Best i test Anti Bark 2022 – Test av topp 3

Vi har testet de beste Anti Bark i 2022

Har du en hund som du ønsker å trene eller du kjenner noen som kanskje har en hund som bør trenes? Anti Bark, også kalt bjeffehalsbånd, kan være et viktig hjelpemiddel for mange hunder og eiere. Når man skal velge et bjeffehalsbånd er det viktig å tenke både på effekt, kvalitet og vite hva som er lovlig der man bor og hvilke reguleringen man skal følge. Bjeffehalsbånd kan altså være nyttig, men man bør også forstå at bruken bør begrenses til når det virkelig er nødvendig. Anti Bark kan være et særlig effektivt verktøy ved trening av hunden. 

Det er i dag mange produkter på markedet, og ikke alle er like humane og trygge for hunden. Derfor føler vi at det er riktig å gjøre en test av de beste bjeffehalsbåndene for finne ut hvilket som er best. 

I vår test har vi stilt krav til både funksjonalitet, trygghet, kvalitet og ikke minst pris. Best ut i vår test kom Anti Bark S2 fra merket Movo.

Les videre for å få en rask oppsummering av topp 3 bjeffehalsbånd i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av vinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
movo anti-bark s2
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Anti Bark S2
899,- NOK 1.214 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Dirtypigs Treningskrage
PRIS: 1.099,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Sportdog träningstejp
PRIS: 6.499,- NOK

BEST IN TEST Anti Bark

#1 BEST
movo anti-bark s2
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Anti Bark S2
899,- NOK 1.214 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo Anti Bark S2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet flere bjeffehalsbånd var det Movo Anti Bark S2 som kom klart best ut i testen. I det følgende kan du lese våre grunner til hvorfor denne er best.

Vi var veldig spente på å få testet dette bjeffehalsbåndet. Tilbakemeldingene fra kjøpere har vært meget god, så vi har gledet oss til å selv finne ut hvorfor akkurat dette halsbåndet var så bra. Vi rakk ikke glede oss lenge etter vi hadde sendt inn bestilling, da pakken ankom etter bare 3 dager etter bestillingen. 

Movo er kjent for å ha produkter av kvalitet til meget gode priser. Et godt tegn er at Movo selv har tiltro til produktene, og tilbyr derfor retur og pengene tilbake dersom man ikke er fornøyd med produktet.

Movo Anti Bark S2 – Testresultat

Human og trygg

For det første er Movo Anti Bark godkjent i henhold til IPX7, noe som betyr at den er vanntett. Fordi halsbåndet skal være på hunden er det helt essensielt at det er vanntett, så dette er positivt. I tillegg er Anti Bark laget med et mykt silikontrekk slik det ikke er ubehagelig eller irriterende for hunden. Noe vi kanskje syns er viktig med Movo Anti Bark S2 er at det slår seg av etter 20 sekunder. Dette gjør at bjeffehalsbåndet er mer humant og trygt for hunden. I tillegg så kan man ikke slå det på før etter en pause på 30 sekunder. 

Flere funksjoner

Dette bjeffehalsbåndet har flere funksjoner. For det første er det både lyd, vibrasjon og elektrisitet. For det annet er det hele 9 ulike intensiteter på funksjonene. Dette gjør at du enkelt kan justere intensiteten slik at den passe til hunden din og at det ikke blir for mye. At man med Movo Anti Bark S2 kan tilpasse intensitet og funksjoner til hunden er et stort pluss fra oss. 

Brukervennlig 

Movo Anti Bark S2 er enkel å bruke, passer til hunder i alle størrelser og er human mot hunden din. Alt du trenger å gjøre er å sette inn batteriene, Anti Bark på hunden og slå den på etter behov.

Hvorfor kjøpe Movo Anti Bark S2?

Utover det at halsbåndet skårer høyt på alle testkriteriene, ble vi også svært imponert over følgende:

Prisvennlig

Anti Bark for hunder kan ofte variere mye i pris, og det er ikke alltid slik at dyrest er best. Movo Anti Bark er et svært prisvennlig halsbånd og verktøy til en meget god pris. I vår test var det helt klart denne som gav mest for pengene.

En favoritt hos kundene

Det er ikke bare oss som er strålende fornøyd med anti bark S2. Denne har blitt en favoritt for hundeeiere. Alt fra at kvaliteten er topp, trygt og humant, og ikke minst at prisen er god.

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Anti Bark S2 er fra merket Movo. Dette merket er kjent for å levere solide produkter av høy kvalitet. Dette halsbåndet har fått mange gode tilbakemeldinger fra fornøyde hundeeiere. Movo selv setter mye stolthet i sine egne produkter og dets kvalitet, og derfor lover de åpent kjøp og retur av varen dersom man ikke er fornøyd.

Ikke bare er produktene av kvalitet, men Movo er også svært gode på raske leveranser. Lynrask levering var ingen unntak i vårt tilfelle. 

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movo Anti Bark S2?

Movo Anti Bark S2 kan enkelt kjøpes på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent til pakken ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag October 4 du kan fortsatt kjøpe Movo Anti Bark S2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.