Best i test blendere 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste blenderne i 2022

Få ting slår en helt fersk smoothie laget av nyblendede deilige ingredienser. Smoothie fungerer utmerket som en forfriskende frokost, en avkjølende drink i solen, eller rett og slett når man vil kose seg litt ekstra. Og det er sunt! Her kan man få i seg en rekke viktige vitaminer og næringsstoffer på en enkel måte.

Smoothie har blitt en populær drikke de siste årene. Flere og flere utsalgssteder som selger smoothier har dukket opp rundt om i byene og spesielt på kjøpesentre. Men å kjøpe smoothier fra disse stedene blir dyrt i lengden, noen vil nok også si at de er ganske så overpriset. Heldigvis er det enkelt å lage smoothie hjemme, og med den rette blenderen tar det ikke en gang lang tid. 

En blender kan selvfølgelig brukes til utrolig mye mer enn kun å lage smoothier. Sauser, dip og pureer kan enkelt blandes sammen i en blender. Man kan og lage ting som nøttesmør og rører til pannekaker eller muffins. Men det er stor forskjell når det kommer til blendere og langt fra alle er like gode eller praktiske.

I vår test har vi lagt stor vekt på effektivitet, funksjonalitet, størrelse, sikkerhetsfunksjoner, hvor lett den er å rengjøre og selvfølgelig pris. 

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 blendere 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren. Best ut kom blenderen fra det velkjente og kvalitetsbevisste merket Movo.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movoblend V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Movoblend V2
979,- NOK 1.322 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Nutribullet 600W
PRIS: 1.299,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
ELECTROLUX ESB2500
PRIS: 999,- NOK

BEST IN TEST Blendere

#1 BEST
Movoblend V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Movoblend V2
979,- NOK 1.322 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movoblend V2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Av de mest populære blenderne på markedet i dag var Movoblend V2 helt klart den som scoret best i testen vår.

Dette var også blenderen vi var klart mest spent på å få testet. Bare en kort stundt etter den kom på markedet kunne man lese overveldende positive tilbakemeldinger fra hundrevis av verifiserte kjøpere. Leveransen var lynrask. Allerede 3 dager etter vi hadde trykket kjøp på Movo sin hjemmeside mottok vi pakken. Kjøleskapet var fullstappet av ingredienser; vi var klare til å starte testen.

Merket Movo er kjent for å levere gode kvalitetsprodukter til veldig vennlige priser. Et bra tegn er at Movo selv har tiltro til sine egen produkter, og tilbyr derfor 30 dagers åpent kjøp.

Movoblend V2 – Testresultat

Det første vi la merke til når vi åpnet pakken var hvor liten selve blenderen er. Tross det har de klart å pakke en kraftig 350 watts motor inn i den. Skapet vårt er allerede stappet med forskjellige apparater så liten formfaktor er så absolutt noe vi setter pris på. 

Kraftig motor og skarpe kniver

Vi var mest spent på å få testet hvor godt motoren og knivene fungerte på de forskjellige ingrediensene. Motoren er 350W og spinner 25 000 ganger i minuttet mens knivbladene er laget av rustrfritt stål. 

Vi begynte rolig med opptinte bær og kålblader. Som forventet var dette ikke noe problem. Deretter var det over til frosne bær, noe som for mange av oss er den foretrukne måten å lage smoothie. Mest på grunn av enkelhet selvfølgelig. Dette var heller ikke noe problem. Å lage vårt eget peanøttsmør var heller ikke noe problem. Blenderen begynte først å få problemer når vi la en hell biff nedi. For å få den blendet måtte vi frem med food processoren. 

Alt i alt fungerer den kraftige motoren og de skarpe knivene over all forventing.

Praktiske flasker med drikketut – Perfekt på farten

Det vi likte spesielt godt med Movoblend V2 var at den blender rett i drikkeflasken. Altså, når man er ferdig med blendingen skrur man av flasken, snur den rett vei, skrur av bunnen med knivbladene og skrur på drikketuten. Det er utrolig praktisk på så mange måter! Når man lager smoothie vil det si at minimalt går til spille. Med andre blendere heller man fra blenderen til for eksempel et glass, og da får man aldri med seg alt. 

