Top 3 vildtkameraer som giver mest for pengene i 2022

Vi har testet de bedst sælgende spilkameraer i 2022

Med et vildtkamera kan du opleve naturen på nært hold, uden at du selv befinder dig i skoven. Et vidltkamera er perfekt til jagt, forskning, dyrelivsfotografering eller haveovervågning.

Du kan fange fascinerende natlige skabninger, som du ellers aldrig ville have set og få et glimt af de sky dyr som grævlinger, ræve og pindsvin. I dag findes der flere tiltalende modeller, så hvilket vildtkamera fungerer bedst?

For at finde ud af dette valgte vi at teste de mest populære modeller i 2022. Overraskende nok var det ingen af kameraerne fra de største teknologivirksomheder som gik til tops, men i stedet modellen fra en dansk nyopstartet virksomhed.

Læs videre hvis du ønsker at se de top 3 vildtkameraer som giver mest for pengene, og hvorfor Movo HC-802A er bedst i test.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
SCORE
BEDSTE EGENSKABER
#1 BEST
Movo HC-802A
9.9
5/5
"Udemærket"
Movo HC-802A
1.497,- DKK 2.021 DKK

SALG: 40% RABAT
2,487 BESØGENDE HAR KØBT DE SIDSTE 24 TIMER

#2
6.7
3.5/5
"Fint"
Brecom CM 2400
PRIS: 900,- DKK
#3
5.9
3/5
"Gennemsnitlig"
Hawke Viltkamera
PRIS: 1.945,- DKK

BEDST I TEST

#1 BEST
Movo HC-802A
9.9
5/5
"Udemærket"
Movo HC-802A
1.497,- DKK 2.021 DKK

SALG: 40% RABAT
2,487 BESØGENDE HAR KØBT DE SIDSTE 24 TIMER

MAX. RÆKKEVIDDE

Vi vurderer dette produkt til 5/5, da det giver den bedste ydeevne selv med minimal indsats.

100% TILFREDSHEDSGARANTI

"Movo HC-802A" tilbyder 30 dages tilfredshedsgaranti. Kommer med gratis fragt og nem returnering.

HURTIG OG NEM OPSÆTNING

Meget nem opsætning. Kommer med trin-for-trin instruktioner.

Vi har testet markedets mest populære vildtkameraer, og her ser du, hvorfor Movo HC-802A er bedst i test.

viltkamera

Med flere hundrede 5-stjerners anmeldelser og anbefalinger fra mere end 2000 danskekunder, var dette det vildtkamera, som vi på forhånd havde størst forventinger til. Forventningen blev ikke ligefrem mindre, da vi modtog pakken lynhurtigt efter bestillingen.

Virksomheden bag Movo vildtkamera er en populær dansk, nyopstartet virksomhed som på rekordtid er ekspanderet rundt omkring i Europa. Deres høje fokus på kundeservice, innovative produkter og ikke mindst lynhurtig levering har gjort virksomheden meget eftertragtet.

At virksomheden har et stort fokus på kundeservice, var noget vi mærkede med det samme. Vi modtog ikke kun pakken kort tid efter bestillingen, nærmere bestemt 3 dage efter, men i pakken lå også et notat, hvor der stod, at vi havde 30 dages åbent køb. En flot gestus som vidner om en virksomhed, som ønsker sine kunder det bedste.

Movo HC-802A Testresultat

Vi blev altså hurtigt imponeret af Movo vildtkamera og frygtede, at vi havde skruet forventningerne for meget op. Det var derfor, at vi med stor spænding begyndte testningen. Her ser du vores testresultat.

Infrarødt kamera med top billedkvalitet

Billedkvaliteten er selvfølgelig vigtig ved ethvert kamera. Så hvordan præsterede Movo på dette område i forhold til andre modeller? Det infrarøde kamera leverede lige

gode billeder nat som dag. Det havde også vid visningsvinkel og leverede levende billeder med perfekt billedgengivelse.

Dette er en stor modsætning til de andre modeller, vi har testet. Vi siger ikke, at de andre modeller er dårlige, men i forhold til Movo HC-802A har de lang vej endnu, både når det kommer til dybdeoptimalisering og klarhed.

