Top 3 luftrensere i 2022

Vi har testet de bedst sælgende luftrensere i 2022

Dårlig luft og dårligt indeklima kan føre til en række gener såsom allergier, forkølelse, migræne og dvaskhed. Med en luftrenser kan du fjerne skadelige støvpartikler og rense luften for bakterier og svamp.

Eftersom de bedste varianter effektivt forbedrer indeklimaet, vælger stadigt flere at købe en luftrenser. I takt med den store efterspørgsel, er også antallet af forskellige modeller vokset. Derfor kan det være krævende at finde ud af, hvilken luftrenser du bør vælge.

For bedst at svare på dette, har vi valgt at teste markedets 3 bestsellers i 2022. Efter dage med testning og grundige vurderinger, sad vi til sidst tilbage med en suveræn testvinder.

Læs videre og se top 3 luftrensere i 2022, og hvorfor Movo luftrenser er vores soleklare favorit.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
SCORE
BEDSTE EGENSKABER
#1 BEDST
MOVO A1
9.9
5/5
"Udemærket"
Movo A1
899,- DKK 1.214 DKK

SALG: 40% RABAT
2,487 BESØGENDE HAR KØBT DE SIDSTE 24 TIMER

#2
6.7
3.5/5
"Fint"
Evapolar EvaLight
PRIS: 1.599,- DKK
#3
5.9
3/5
"Gennemsnitlig"
Woods SW59FX
PRIS: 9.959,- DKK

BEDST I TEST

#1 BEDST
MOVO A1
9.9
5/5
"Udemærket"
Movo A1
899,- DKK 1.214 DKK

SALG: 40% RABAT
2,487 BESØGENDE HAR KØBT DE SIDSTE 24 TIMER

MAX. RÆKKEVIDDE

Vi vurderer dette produkt til 5/5, da det giver den bedste ydeevne selv med minimal indsats.

100% TILFREDSHEDSGARANTI

“Movo A1” tilbyder 30 dages tilfredshedsgaranti. Kommer med gratis fragt og nem returnering.

HURTIG OG NEM OPSÆTNING

Meget nem opsætning. Kommer med trin-for-trin instruktioner.

Vi har testet de bedst sælgende luftrensere i 2022. Dette er grunden til, at Movo A1 er bedst i test.

Helt oprigtigt er denne test ikke kun gennemført for at give dig en idé om, hvilken luftrenser der er bedst. Vores kontor er nemlig lille og indelukket, og vi døjer ofte med dårlig luft. Så vi får også selv et udbytte af at teste de forskellige varianter.

Vi blev derfor meget glade, da vi modtog Movo luftrenser kun 3 dage efter bestillingen – en leveringstid som vi oplevede som usædvanligt hurtig, specielt sammenlignet med andre mærker.

Til dem som ikke har hørt om Movo før, så er det en luftrenser udviklet af en norsk, helt nyetableret, virksomhed. På virksomhedens hjemmeside står der, at de sætter kundernes tilfredshed højere end alt andet, og at de altid er tilgængelige ift. spørgsmål, ris eller ros.

At virksomheden bag Movo har et højt fokus på kundetilfredshed betvivles ikke, eftersom vi modtog vores bestilling på meget kort tid, og da alle førstegangskøbere får 30 dages åbent køb.

Movo luftrenser – Testresultat

Det skal også siges, at Movo var den luftrenser, som vi på forhånd havde størst forventninger til. Dette på grund af alle de gode kundeanmeldelser. Eksisterende kunder praler hæmningsløst af luftrenseren, og den scorer skyhøjt i de fleste anmeldelser.

Vi var derfor meget begejstrede, da vi begyndte på testningen. Kunne luftrenseren virkelig forbedre det elendige klima i vores kontor? Her ser du vores testresultat:

Topmoderne teknologi som fjerner lugt, støvpartikler og andre skadelige stoffer

Det hævdes, at Movo nemt formår at fjerne svamp, bakterier, lugt, partikler helt ned til 0,3 mikrometer og andre skadelige ting såsom pollen, fordi den er udstyret med et aktivt kulfilter og ioniserings teknologi.

Vi placerede enheden midt i rummet og lod den arbejde i et par dage – og gæt om vi mærkede forbedring.

At sidde med en følelse af konstant at være forkølet, var noget vi ofte oplevede i vores gamle og meget lidt allergivenlige kontorbygning. Med Movo Luftrenser tog det ikke lang tid, før det var slut med at nyse og snøfte.

Efter et par timer var rummet så godt renset, at vi næsten følte, at vi sad ude i frisk natur. En anden ting vi var nysgerrige efter var, hvordan den reagerede på madlugt.

Dårlig cirkulation gjorde tidligere at en omgang i mikroovnen førte til, at madlugten blev hængende resten af dagen, men efter at have opsat luftrenseren var den osende madlugt væk efter et par minutter.

Fantastisk brugervenlighed

Movo indfriede altså det vigtigste punkt – nemlig det at rense luften. Dermed var vi allerede nu godt tilfredse. Alligevel ønskede vi at undersøge, om der var andre områder luftrenseren udmærkede sig på.

