Top 3 Wifi forlængere som helt enkelt eliminerer døde områder

Vi testede markedets bedst sælgende Wi-fi-forlængere i 2022

Oplever du langsomt internet i hjemmet, kan du nemt løse problemet med en Wifi forlænger– men hvilken skal du vælge?

Vi har testet 3 af de meste populære wifi forstærkere på markedet for at finde ud af, hvilken som fungerede bedst.

Vi stillede høje krav, både når det kom til hastighed, rækkevidde, brugervenlighed og pris. Baseret på vores kriterier var der specielt en wifi forlænger som skilte sig mere ud end de andre.

Nedenfor finder du en hurtig opsummering af markedets top 3 wifi forlængere 2022, efterfulgt af en nøje gennemgang af testvinderen.

Advertise Disclaimer
PRODUKT
SCORE
BEDSTE EGENSKABER
#1 BEDST
Evaktor Wifi extender
9.9
5/5
"Udemærket"
Evaktor
799,- DKK 1.079 DKK

SALG: 40% RABAT
2,487 BESØGENDE HAR KØBT DE SIDSTE 24 TIMER

#2
6.7
3.5/5
"Fint"
TP-link RE450
PRIS: 800,- DKK
#3
5.9
3/5
"Gennemsnitlig"
TP-link RE305
PRIS: 549,- DKK

BEDST I TEST

#1 BEDST
9.9
5/5
"Udemærket"
Evaktor
799,- DKK 1.079 DKK

SALG: 40% RABAT
2,487 BESØGENDE HAR KØBT DE SIDSTE 24 TIMER

MAX. RÆKKEVIDDE

Vi vurderer dette produkt til 5/5, da det giver den bedste ydeevne selv med minimal indsats.

100% TILFREDSHEDSGARANTI

"Evaktor WiFi Extender" tilbyder 30 dages tilfredshedsgaranti. Kommer med gratis fragt og nem returnering.

HURTIG OG NEM OPSÆTNING

Meget nem opsætning. Kommer med trin-for-trin instruktioner.

Vi har testet utallige wifi forstærkere, og her ser du hvorfor Evaktor er den bedste

Med et udgangspunkt i flere 100 anbefalinger og tusindevis af kundeanmeldelser var det med høje forventninger, at vi modtog Evaktor wifi forlænger blot 3 dage efter bestillingen.

For dem som ikke har hørt om Evaktor, så er det et dansk start-up, som er blevet meget populært både i Danmark og rundt om i Europa. Deres sucess kommer med sikkerhed fra et højt fokus på kundeservice og ved at tilbyde fantastiske produkter med hurtig leveringstid.

Dette var noget, vi med det samme lagde mærke til, eftersom der i pakken lå et lille notat, hvor de tilbyder live-support, hvis vi skulle opleve problemer med installeringen.

Helt sikkert en fin detalje, som er sjælden at opleve hos andre tech-virksomheder. Nu da pakken var kommet, var det bare at komme i gang med testningen.

Evaktor wifi forlænger – Testresultat

I pakken lå en manual, som beskrev hvordan man installerer Evaktor wifi forlænger, og den var super nem at forstå. I det store og hele behøvede vi blot at koble forstærkeren til stikkontakten, for at den skulle virke.

Konfigureringen med ruteren skete derefter automatisk, hvor selv konfigurationen tog omkring 3 minutter. Nu var det bare at tjekke, hvordan den fungerede i praksis.

Fuld rækkevidde uden døde områder

Det første vi skulle teste var, hvordan de tidligere døde områder reagerede på forstærkeren. Specielt i underetagen af vores kontor oplevede vi tidligere langsomt net, hvor selv den mest simple internetsurfing ofte ikke fungerede.

Efter at have installeret Evaktor oplevede vi en betydelig bedring. Nettet virkede hurtigt og eliminerede det tidligere døde område fuldstændigt.

Ikke nok med det, også udenfor kontorlokalet havde vi internetdækning efter at have installeret Evaktor, hvilket vi aldrig oplevede inden installeringen.

Surfe, streame eller facetime uden «buffering»

Det som normalt er de største «net-røvere», er streaming af film og serier samt online gaming og møder over webcam. Hvor vi tidligere havde problemer med forsinkelser, hakker, afbrydelser og langsom loadingtid, fik vi pludseligt lynhurtigt net helt uden afbrydelser efter Evaktors indtog.

