Best i test Badehåndkle 2022 - Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste badehåndklærne i 2022

For oss som er glad i å være på stranda, ligge ved svaberget, svømme eller trene, så er et badehåndkle av kvalitet helt essensielt. Det kan være ganske frustrerende å ha et håndkle som ikke absorberer svette og vann. Med et badehåndkle av kvalitet trenger man ikke frustrere seg over at man aldri blir tørr eller at det blir ødelagt etter noen få vask. 

Nå som det er sesong for badehåndklær er det et hav av ulike merker og sorter på markedet, og derfor kan det være vanskelig å vite hvilket som er best. Siden det er så mye varierende badehåndklær på markedet, samt at prisene kan variere ekstremt mye, så føler vi at det er riktig å gjøre en test av de beste badehåndklærne. 

I vår test av vi stilt høye krav til kvalitet, grad av vannabsorpsjon, mykhet og ikke minst pris. Best ut i vår test kom Movobeach. 

Les gjerne videre og se en rask oppsummering av topp 3 badehåndklær i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av vinneren. 

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
9.9
5/5
"Utmerket"
Movobeach
499,- NOK 674 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Vipp104 badehåndkle
PRIS: 699,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
HAY Badehåndkle
PRIS: 1.049,- NOK

BEST IN TEST Steamere

#1 BEST
9.9
5/5
"Utmerket"
Movobeach
499,- NOK 674 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movobeach" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet flere badehåndklær kom den fra merket Movo best ut i vår test. I det følgende kan du lese våre grunner til hvorfor denne er best.

Vi var veldig spente på å få testet badehåndkleet fra Movo. Tilbakemeldingene fra kjøperne har vært meget gode, så vi har gledet oss veldig til å selv finne ut hvorfor akkurat denne var så bra. Til vår store glede så trengte vi ikke vente lenge med å teste denne, da den ankom bare noen få dager etter vi sendte inn bestillingen. 

Merket Movo er kjent for sine kvalitetsprodukter til meget gode priser. Et godt tegn er at de selv har tiltro til egne produkter, og tilbyr derfor retur og pengene tilbake dersom man ikke er fornøyd med produktet. Badehåndkleet vi mottok er vi meget fornøyd med, og det vil derfor ikke bli returnert.

Movobeach – Testresultat

Det første vi merket oss når vi mottok pakken var hvor lett og liten badehåndkleet var, og når vi åpnet det ble vi veldig overrasket over hvor mykt Movobeach var. Det å ha et badehåndkle som er enkelt å ta med seg er essensielt for at man i det hele tatt skal orke å ta det med seg når man drar ut.

Enkelt å ha med seg

Movobeach kommer med en oppbevaringsbag som gjør det enkelt å ta med seg hvor enn man skal på tur da det tar mindre plass, samt at det er lett i vekt. Det er helt essensielt at et badehåndkle er enkelt å ha med seg hvor en man skal. Dersom det ikke er lett å pakke i en sekk/veske så blir det trolig ikke med på badestranden. 

I tillegg kommer Movobeach med en krok slik at man enkelt kan henge det hvor som helst. Den vevde etiketten har nemlig en hengeløkke som er både fast og enkel å bruke. Dette er perfekt dersom man må tørke håndkleet, eller man bare ikke har behov for det. 

Et badehåndkle for enhver

For det første så kommer Movobeach i to størrelser, slik at man kan få den passformen man ønsker. Er du en familie med både barn og voksne? Ja, da kan det hende at de største håndklærne er for stor for de minste barna, og da er det perfekt å kunne ha begge størrelsene. 

I tillegg så er det mange farger å velge mellom. Alle i familien kan velge hver sin farge, slik at man alltid vet hvilket håndkle som er hvem sitt. 

Bra vann- og svetteabsorberende 

Movobeach er laget med et stoff av høy kvalitet som er meget bra på å absorbere væske. Dette gjør at du både kan bruke det til bading, stranda, svømmebasseng, trening eller hva annet det måtte være.

Hvorfor kjøpe Movobeach?

Utover det at Movobeach skårer høyt på alle testkriteriene, ble vi også svært imponert over følgende:

Prisvennlig

Badehåndklær, som alt annet, kan variere mye i pris. Det er heldigvis ikke slik at det dyreste alltid er best. Movobeach er et badehåndkle av høy kvalitet til en god pris. I vår test var det definitivt denne som ga mest for pengene.

En favoritt hos kundene

Vi er ikke de eneste som er strålende fornøyd med Movobeach. Denne har også blitt en favoritt blant kundene. Alt fra at kvaliteten er super, hvor komfortable de er, praktisk og ikke minst at prisen er meget god.

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Movobeach er fra merket Movo. Merket Movo er kjent for å levere gode og solide kvalitetsprodukter. Movobeach er intet unntak, og dette badehåndkleet har fått svært gode tilbakemeldinger fra verifiserte kunder. At produktene fra Movo er kvalitetssikre er noe de selv også setter mye stolthet i, derfor lover de åpent kjøp slik at du kan returnere varen dersom du ikke er fornøyd. 

Ikke nok med at varene er av høy kvalitet, men Movo har også lynraske leveranser. Dette var ikke noe unntak i vårt tilfelle.

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movobeach?

Movobeach kan enkelt kjøpes på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene.

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg farge, størrelse og antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent til pakken ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag October 4 du kan fortsatt kjøpe Movobeach med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.