Best i test trådløs hurtigladere 2022 - Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste trådløse hurtigladerne i 2022

I dag har de fleste av oss flere enheter som alle trenger strøm, det være mobil, ørepropper eller klokker. Med stadig flere duppeditter kan det raskt bli kaos i alle ledningene, og når man først trenger laderen så finner man ikke den riktige. Heldigvis har teknologien utviklet seg, og ved bruk av en trådløs hurtiglader trenger du ikke lete etter den riktige laderen. Det er nemlig flere fordeler ved bruk av trådløse hurtigladere. For det første er det mindre ledninger og kabler å holde styr på. For det annet kan én trådløs hurtiglader i utgangspunktet brukes på alle enhetene. For det tredje så sparer du både plass og tid. 

I dag kan du få trådløse ladere som støtter flere enheter på samme tid. Dersom én lader kan lade mobilen, klokken og øreproppene på samme tid så sparer du enda mer tid og plass. Ønsker du å unngå rot med kabler, så er en trådløs hurtiglader perfekt. 

I vår test av trådløse hurtigladere har vi stilt høye krav til kvalitet, design, sikkerhet og ikke minst pris. Best ut i vår test kom Wireless Charger T3 fra kvalitetsmerket Movo.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo Wireless Charger T3
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Wireless Charger T3
699,- NOK 944 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
PURO QI DOBBEL
PRIS: 999,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
OnePlus Warp Charge
PRIS: 899,- NOK

BEST IN TEST Trådløs Hurtigladere

#1 BEST
Movo Wireless Charger T3
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Wireless Charger T3
699,- NOK 944 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo Wireless Charger T3" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet flere trådløse ladere kom Movo Wireless Charger T3 helt klart best ut i testen. I det følgende kan du lese våre grunner til hvorfor denne er best.

Tilbakemeldingene fra kunder har vært svært gode, og derfor var vi veldig spente på å få teste denne trådløse laderen. Til vår store glede så trengte vi ikke vente særlig lenge med å få testet Movo Wireless Charger T3 da den kom bare noen dager etter vi sendte inn bestillingen. 

Merket Movo er godt kjent for sine kvalitetsprodukter til veldige gode priser. Et godt tegn er at Movo selv har såpass tiltro til egne produkter at de tilbyr retur og pengene tilbake dersom man ikke er fornøyd med produktet. Vi er svært fornøyd med den trådløse laderen, og den vil derfor ikke bli returnert. 

Movo Wireless Charger T3 – Testresultat

Det første vi merket oss var hvor elegant designet på kortmappen var. Vi bestilte vår i fargen svart, og designet og materialet var bedre enn hva vi hadde håpet på. Førsteinntrykket var meget bra, og designet til en trådløs lader er i våre øyne essensielt når dette er noe som står fremme i både stue, kjøkken eller på kontoret.

3 in 1

Ikke nok med at utseende og kvaliteten på produktet var over all forventning, så kan man lade 3 enheter på en og samme trådløse ladestasjon. Dette gjør at du unngår unødvendig rot, og ikke trenger å ha styr på alle ladekablene til enhver tid. Og ikke bare kan du lade 3 enheter samtidig, men Wireless Charger 3T har også hurtiglader, så du kan lade enhetene dine raskt. 

Sikkerhet 

I tillegg til det nevnte, så skårer denne laderen også særdeles bra på sikkerheten. Den er nemlig designet for å beskytte mot overoppheting, for høy spenning og kortslutning. Du trenger ikke bekymre deg for å forlate enhetene dine eller laderen for seg selv.

Hvorfor kjøpe Movo Wireless Charger T3?

Utover at denne trådløse laderen skåret skyhøyt på testkriterierne, lot vi oss også imponere over følgende:

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Wireless Charger T3 er fra merket Movo. Merket Movo er kjent for å levere gode og solide kvalitetsprodukter. Denne trådløse laderen har fått mange gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Det at produktene fra Movo er av høy kvalitet er noe de også selv setter mye stolthet i, da de nemlig lover åpent kjøp slik at du kan returnere varen dersom du ikke er fornøyd. 

Ikke nok med at varene er av kvalitet, men Movo er også raske på leveranser, og det var intet unntak i vårt tilfelle.

En favoritt hos kundene

Det er ikke bare vi som er strålende fornøyd med den trådløse hurtigladeren fra Movo. Den har nemlig også blitt en favoritt blant kundene. Alt fra at kvaliteten er bra, elegant design og ikke minst at prisen er svært god. 

Prisvennlig

Ladere, og ikke minst trådløse hurtigladere, varierer mye i pris. Det er jo nettopp ikke slik at det dyreste alltid er best. Movo Wireless Charger T3 er en svært prisvennlig trådløs hurtiglader som også leverer på kvalitet. I vår test var det denne som gav klart mest for pengene.

Steinar

5/5

Tore

5/5

Olav

5/5

Peder

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movo Wireless Charger T3?

Movo Wireless Charger T3 kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe og hvilken farge

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent til pakken ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Movo Wireless Charger T3 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.