Best i test bærbar projektor 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste bærbare projektorene i 2022

Portable projektorer er noe vi har blitt lovet i årevis, og nå har de endelig blitt gode nok til at de er verdt å snakke om. Kombinert med en bluetooth-høyttaler kan du ha med deg kino-opplevelsen over alt. Det eneste du trenger er strøm, en vegg og mobiltelefonen. Uansett om du vil se en film eller vise bilder og videoer fra ferien hever en projektor opplevelsen til de grader. 

Men ikke alle bærbare projektorer er like gode, så i vår test har vi lagt stor vekt på lumen, bildekvalitet, multimedia-funksjonalitet og selvfølgelig pris. Best ut i testen kom en projektor fra merket Movo som er kjent for å levere kvalitetsprodukter i en rekke segmenter.

Les videre og se en rask oppsummering av topp bærbare projektorer i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movowatch F10
9.9
5/5
"Utmerket"
Wewatch F10
1.997,- NOK 2.696 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Samsung The Freestyle
PRIS: 9.990,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Xgimi Halo+
PRIS: 9.040,- NOK

BEST IN TEST Bærbar Projektor

#1 BEST
Movowatch F10
9.9
5/5
"Utmerket"
Wewatch F10
1.997,- NOK 2.696 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Wewatch F10" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet de mest populære bærbare projektorene kom Wewatch F10 klart best ut. Her er våre grunner til hvorfor.

Wewatch F10 var klar den projektoren vi var mest spent på å få testet. Vi hadde allerede lest en drøss med positive tilbakemeldinger fra verifiserte kunder, og det var hundrevis å ta fra. En av mange ting som ble meldt tilbake som positivt var den lynraske leveringstiden. Det var ikke noe unntak hos oss. Allerede 3 dager etter bestillingen var sendt stod pakken på døren. Det var på tide å ta frem Netflix.

Merket Movo er godt kjent for å levere gode kvalitetsprodukter til veldig vennlige priser i en rekke segmenter. Movo selv har stor tiltro til sine egne produkter og tilbyr derfor 30 dagers åpent kjøp. På toppen av det har de også en særs kompetent kundeservice som er tilgjengelig 24/7.

Wewatch F10 bærbar projektor – Testresultat

Denne projektoren var utrolig enkel å sette opp og å komme i gang med, og det spesielt med mobilen.

Heftig lysstyrke

Med hele 8500 lumen kan denne prosjektoren virkelig brukes over alt. Selv i et opplyst rom er bildet fortsatt klart og fargene tydelig. Vi tok med oss prosjektoren gjennom hele huset for å teste alle potensielle rom og vi ble imponert over hvor fleksibel Wewatch F10 viste seg å være. Som en siste test tok vi til og med oss prosjektoren ut for å teste den på husveggen. Og joda, jammen fungerte den der og! Lyskilden i denne prosjektoren er rett og slett bare sinnsykt heftig.

2.4G Wi-Fi og Bluetooth 5.0 tilkobling

Det sies at lyd er halve opplevelsen, og med Wewatch F10 kan du enkelt koble til din favoritt Bluetooth høyttaler. Dette gjør den portable kino-opplevelsen komplett. Men du kan også bruke projektoren på andre måter. Omform hjemmet ditt til et diskotek med å spille favoritt-musikkvideoene dine på veggen. 

Med 2.4G trådløst internet er det superenkelt å koble til mobilen, enten du har Android eller iOS, for så å dele skjermen ut til projektoren. Siden dette signalet går over Wi-Fi er det ingen plagsom forsinkelse på video-overføringen.

Masse tilkoblingsmuligheter

Bakpå projektoren er det en rekke tilkoblingsmuligheter. Fra den klassiske HDMI-porten, til USB, Video, VGA og til og med minnekort. Med denne projektoren kan du altså koble et minnekort rett inn i projektoren og spille av media direkte.

Det er også en 3.5mm jack utgang som kan brukes enten til et headset eller til en ekstern høyttaler. Med den medfølgende fjernkontrollen er det enkelt å skifte mellom kildene.

Portabel og fleksibel

Det første vi la merke til når vi fikk denne projektoren i hendene var hvor liten og kompakt den er. Vekten på like over et kilo føles veldig rett, og i grunn føles den som en solid liten enhet. 

Når det kommer til plassering har man mange muligheter med Wewatch F10. Den kan plasseres fra 1,19 meter til 6.5 meter fra veggen og likevel ha sylskarpt bilde. Fokus kan man stille med hjulet på toppen som går rundt linsen. Enkelt og intuitivt.

Hvorfor kjøpe Wewatch F10 bærbar projektor?

Utover det å skåre skyhøyt på testkriteriene, lot vi oss også imponere over følgende:

Pålitelig selskap med høyt fokus på kundeservice

Movo er kjent for å levere solide kvalitetsprodukter. For å virkelig underbygge sitt fokus på kvalitet i alle ledd har de en kundeservice som er tilgjengelig 24/7. Om man mot formodning ikke skulle være fornøyd tilbyr de også åpent kjøp i 30 dager.

Projektoren var i hendene våre allerede 3 dager etter vi hadde sendt bestillingen. Produktet var godt polstret og kom dermed uskadet frem.

Prisvennlig

Bærbare projektorer er enda en ganske ny teknologi, så prisen kan variere stort. Denne projektoren mener vi gir klart mest for pengene med tanke på bildekvalitet og funskjonalitet. Konkurrentene i samme klasse er som oftest mye dyrere.

Movo kjører nå en kampanje hvor den kan nå kjøpes med rabatt på deres offisielle hjemmeside.

En favoritt hos kundene

Vi har langt i fra de eneste som har latt oss bli imponert over kraften i denne lille projektoren. Hundrevis av fornøyde kunder har fortalt om forskjellige måter de har brukt Wewatch F10, enten i et medierom, hytten, på fest, eller i besøk hvor de har vist frem feriebildene. 

Det var vanskelig å ikke bli inspirert.

Steinar

5/5

Tore

5/5

Olav

5/5

Peder

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Wewatch F10?

Wewatch F10 kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Ta frem popcornet

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Wewatch F10 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.