Best i test card holder 2022 - Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste kortholderne i 2022

De fleste av oss har i dag flere enn ett kort, og dersom du ikke har en plass å oppbevare disse er det lett å miste noen. Vi alle har vel en eller annen gang mistet bankkort eller et annet kort, og vi innser det ikke før vi trenger det? En kortholder er derfor svært grei å ha dersom du er lei av store lommebøker, men du ønsker å holder styr på alle kortene. 

Nesten alle produkter som produseres i dag blir bare smartere og smartere, og kortholdere er ikke foruten denne utviklingen. En kortholder er ikke bare en kortholder lengre, og i dag er det ikke bare design og farge man kan velge mellom når man skal ha seg en ny kortmappe. Derfor føler vi at det er riktig å gjøre en test av de beste kortholderene for å finne ut hvilken som er best i test. 

I vår test har vi stilt høye krav til design, farge, funksjonalitet, smartfunksjoner og ikke minst pris. Best ut i vår test kom kortholderen Movo Hold 2. 

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 kortholdere i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av vinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo Hold 2
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Hold 2
499,- NOK 674 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Eva Solo Kortholder
PRIS: 699,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
MontBlanc MST Business Card Holder
PRIS: 2.200,- NOK

BEST IN TEST Card Holder

#1 BEST
Movo Hold 2
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Hold 2
499,- NOK 674 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo Hold 2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet flere kortholdere kom Movo Hold 2 klart best ut i testen. I det følgende kan du lese våre grunner til hvorfor denne er best.

Vi var veldig spente på å få testet denne kortmappen. Tilbakemeldingene fra kjøperne har vært svært gode, så vi har gledet oss veldig til å selv finne ut hvorfor akkurat denne kortmappen er så bra. Til vår store gleder trengte vi ikke vente lenge med å teste denne, da den ankom etter bare 3 dager etter vi sendte inn bestillingen. 

Merket Movo er godt kjent for sine kvalitetsprodukter til veldig gode prise. Et godt tegn er at Movo har selv tiltro til egne produkter, og tilbyr derfor retur og pengene tilbake dersom man ikke er fornøyd med produktet. Kortholderen vi mottok er vi svært fornøyd med, og vil derfor ikke bli returnert.

Movo Hold 2 Card holder – Testresultat

Det første vi merket oss var hvor stilren og minimalistisk kortmappen var. Denne kortmappen føltes veldig solid, og dette er særlig positivt sett i sammenheng med prisen. En kortmappe med kvalitet er essensielt når dette er noe man har med seg gjennom hele dagen.

Smart design 

Movo Hold 2 er designet for å være den perfekte kortholderen, og vi er helt enig at den er nettopp det – perfekt. Den er liten, minimalistisk og elegant. Vi fikk lett til å ha flere kort og kontanter i kortholderen, slik at vi enkelt kunne ha med alle kortene vi ønsket, uten å ha en stor lommebok eller en tykk kortmappe. 

Ikke nok med det, vi er positivt overrasket over alle de mulige fargene man kan velge mellom. Her har Movo gjort en meget bra jobb da alle kan finne sin favorittfarge. 

Airtag

Denne kortholderen/kortmappen er designet for å støtte Airtag fullt ut. Dette er løsningen for deg som har en tendens til å miste kort eller kortmappen. Alt du trenger å gjøre for å finne igjen kortene, og ikke minst denne flotte kortmappen, er å bruke telefonen din for å ringe kortmappen din, eller bare se hvor du sist hadde den på et kart. 

RFID-beskyttelse

I en verden hvor teknologien utvikler seg i rekordfart så er vi alle nok litt redd for at noen skal stjele informasjon trådløst fra kortene våre. Med bruk av Movo Hold 2 trenger vi heldigvis ikke være bekymret dette. RFID-beskyttelsen fungerer jo nettopp slik at ingen kan stjele informasjonen på kortene, og dette gjennom at det er en forstyrrelsessender som gjør kortinformasjonen vår uleselig. 

Hvorfor kjøpe Movo Hold 2?

Utover det at kortholderen skårer høyt på alle testkriteriene, ble vi også svært imponert over følgende:

Prisvennlig

Kortholdere kan variere svært mye i pris, og det er ikke slik at de dyreste alltid er best. Movo Hold 2 er en svært prisvennlig kortmappe som leverer meget høy kvalitet til en svært god pris. I vår test var det denne som gir klart mest for pengene.

En favoritt hos kundene

Vi er ikke de eneste som er strålende fornøyd med kortholderen Movo Hold 2. Denne er også en favoritt blant kundene. Alt fra at kvaliteten er super, designet og ikke minst at prisen er meget god, samt at Airtag passer perfekt.

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Movo Hold 2 er fra merket Movo, og dette merket er kjent for å levere gode og solide kvalitetsprodukter. Denne kortholderen har fått svært mange positive tilbakemeldinger fra verifiserte kunder. At produktene fra Movo er kvalitetssikre er noe de selv også setter mye stolthet i, de lover nemlig åpent kjøp slik at du kan returnere varen dersom du ikke er fornøyd. 

Ikke nok med at varene er kvalitet, men Movo har også lynraske leveranser, og dette var intet unntak i vårt tilfelle.

Steinar

5/5

Tore

5/5

Olav

5/5

Peder

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movo Hold 2?

Movo Hold 2 card holder kan enkelt kjøpes på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe og hvilken farge

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent til pakken ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Movo Hold 2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.