa Seca M6 ostamista 50% ALENNUKSELLA!

Tapaa asiantuntijamme

Daniel Larsen

Daniel on meillä pisimpään ollut testaaja, ja hän on osallistunut testimenetelmiemme kehittämiseen. Takanaan kokemusta laadunvalvonnasta yhdellä suurimmista elektroniikkavalmistajista sekä taloustieteen kandidaatin tutkinto, Danielilla on runsaasti kokemusta elektroniikasta ja sen laadusta. Kun Daniel ei työskentele arvostelujen ja testaamisen parissa, hän nauttii vuoristoretkeilystä koiransa Bamsen kanssa