Best i test bluetooth ørepropper 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste bluetooth ørepropper i 2022

I det havet av bluetooth ørepropper som finnes i dag kan det være vanskelig å finne den beste dealen. Det er stor variasjon i batteritid, lydkvalitet, funksjonalitet og ikke minst pris.

Så istedenfor at du trenger å lese side opp og side ned har vi funnet de tre beste parene med bluetooth ørepropper som finnes på markedet akkurat nå. 

I vår test har vi stillt høyre krav til lydkvalitet, hvor lett de er i bruk, batteritid og ikke minst pris. Best ut i vår test kom bluetooth øreproppene fra det velkjente og kvalitetsvbevisste merket Movo.

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 bluetooth ørepropper 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo E6s
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo E6s
599,- NOK 809NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
Apple AirPods
6.7
3.5/5
"Flink"
Apple AirPods
PRIS: 1.690,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Apple Airpods Pro
PRIS: 2.389,- NOK

BEST IN TEST Ørepropper

#1 BEST
Movo E6s
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo E6s
599,- NOK 809NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo E6s" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Her ser du hvorfor Movo E6s skårer høyest i vår bluetooth ørepropper test

Etter å ha testet de mest populære bluetooth øreproppene kom Movo E6s klart best ut. Her er våre grunner til hvorfor. 

Vi var veldig spent på og endelig få testet disse øreproppene. Tilbakemeldingene fra de hundrevis av verifiserte kjøperne var overveldende positiv, så vi gledet oss virkelig til å selv kunne finne ut om de virkelig kunne være så gode. Heldigvis trengte vi ikke vente lenge. Allerede 3 dager etter vi sendte bestillingen ankom pakken. Det var på tide å ta frem vår beste musikkspilleliste.

Merket Movo er kjent for å levere gode kvalitetsprodukter til veldig vennlige priser.. Et bra tegn er at Movo selv har tiltro til sine egen produkter, og tilbyr derfor 30 dagers åpent kjøp. Vi tviler derimot på at noen kommer til å bruke denne muligheten. Paret vi mottok kommer i hvert fall ikke til å bli levert tilbake.

Movo E6s bluetooth ørepropper – Testresultat

Dette første vi merket med en gang vi fikk Movo E6s i hendene var byggekvaliteten. Både ladedeksel og proppene selv føltes solid noe som er spesielt viktig for et produkt man har med seg gjennom hele dagen. Her ser du våre testresultat:

Superb lydkvalitet

Det vi gledet oss mest til å teste var naturligvis lyden, og E6s er virkelig en fryd for øret. Her ble alle bruksområder testet grundig fra forskjellige typer musikk, til film, YouTube og telefonsamtaler. Hvor konkurrentene som oftest bare gir god lyd til en eller to av disse bruksområdene gir E6s perfekt lyd i alle situasjoner. Dette er på grunn av 6D-Surround teknologien som gjør at den balanserer lyden korrekt i alle frekvensområdene. Det vil si at både dyp bass og høyfrekvente signaler som tale vil være tydelig og ikke grumset sammen slik som skjer med mange andre bluetooth ørepropper.

Smart Design – Behagelig å ha på seg

I løpet av testen brukte vi øreproppene i timesvis uten å tenke noe over det. På et tidspunkt letet jeg faktisk etter hvor øreproppene lå før jeg innså at de fortsatt satt i ørene. Mye av grunnen til dette er at de kun veier 4,6 gram. Proppene er enkle å sette inn både i ørene og ladedekselet. De har en multifunksjons-knapp på siden som kan brukes til multimediafunksjoner så vel som å svare på innkommende anrop. Dekselet har et praktisk display som viser batterinivå. 

Bluetooth 5.0

Den integrerte Bluetooth 5.0 chippen gjør det veldig enkelt å pare øreproppene med hvilken som helst Bluetooth-device du vil bruke dem med. Etter første paring med mobiltelefonen vil E6s automatisk koble seg opp i det du tar øreproppene inn i øret. Dette fungerer veldig somløst.

Enkel i bruk – Masse muligheter

Movo E6s kan pares med alle enheter med Bluetooth og er ikke låst til enten iPhone eller Android. Paret kommer også med integrert mikrofon som vi testet både i videokonferanser og telefonsamtaler. Lyden var klar og tydelig uten brudd eller hakking. IPX4-ratingen gjør også at man ikke trenger å være redd for å bruke E6s hverken i regn eller på svette løpeturer.

Hvorfor kjøpe Movo E6s bluetooth ørepropper?

Utover det å skåre skyhøyt på testkriteriene, lot vi oss også imponere over følgende:

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Movo er kjent for å levere gode og solide kvalitetsprodukter. Dette er noe de selv setter mye stolthet i og lover dermed åpent kjøp på hele 30 dager. Ikke nok med det, de har også support som er tilgengelig 24/7 om man måtte trenge dette. 

Pakken var i hendene våre allerede 3 dager etter bestilling og produktet var godt polstret og kom dermed uskadet frem. Å spare på innpakningen er noe vi ofte ser i testene våre, og det henger naturligvis ofte sammen med defekte produkter. Dette var ikke tilfelle for dette produktet. Movo har full fokus på kvalitet i alle ledd.

Prisvennlig

Bluetooth ørepropper varierer stort i pris, og det er på ingen måte slik at de dyreste automatisk er de beste. Movo E6s leverer skyhøy kvalitet til en veldig god pris og i testen er dette klart paret som gir mest for pengene. 

Movo kjører nå en kampanje så nå kan de kjøpes med rabatt på den offisielle hjemmesiden.

En favoritt hos kundene

Movo E6s har naturligvis blitt en vinner hos forbrukerne som deler vår begeistring for produktet. Tilbakemeldingene går på hvor god lyden er, designet og hvor enkel de er i bruk. Noen stiller til og med spørsmålstegn ved hvordan et så bra produkt kan ha en så vennlig pris.

Man kan rett og slett ikke gå feil med dette produktet.

Hans

5/5

Steinar

5/5

Dag Morten

5/5

Safir

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Wellue Smart 4F?

Movo E6s Kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Nyt perfekt balansert lyd!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Movo E6s med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.