Topp 3 prisvennlige driller som fungerer til profesjonelt bruk

Vi har testet de mestselgende driller i 2022

På jakt etter en profesjonell drill som ikke koster skjorta? Da er denne testen skreddersydd for deg! En drill, også kalt boremaskin, er et effektivt verktøy perfekt til bruk som omfatter alt fra enklere vedlikehold og reparasjoner til omfattende oppussing.

I dag finnes det en hel haug av varianter, der hver og en har ulike funksjoner og egenskaper. Derfor kan det være vanskelig å vite hvilken drill som fungerer best. For å gi best mulig svar på dette har vi valgt å teste de mest populære boremaskinene på markedet.

Kanskje noe overraskende var det at ingen av boremaskinene til de mest velkjente merkene var i nærheten av tittelen «best i test». Det var nemlig drillen utviklet av en norsk startup, som har blitt meget populære den siste tiden, som imponerte mest.

Les videre og se topp 3 drill 2022 – etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Aneer 21V
9.9
5/5
"Utmerket"
Aneer 21V
1.497,- NOK 2.021 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Bosch GSR 12V-15
PRIS: 1.694,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Milwaukee M18
PRIS: 2.692,- NOK

BEST IN TEST Drill

#1 BEST
Aneer 21V
9.9
5/5
"Utmerket"
Aneer 21V
1.497,- NOK 2.021 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Aneer 21V" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter timer med testing kom vi frem til at Aneer 21V er best blant de mest populære drillene på markedet. Her ser du hvorfor

drill

Aneer 21V var en drill vi på forhånd hadde store forventinger til. Med over 1000 femstjerners anmeldelser fra verifiserte kunder og en rekke «best i test»-titler på merittlisten, var vi meget spente på om drillen faktisk var så bra som hevdet.

Begeistringen var stor da vi mottok drillen kun 3 dager etter bestillingen. At pakken kom etter 3 dager opplevde vi som usedvanlig raskt – faktisk betydelig raskere enn det vi opplevde hos noen av de andre merkevarene.

For de som ikke kjenner til selskapet bak Aneer 21V, så er det en norsk startup med et høyt fokus på kundeservice. Selskapet har blitt meget populære og har ekspandert voldsomt den siste tiden, trolig som følger av gode, innovative produkter og ikke minst enestående kundeservice.

At selskapet innfrir sin visjon «om å ønske kundene det beste» er ifølge oss liten tvil om. Ikke bare mottok vi pakken rekordraskt, men vi fikk også 30 dagers åpent kjøp! Det vil si at vi får pengene refundert dersom vi ikke er fornøyd med drillen.

Aneer 21V – Testresultat

Nå som vi hadde drillen var det på tide å teste den. Aneer 21V hadde allerede imponert med sin raske leveringstid, og vi var derfor spente på hvordan den fungerte i praksis. Her ser du våre testresultat:

Enorm effekt og lang driftstid

Batteridrillen hevder å fungere på alle mulige flater. Det skal visstnok ikke ha betydning om du driller betong, tre, metall eller plast. Dette var det bare en måte å finne ut av – nemlig ved å selv teste drillen på de ulike materiene.

Bare for å tydeliggjøre med en gang – Aneer 21V gjør som lovet. Vi kunne uten nevneverdig problem drille skurer og bore hull i metall, betong, tre og andre i andre overflater.

Boringen drillingen var også presis og effektiv, da vi kunne justere mellom to ulike hastigheter. Vi hadde til enhver tid full kontroll over verktøyet, uavhengig av hvilke oppgaver vi tok fatt på.

Batteritiden er også god. Vi holdt på i timevis uten å måtte lade, og når den først gikk tom, tok det om lag to timer å lade den fra tomt til fullt.  

Svært funksjonsrik

En annen ting vi likte godt med Aneer 21V er at den har en rekke praktisk funksjoner. Den er utstyrt med arbeidslys, slik at du får oversikt selv når det er mørkt, i tillegg til tre forskjellige arbeidsmodus.

De tre arbeidsmodusene –  elektrisk skrutrekkmodus, elektrisk drillmodus, og slagmodus – gjør den i stand til å håndtere alle slags oppgaver.

Ikke nok med det, drillen har også flere effektinnstillinger og batteriindikator. Med andre ord ble vi nesten overveldet av alle praktisk funksjoner.

Brukervennlig og komfortabel

De fleste som har drillet mye vet hvor strevsomt det kan være med ukomfortable og kompliserte verktøy. Derfor var vi opptatte av komfort og brukervennlighet.

Aneer 21V er utstyrt med et mykt grep som er ergonomisk, hvilket gjør den komfortable å arbeide med. Vi opplevde ingen slitasje, selv etter timer med drilling.

Drillen var også enkel å bruke. Alle funksjoner og knapper var entydige, og den starter/slås av enkelt og greit ved å trykke inn og ut startknappen.

God kvalitet

Så over til kvaliteten. Et verktøy kan være gjenstand for både knall og fall, så for oss var det slitestyrken viktig.

Også her levde drillen opp til forvetnignene. Den tåler vann i form av regn, ble ikke særlig påvirket av støt – og den er attpåtil utstyrt med en batteribeskyttelsesenhet som skal forhindre overoppheting.

Alt i alt er kvaliteten bra, og dette er helt klart en drill som kommer til å tåle hyppig bruk i mange år fremover.

Hvorfor kjøpe Aneer 21V drill?

Utover det å skåre skyhøyt på testkriteriene nevnt ovenfor, ble vi også riktig imponerte over følgende;

Lynrask levering og brilliant kundeservice

Å bestille drillen var enkelt og svært kortfattet, takket være selskapets oversiktlige hjemmeside. Når vi fikk pakken levert, lå den også i en godt beskyttet pakke uten noen skader. Leveringen var også ufattelig rask. Kun 3 dager tok det, noe som er vesentlig raskere enn det som er normalen.  

Noe vi fikk erfart gjennom denne testen er at å bestille over nett aldri er noen garanti. Treg levering, skadede pakker og elendig support, er bare noen av problemene vi har opplevd knyttet til denne testen.

Men med Aneer V21 var det altså ingen problemer i forhold til leveringen. Kundeservicen er også brilliant – vi fikk svar på våre spørsmål nesten umiddelbart.

God verdi for pengene

Toppmoderne enheter som denne drillen er som regel svært kostbare. Heldigvis er Aneer 21V i en litt lavere prisklasse, men står likevel ikke tilbake til noen av de andre sett i forhold til testkriteriene – heller tvert imot!

Vår testing fortalte oss at det er nettopp denne drillen som gir mest for pengene. Av den grunn var det også et opplagt valg som testvinner.

Akkurat nå kan du kjøpe til rabatert pris på deres offisielle hjemmeside!

100% fornøydgaranti

Er du ikke fornøyd kan du sende tilbake varen og be om refusjon. Vi er imidlertid rimelig sikre på at den ikke er nødvendig. Likevel, er det et aller annet du ikke er fornøyd med, tilbyr selskapet 30 dagers åpent kjøp, som vil si at du får pengene tilbake er du ikke fornøyd.

Tommy

5/5

Markus

5/5

Olaf

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Aneer 21V drill?

Å kjøpe Aneer 21V er raskt og enkelt om du bestiller via deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

  1. Besøk den offisielle hjemmesiden
  2. Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode
  3. Nyt en effektiv drill som fungerer til alle oppgaver!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Aneer 21V med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.