Det vi herefter tjekkede var brugervenligheden. Også her blev vi imponerede. For det første var den utrolig nem at starte. Den har blot brug for en hurtig opladning ved hjælp af det medfølgende USB-kabel, og så er det bare at trykke på startknappen.

For det andet har den en lille, portabel størrelse som gør, at den kan bruges hvor som helst. Luftrenseren kan nemt tages med, hvor end du skal hen, da den optager meget lidt plads i tasken eller rygsækken.

Det er også værd at bemærke, at den er udstyret med et lille, blåt lys, som kan give en eksotisk atmosfære.  

God rækkevidde

Rækkevidde var virkelig et vigtigt punkt i vores test. Hvor mange enheder er nødvendige for at rense et helt kontorlokale?

Movo A1 har som nævnt en lille størrelse, så vi blev derfor overraskede over, hvor stor en rækkevidde den faktisk har.

Den gode rækkevidde kommer af, at den er udstyret med et avanceret 360 graders luftindtagnings system, som neutraliserer dårlig luft i alle retninger. Nu vil en enhed alene godt nok ikke klare at rense luften i de aller største lokaler, men i normale rum på optil 50 kvadratmeter, klarer den fint jobbet.  

Støjsvag

Med andre luftrensere oplevede vi ofte en voldsom larm, mens de rensede luften. Nogle gange var det så slemt, at vi ikke kunne arbejde og måtte slukke for renseren.

Movo A1 er helt støjsvag, hvilket selvsagt er en kæmpe fordel, og den vil derfor ikke forstyrre arbejdsroen.

Eftersom den næsten ikke laver en lyd, kan den også stå på natbordet og rense luften, selv når du sover.

Hvorfor købe Movo A1 Luftrenser?

Udover at imponere på områderne nævnt ovenfor, kunne vi også lide følgende punkter ved Movo luftrenser;

Minimalistisk design

Movo har et flot og stilrent design som passer ind i ethvert rum. Den vil nemt blende ind med resten af dit interiør, og den er heller ikke prangende. Takket være det stilede lys, giver den udadtil en ekstraordinær atmosfære.

Populære kundefavorit

Den fantastiske luftrenser er meget populær blandt kunderne. Den er ikke blot en af markedets førende bestsellers, men den scorer også skyhøjt på en række anmeldelser og reviews.

Den har flere femstjerners rangeringer og er anbefaelt af utallige kunder. Nogle går til og med så langt som at hævde, at den har ændret deres liv, eftersom den fjerner partikler som er skadelige for specielt allergikere. 

Meget for pengene

Skal du have en topmoderne luftrenser til en fordelagtig pris, er det Movo, vi anbefaler. Her får du helt enkelt mest for pengene.

Den er ikke for dyr samtidig med, at den er blandt de modeller, som er bedst til at rense luft. Derudover er den meget praktisk i den forstand, at den er lille i størrelsen og har en god rækkevidde. Sagt med andre ord, passer den godt ind i alle typer rum, uafhængigt af om den skal bruges i et kontor eller i en stue.

Noget som også skal bemærkes er den hurtige leveringstid. Vi fik varen leveret kun 3 dage efter bestillingen, hvilket er ufattelig hurtigt. Det var heller ingen sag at bestille den, og da pakken ankom, kom den helt uden skader.

Karen

5/5

Efter at jeg købte denne for en måned siden er luftkvaliteten i huset betydeligt bedre. Den er nem at flytte på og nem at bruge. Prisen er også god, så føler jeg har fået meget for pengene. Anbefaler Movo A1 til alle jer som værdsætter en luftrenser.

Lars

5/5

Jeg købte denne for et par uger siden, og det har udelukkende været en positiv oplevelse. I vores nye fine kælder, som jeg har omdannet til hjemmekontor, er det lidt problematisk med luften. Det er ikke så godt at sidde der mange timer. Efter at jeg købte denne luftrenser, er problemet næsten helt væk. Endelig kan jeg ånde som normalt, selv når jeg er i “kælderkontoret”.

Nils Ole

5/5

Er godt tilfreds. Den fjerner støv osv, men savner funktioner som fjernstyring via wifi. Udover det har jeg intet at klage over.

Hvor kan jeg købe Movo Luftrenser?

Skal du købe Movo A1 luftrenser kan du nemt gøre det via deres officielle hjemmeside. Processen er meget kortfattet. Alt du behøver at gøre er at;

1) Besøge den officielle hjemmeside

2) Vælge antal enheder

3) Udfylde forsendelsesoplysninger og betalingsmetode

4) Nyde en renset og bakteriefri luft

VIGTIG INFORMATION

I dag d. September 30 kan du fortsat købe Movo A1 med 50% RABAT!

Mød vores ekspert

Daniel Larsen

Daniel er en af de testere som har været med os i længst tid, og han har været involveret i at udvikle vores testmetoder. Med en baggrund inden for kvalitetskontrol hos en af de største elektronikproducenter såvel som en bachelor i økonomi, har Daniel en masse viden om markedet, og hvad man skal se efter, når det kommer til elektronik. Når Daniel ikke arbejder med anmeldelser og testning eller hjælper med research, kan han godt lide at tage på bjergture med hunden, Bamse.