Best i test blender 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste blenderne i 2022

For oss som er mye på farten så kan det være vanskelig å få inn sunne måltider. Enten fordi man rett og slett ikke har tid om morgenen, eller at man ikke er glad i store måltid tidlig om morgenen. Eller det kan være så enkelt at man er på farten store deler av dagen, og derfor ikke har lett tilgang på sunn og god mat. I slike tilfeller kan en trådløs blender være svaret. Da kan man enkelt og til enhver tid lage seg smoothies, juicer eller andre sunne drikker. En bærbar og trådløs blender er perfekt for deg som ofte er på farten. 

Tidligere har blendere ofte vært noe som tilhører kjøkkenet, og dette fordi man var avhengig av strømforsyning. I dag produseres det også blendere som er trådløse, noe som gjør hverdagen vår litt enklere. Det at det produseres mange ulike typer blendere i alle størrelser gjør kan det kan være vanskelig å finne den beste. Derfor føler vi at det er riktig å gjøre en test av de beste blenderne for å finne ut hvilken som er best i test. 

I vår test har vi stilt høye krav til brukervennlighet, design, hvor praktisk den er og ikke minst pris. Best ut i vår test kom Movo Blend. 

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 blendere i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av vinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo Blend
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Blend
699,- NOK 944 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Nutribullet 600W
PRIS: 1.299,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
ELECTROLUX ESB2500
PRIS: 999,- NOK

BEST IN TEST Blender

#1 BEST
Movo Blend
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Blend
699,- NOK 944 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo Blend" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet mange blendere kom den fra merket Movo best ut i vår test. I det følgende kan du lese våre grunner til hvorfor denne er best i test.

Vi var veldig spente på å få testet denne blenderen fra Movo. Tilbakemeldingene fra kjøperne har vært meget gode, så vi har gledet oss veldig til å selv finne ut hvorfor akkurat denne var så bra. Til vår store glede trengte vi ikke vente lenge med å teste denne, da den ankom bare få dager etter vi sendte inn bestilling. 

Merket Movo er kjent for sine kvalitetsprodukter til veldig gode priser. Et godt tegn er at Movo selv har tiltro til egne produkter, og tilbyr derfor retur og pengene tilbake dersom man ikke er fornøyd med produktet. Blenderen vi mottok er vi meget fornøyd med, og den vil derfor ikke bli returnert.

Movo Blend – Testresultat

Det første vi merket oss var hvor solid og bra materialet kjentes ut. Det er jo ganske viktig at man har en blender av kvalitet og en man kan stole på når man først er på farten. Det at Movo Blend har et meget elegant design er bare en stor pluss. 

Kan enkelt tas med på farten

Siden Movo Blend er trådløs kan du enkelt ta den med på farten. Dette er perfekt dersom man trenger litt påfyll i bilen, på jobb, skolen, trening eller bare ønsker å ha noe godt i parken eller på stranda. Ved bruk av Movo Blend har du nå enkelt muligheten til å nyte smoothien på farten – og ikke nok med det, du kan faktisk blende den på farten. Alt man trenger å gjøre er å lade opp blenderen, fylle beholderen med ønsket ingredienser, og når man ønsker noe godt å drikke på trenger man bare å trykke på knappen. Sunn mat på farten har aldri vært enklere. 

Lett i vekt og god kapasitet

Når man først skal kjøpe en blender som er trådløs så er det en fordel dersom den er lett i vekt og samtidig har god kapasitet. Movo Blend gir deg dette, da blenderen veier under 500 gram og samtidig har en kapasitet på 350ml. Dette gjør at den også er perfekt å ha i veska eller sekken, uten at det blir tungt å bære på.

Hvorfor kjøpe Movo Blend?

Utover det at blenderen fra merket Movo skårer høyt på alle testkriteriene, ble vi også svært imponert over følgende:

Prisvennlig

Blendere varierer mye i pris, og det er heldigvis ikke slik at det dyreste alltid er best. Movo Blend er et kvalitetsprodukt til en veldig god pris. I vår test var det definitivt denne som ga mest for pengene. 

En favoritt hos kundene

Vi er ikke de eneste som er strålende fornøyd med Movo Blend. Denne har også blitt en favoritt blant kundene. Alt fra at kvaliteten er super, veldig praktisk, og ikke minst at prisen er god.

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Denne blenderen er fra merket Movo. Merket Movo er kjent for å levere gode og solide produkter av høy kvalitet. Movo Blend er intet unntak, og den har fått mange gode tilbakemeldinger fra verifiserte kunder. At produktene er kvalitetssikre er noe de selv også setter mye stolthet i, de lover nemlig åpent kjøp slik at du kan returnere varen dersom du ikke er fornøyd. 

Ikke nok med at varene er av høy kvalitet, men Movo har også svært raske leveranser. Dette var intet unntak i vårt tilfelle. 

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movo Blend?

Movo Blend kan enkelt kjøpes på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene.

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe og hvilken farge

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent til pakken ankommer.

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Movo Blend med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.