Badevekt test 2022 – Her finner du markedets topp 3 badevakter!

Vi har testet de mestselgende badevakter i 2022

Dagens badevekter kan så mye mer enn å bare måle vekt. Takket være teknologiske fremskritt måler de både fettprosent, BMI og muskelmasse, der også flere modeller kan kobles til mobiltelefonen din.

Likevel er det liten tvil om hva som er den viktigste egenskapen til en baderomsvekt – ja, du gjettet riktig, nemlig å gi en korrekt måling av kroppsvekt.

For å finne ut hvilken badevekt som fungerer best, har vi testet et gigantisk utvalg av dagens marked. Resultatet av vår testing finner du om du leser videre, men raskt oppsummert er Wellue Smart 4F vår klokkeklare favoritt.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Wellue Smart 4F
9.9
5/5
"Utmerket"
Wellue Smart 4F
790,- NOK 1.199 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
Soehnle FH 157978
6.7
3.5/5
"Flink"
Soehnle FH 157978
PRIS: 1.058,- NOK
#3
Tanita RD953S
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Tanita RD953S
PRIS: 2.499,- NOK

BEST IN TEST Badevekt

#1 BEST
Wellue Smart 4F
9.9
5/5
"Utmerket"
Wellue Smart 4F
790,- NOK 1.199 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Wellue Smart 4F" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Her ser du hvorfor Wellue Smart 4F skårer høyest i vår badevekts test

Flere tusen verifiserte brukere har omtalt seg om smartvekten Wellue Smart 4F på diverse reviews og anmeldelser.

Brorparten av disse, nærmere bestemt 90 prosent, er svært positive og rangerer vekten med fem stjerner. Derfor var det nettopp denne modellen vi hadde størst forventinger til på forhånd.

Allerede før vi fikk testet vekten lot vi oss imponere. Produsenten, et norsk oppstartsselskap, garanterer kort leveringstid og utmerket kundeservice.

Dette var noe de innfridd så til de grader. Kun tre dager tok før vi mottok bestillingen, og i pakken lå det garantier om 30 dagers åpent kjøp.

Det vil si at du har rett på pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd – en flott liten gest som ikke akkurat er standard prosedyre hos andre leverandører.

Wellue Smart 4F – Slik testet vi

Før vi går i gang med testbeskrivelsen, ønsker vi å fortelle litt om Wellue-produsenten. Det er som sagt et norsk oppstartsselskap som på rekordtid har ekspandert rundt om i Europa.

Deres eventyrlige vekst er nok sammensatt av flere årsaker, men kommer nok av at de leverer svært innovative produkter samtidig som de kan vise til rask leveringstid. I tillegg har de et høyt fokus på kundetilfredshet, i alle fall ifølge seg selv.

Sistnevnte betviles ikke et sekund, fordi vi selv fikk oppleve selskapets forsøk på å gjøre oss fornøyde ved å ha kort leveringstid og ved å tilby 30 dager åpent kjøp.

Uansett, nå som vi hadde badevekten var det på tide å teste den.

Lettavleslig LCD-skjerm

Dette første vi la merke til med Wellue badevekt når vi pakket den ut, var at den hadde en stor og oversiktlig LCD-skjerm.

Vi fikk et klart og tydelig overblikk over vekt, og de øvrige funksjonene Wellue tilbyr. Lysstyrken er også upåklagelig, slik at det er enkelt å lese av målingene slev når det er mørkt.

Proppfull av unike funksjoner

Det som Wellue utmerker seg aller mest for og som gjør at kundene er fra seg av begeistring, er antall funksjoner badevekten har.

Her kan du i tillegg til å måle vekt, måle BMI, kroppsfett, vannprosent, muskelmasse, hjertefrekvens og til og med beinmasse – nesten litt overveldende med andre ord.

Dette er langt ifra det eneste. Den har nemlig også en egen babymodus og atletmodus. Dette gjør at du lett kan holde oversikt over din lilles vektprogresjon uten å måtte dra til legen, mens treningsentusiaster eller idrettsutøvere kan overvåke fremdrift over eget treningsnivå.