Sensitive sensorer som straks detekterer bevægelse

En anden ting vi bed mærke i med Movo vildtkamera, og som gør det til en fordel sammenlignet med andre modeller er, at det er udstyret med følsomme sensorer som genkender bevægelse med det samme.

Med andre ord skruede kameraet automatisk ind, så snart det opdagede bevægelse og dyreliv indenfor sensorens rækkevidde. Rækkevidden var også god takket være den store vidvinkel, og eftersom det består af en usynlig blitzteknologi, skræmmer det ikke de dyr, som færdes rundt om kameraet, væk.

Brugervenlig og slidstærk

Et vildtkamera skal bruges i naturen, og derfor mener vi at slidstyrken er vigtig. Vi testede de forskellige modeller i en to-ugers periode. Ingen af modellerne tog nævneværdig skade af hverken regn eller andet hårdt vejr.

Vi konkluderede dermed, at alle vildtkameraerne i vores test inklusiv Movo HC-802A har god slidstyrke.

Så videre til brugervenligheden. Her oplevede vi store forskelle på de forskellige modeller. Hvor flere af modellerne var lidt entydige og svære at betjene, var Movo enkel og problemfri. Det er udstyret med genveje, og det var også meget lidt problematisk at administrere billeder og videoer på kameraet eller i appen.

Lang batteritid

En anden ting vi kunne lide ved Movo, og også hos de andre modeller iøvrigt, var, at de havde lang batteritid. Det var også nemt at oplade kameraet, da der medfulgte USB-kabel.

Hvorfor købe Movo HC-802A?

Udover det at det scorer højt på de ovennævnte faktorer, blev vi også meget imponeret over følgende:

Lynhurtig levering og brilliant kundeservice

At bestille Movo viildtkamera var nemt og meget hurtigt takket være virksomhedens overskuelige hjemmeside. Da vi fik pakken leveret, lå den også i en godt beskyttet indpakning uden nogle skader. Leveringen var også ufattelig hurtig. Kun 3 dage tog det, hvilket er væsentligt hurtigere end normalt.  

Noget vi fandt ud af gennem denne test er, at det at bestille over nettet aldrig er nogen garanti. Langsom levering, skadede pakker og elendig support er bare nogle af de problemer, som vi har oplevet i forbindelse med denne test.

Men med Movo var der altså ingen problemer i forhold til leveringen. Kundeservicen er også glimrende – vi fik svar på vores spørgsmål næsten med det samme.

God værdi for pengene

Topmoderne kameraer er som regel meget dyre. Movo vildtkamera har en fordelagtig pris, specielt sammenlignet med andre modeller og set i forhold til hvor godt det præsterer.

Vi er ikke i tvivl om, at Movo er det kamera som giver mest for pengene. Således var det et oplagt valg som testvinder 2022.

Lige præcis nu kan du købe det til nedsat pris på deres officielle hjemmeside!

100% tilfredshedsgaranti

Er du ikke tilfreds, kan du sende varen tilbage og bede om en refundering. Vi er imidlertidigt rimelig sikre på, at det ikke er nødvendigt. Og er der et aller andet, som du ikke er tilfreds med, tilbyder virksomheden 30 dages åbent køb, hvilket vil sige, at du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

Thomas

5/5

Erlend

5/5

Matias

5/5

Hvor kan jeg købe Movo HC-802A?

At købe Movo vildtkamera er nemt, hvis du bestiller via deres officielle hjemmeside. Du behøver blot at følge disse trin:

  1. Besøg den officielle hjemmeside
  2. Vælg antal enheder
  3. Udfyld forsendelsesoplysninger og betalingsmetode
  4. Oplev det ekstraordinære dyreliv!

VIGTIG INFORMATION

I dag d. September 30 kan du fortsat købe Movo HC-802A med 50% RABAT!

Mød vores ekspert

Daniel Larsen

Daniel er en af de testere som har været med os i længst tid, og han har været involveret i at udvikle vores testmetoder. Med en baggrund inden for kvalitetskontrol hos en af de største elektronikproducenter såvel som en bachelor i økonomi, har Daniel en masse viden om markedet, og hvad man skal se efter, når det kommer til elektronik. Når Daniel ikke arbejder med anmeldelser og testning eller hjælper med research, kan han godt lide at tage på bjergture med hunden, Bamse.