Det havde heller ingen betydning, hvad vi foretog os på nettet, det var lige hurtigt uanset om vi surfede, streamede, gamede eller sad i møder over webkamera. Vi kunne dertil facetime uden at billedet frøs.

Lynhurtigt net uanset antal enheder

Normalt vil massevis af enheder, som alle arbejder med tung belastning, føre til et langsomt net. Så hvordan reagerede vores net, nu hvor vi havde optil 10 enheder som var tilkoblet samtidigt? Helt enkelt som en drøm – helt problemfrit. Der var ingen afbrydelser, ingen buffering og heller ingen hakker.

Hvorfor købe Evaktor?

Vores tests er altså nok til overbevise om, at Evaktor fungerer som lovet. Med andre ord var den i stand til at trække en nethastighed på optil 300mbps ind, selvom rummet var kraftigt betondækket. Det var i øvrigt ikke bare nethastigheden og rækkevidden som imponerede med Evaktor, men også på følgende områder var forstærkeren bedst:

Hurtig levering og udemærket kundeservice

At bestille varer over nettet er aldrig nogen garanti. Ofte er produkterne som leveres af meget dårlig kvalitet, eller så tager det lang tid før pakken ankommer. Ingen af disse dele er et problem med Evaktor. Kun 3 dage efter bestillingen, havde vi modtaget produktet.

Bestillingen var også nem at gennemføre. Virksomheden tilbyder live-support og et kontaktskema per e-mail. Det er derudover muligt at kontakte dem per telefon, hvilket i øvrigt vidner om et tilgængeligt supportcenter.

Meget for pengene

Prisen på nudagens wifi forlængere varierer kraftigt, og ofte er det ikke givet at modellerne faktisk er pengene værd. Evaktor er med sin fordelagtige pris, gode kvalitet og udemærkede hastighed/rækkevidde helt klart pengene værd. 

Vi har endnu ikke oplevet modeller som kombinerer pris, hastighed og rækkevidde bedre, og derfor mener vi, at Evaktor wifi forlænger decideret giver mest for pengene.

Lige præcis nu kan du også købe den til nedsat pris på deres officielle hjemmeside! 

Praktisk design

Måske ikke det vigtigste kriterie, men alligevel et punkt som har en vis betydning. Evaktor er med sit praktiske og diskrete design nem at gemme væk. Her får du ikke en forstærker som virker prængende eller som forstyrrer dit interiør.

Enheden er på størrelse med en tennisbold og er dermed «usynlig» i stikkontakten.

Populær bestseller

Det er ikke kun os som elsker denne Evaktor, men også eksisterende kunder. På deres egen hjemmeside finder du massevis af toprangerede anmeldelser. Her er nogle af dem:

Anne

5/5

Jeg elsker helt enkelt denne forlænger. Levering gik hurtigt og forlængeren virker til at være lavet af kvalitetsmaterialer. Efter en hurtig installation oplevede jeg en meget tydelig forskel. Alle mine enheder er meget hurtigere på WiFi, og det hakker heller ikke længere.

Reidar

5/5

Jeg har prøvet forlængere fra kendte mærker tidligere, men ingen af dem har givet WiFi ude i haven. De har også været temmelig dyre. Jeg bestemte mig for at prøve UltraXTend, og nu har jeg godt net i hele haven – INGEN PROBLEMER, takker!

Mette

5/5

Dette er den bedste forstærker, jeg har prøvet. Vi havde problemer med at se Netflix og andre streamingstjenester i underetagen, men nu fungerer det helt perfekt. Jeg er meget tilfreds med købet.

Hvor kan jeg købe Evaktor?

At købe Evaktor er nemt, hvis du bestiller via deres officielle hjemmeside. Du behøver blot at følge disse trin:

  1. Besøg den officielle hjemmeside
  2. Vælg antal enheder du vil købe
  3. Udfyld forsendelsesoplysninger og betalingsmetode
  4. Sig farvel til langsomt og ustabilt internet!

VIGTIG INFORMATION

I dag d. September 30 kan du fortsat købe Evaktor med 50% RABAT!

Mød vores ekspert

Daniel Larsen

Daniel er en af de testere som har været med os i længst tid, og han har været involveret i at udvikle vores testmetoder. Med en baggrund inden for kvalitetskontrol hos en af de største elektronikproducenter såvel som en bachelor i økonomi, har Daniel en masse viden om markedet, og hvad man skal se efter, når det kommer til elektronik. Når Daniel ikke arbejder med anmeldelser og testning eller hjælper med research, kan han godt lide at tage på bjergture med hunden, Bamse.