Denne løsningen er også praktisk om man vil ha med seg smoothien til jobben, treningen, eller rett og slett bare ut. Om man har dårlig tid om morgenen tar det ikke lange tiden å blende sammen noe og kaste flasken ned i sekken på vei ut døren. Drikkeflaskene er BPA-frie og lekker ikke. 

Trygg i bruk

Om man tenker seg om er blendere egentlig utrolig skumle greier. Sylskarpe kniver spinner i tusenvis av runder per minutt. Movo har derfor sørget for at knivene ikke plutselig skal begynne å spinne, eller spinne når de ikke er tildekket av beholderen. For at blenderen skal starte må beholderen med knivdelen skrus på selve blenderen til den “klikkes” på. Først da fungerer knappen. Om du prøver å blende noe som er for tykt for motoren vil den automatisk slå seg av før den blir for varm. Den har altså et overopphetingsvern.

 

Men Movo med sin Movoblend V2 har gått et steg lenger enn de aller fleste blendere og satt på fire sugekopper på bunnen. Disse forhindrer blenderen i å plutselig skli ut både når man fester og løsner beholderen, men også under selve blendingen.

Enkel å rengjøre

Noe vi alltid tester grundig når det kommer til kjøkkenapparater er hvor enkle de er å rengjøre. Få ting er mer frustrerende enn å gnikke ut skit fra små krinkler og kroker. Med denne blenderen er rengjøring heldigvis en enkel sak. Spesielt siden man kan sette både flaske, drikketut og knivdelen rett i oppvaskmaskinen. Selve blenderen vaskes enkelt med en våt klut om den blir skitten. Måten man bruker Movoblend V2 på gjør at man ikke står i fare for å dryppe på blenderdelen når man tar på og av beholderen.

Hvorfor kjøpe Movoblend V2?

Alle bør ha en blender i skapet. Det åpner opp en rekke muligheter på kjøkkenet, ikke bare smoothies, men sauser, rører og masse annet.

Ikke glem fem om dagen

Tross alle mulighetene er blendere som oftest brukt for å lage smoothier, og Movoblend V2 er perfekt til akkurat dette formålet. Den kraftige motoren gir en hel haug muligheter når det kommer til ingredienser. Frosne bær, grønnsaker eller nøtter. Lager du deg en frisk smoothie til frokost er så og si alle de fem dekket. Det tar ikke en gang lang tid. Kutt opp valgte ingredienser i blenderen og stapp de nedi. Har du dårlig tid skrur du bare på tutekorten og fyker avgårde. 

Om kutting blir for mye ork finner du ferdigkuttede smoothieblandinger i de aller fleste dagligvarebutikker Mye billigere enn å kjøpe ferdiglaget smoothie.

Prisvennlig

Blendere varierer stort i pris og funksjonalitet, og det er på ingen måte slik at den dyreste nødvendigvis er den beste. Movoblend V2 var ikke den billigste i testen, men heller ikke den dyreste. Med tanke på funksjonalitet vil vi si at dette er et prisvennlig produkt. Dette er et at de produktene som bare fungerer, og det kan vi langt i fra si om alle produktene i denne testen.

Movo kjører nå en kampanje hvor man kan kjøpe Movoblend V2 med rabatt på den offisielle hjemmesiden.

En favoritt hos kundene

Movo er kjent for å levere gode og solide kvalitetsprodukter. Dette er noe de selv setter mye stolthet i og lover dermed åpent kjøp på hele 30 dager. Ikke nok med det, de har også support som er tilgjengelig 24/7 om man måtte trenge dette. 

Movoblend V2 har blitt en vinner hos forbrukerne som deler vår begeistring. Tilbakemeldingene går nettopp på hvor godt produktet fungerer og hvordan det har endret både matvaner og livsstilen til de som har kjøpt den. Vi kan ikke gjøre annet enn å si oss enig. Smoothie til frokost er rett og slett digg, og denne blenderen gjør det til en enkel sak.

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movoblend V2?

Movoblend V2 kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent på at pakken ankommer.

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Movoblend V2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.