I tillegg til det klarer Wellue Smart 4F å automatisk gjenkjenne opptil 24 medlemsprofiler, samt at den registrerer historiske data. Det vil si at du kan gå ti appen og se tilbake hva din tidligere vekt var.  

Kompatibel med treningsapper

Wellue er en såkalt smartvekt og er derfor appstyrt. Dessuten kan den kobles til treningsapper, for eksempel Fitbit og Apple Health.

Det opplevde vi som oversiktlig, og tror det gjelder spesielt de som skal overvåke progresjon over tid.

Presis måling

Så over til det aller viktigste – hvor presise er målingene?

Ifølge produsenten har Wellue innebygde minnebrikker som er drevet av algoritmer, en såkalt ITO beleggteknologi, i tillegg til 4 sensorer. Dette skal angivelig gjør alle måleresultater svært nøyaktige, helt ned til det minste gram.

For å faktisk finne ut hvor presis vektene i testen var, dro vi først til legen og fikk en full «bodyscan». Vi dro deretter tilbake til vårt kontor, testet de ulike funksjonene og målingene, og sammenlignet vektenes resultat med legens.

Kort fortalt korrelerte Wellue Smart 4Fs resultatet med legens. Dermed er garantiene om presise målinger legitimt. Du kan altså forvente korrekt måling av både vekt, BMI, fettprosent og muskelmasse.

Nå var riktignok de aller fleste badevekten vi testet presise, men sett i forhold til helheten Wellue gir mener vi du får det lille ekstra.

Hvorfor kjøpe Wellue Smart 4F?

Som skrevet innledningsvis er en badevekst viktigste egenskap å gi presise målinger av vekt. På dette området innfrir Wellue, og vår testing viser at vekten gir korrekte målinger.

I tillegg til det er den utstyrt med en hel jungel av unike egenskaper. Hvorvidt du trenger alle funksjonene må nesten være opp til deg selv, men det hersker liten tvil om at de gir en sjelden mulighet til å overvåke og få kontroll over egen helsemessige progresjon.

Sett i forhold til pris er Wellue kanskje ikke den billigste badevekten, særlig om du sammenligner med de konvensjonelle typene, men sett i forhold til smartvektene er Wellue særdeles prisvennlig. Med andre ord opplever vi dette som smartvekten som gir mest for pengene.

Populær badevekt med høy score på anmeldelser

På toppen av det innfrir Wellue sitt noe håret mål om lynrask levering. Kun tre dager var leveringstiden, hvilket var betydelig raskere enn det vi opplevde hos de andre leverandørene, samt at du får muligheten til å sende tilbake vekten og få pengene refundert dersom du ikke er fornøyd.

Utover det er det bemerkelsesverdig hvor mange topp rangerte anmeldelser Wellue har. Den har tusenvis av anmeldelser, og flere hundre anbefalinger. Sådan er den en av de tilsynelatende mest populære på markedet.

Hans

5/5

Kjøpe vekten for noen uker siden og den er nøye! Liker at den er enkel å bruke via app og at den kjenner igjen brukere.

Steinar

5/5

Et smart kjøp. Har gått ned mye i vekt, mye takket være denne vekten. Slet riktignok litt med installeringen, men ellers godt fornøyd.

Dag Morten

5/5

Bra vekt som er enkel og velfungerende. Har en god app og liker alle funksjonene. Anbefales.

Safir

5/5

Jeg kjøpte denne for en måned siden ca og må si jeg er super fornøyd! Den måler nøyaktig vekt og den viser meg meget nøyaktig BMI osv. Veldig fin app som tar vare på all informasjon.

Hvor kan jeg kjøpe Wellue Smart 4F?

Du kjøper badevekten enkelt på den offisielle hjemmesiden. Nå kan du attpåtil kjøpe til rabatert pris. Alt du behøver å gjøre er å følge stegene nedenfor:

1) Besøk hjemmesiden

2) Legge varen i handlekurven

3) Velg betalingsmetode og skriv inn fraktinformasjon

4) Klikk på kjøp!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Wellue Smart 4F med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.