Best i test elektrisk tannbørste 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste elektriske tannbørstene i 2022

Moderne elektriske tannbørster har blitt bedre og bedre med årene, og flere studier har vist at de er bedre enn de klassiske manuelle. Men det er dermed ikke sagt at alle elektriske tannbørster er like gode, noe som ble tydelig i løpet av testen.

Så i vår test har vi lagt stor vekt på hvor godt tannbørsten rengjør, funksjonalitet, byggkvalitet og selvfølgelig pris. Best ut kom en elektrisk tannbørste fra merket Fairwill som i lang tid har levert gode kvalitetsprodukter til en vennlig pris.

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 elektriske tannbørster 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Fairwill D7
9.9
5/5
"Utmerket"
Fairwill D7
779,- NOK 1.052 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Oral-B iO Series 9S
PRIS: 2.249,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Philips Sonicare DiamondClean Smart
PRIS: 2.112,- NOK

BEST IN TEST Elektrisk Tannbørste

#1 BEST
Fairwill D7
9.9
5/5
"Utmerket"
Fairwill D7
779,- NOK 1.052 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Fairwill D7" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet de mest solgte elektriske tannbørstene kom Fairwill D7 klart best ut. Her er våre grunner til hvorfor.

Dette var klart tannbørsten vi hadde det største håpet til etter å ha lest hundrevis av positive tilbakemeldinger fra verifiserte kjøpere. Kunne den virkelig være så god? En ting var sikkert, leveransen var lynrask. Bare 3 dager etter bestilling mottok vi pakken. Vi fant frem tannkremen.

Fairwill er et merke velkjent innenfor tannhygiene. I en årrekke har de levert kvalitetsprodukter som deres velkjente elektriske tannbørster og tannhvitere, samt. annet tilbehør. Fairwill har derfor ingen frykt for å tilby åpent kjøp i hele 30 dager, og ikke nok med det, de har også en support som står parat 24/7 om det skulle oppstå noen uforutsette problemer.

Fairwill D7 elektrisk tannbørste – Testresultat

Det første vi merket når vi fikk hendene i Fairwill D7 var hvor godt den satt i hånda. Her har designerne virkelig jobbet med det ergonomiske for å gjøre børstingen så behagelig som mulig. Tannbørsten føltes også solid og som noe som kommer til å vare, og det er spesielt viktig for en enhet som skal brukes minst en gang per dag.

Her ser du våre testresultat:

40.000 mikrobørst i minuttet

Fairwill sin soniske børsteteknologi sørger for å fjerne plakk og urenheter på en ekstremt effektiv måte. Denne elektriske tannbørsten kommer seg frem over alt og og rengjør bedre enn noen annen i testen. 

40.000 mikrobørst i minuttet høres voldsomt ut, men det er viktig å ikke glemme ordet mikro. Fairwill med sin D7 har klart å gjøre den mest grundige tannrensen til en skånsom affære som som gjør den så mye bedre enn de andre i testen. 

Minner deg på å skifte utslite børster

Som mange andre er vi også litt glemsk, og kanskje litt lat, når det kommer til å skifte ut de utslitte børstehodene. At hårene på børstehodet stikker litt over alt er blitt et såpass vanlig syn at vi ikke lenger registrerer det. Derfor likte vi veldig godt at fargen på Fairwill sine børstehoder falmer ved bruk slik at de virkelig ser gamle ut. 

Med Fairwill D7 husker selv vi på å skifte ut børstehodene slik at hver tannpuss blir optimal

Smart timersystem og 5 spesialtilpassede moduser

Selv om vi burde, så har ikke mange av oss med stoppeklokken inn på badet når det er tid for tannpuss. Med denne elektriske tannbørsten trenger man heldigvis ikke det. D7 gir deg en påminnelse hvert 30. sekund i 2 minutter for å sørge for en fullverdig puss. 

Fairwell kommer også med 5 forskjellige moduser tilpasset forskjellige tannhygiene-rutiner. Renhold, bleking, modus for sensitivt tannkjøtt, polering og tannkjøttmassasje.

Perfekt reisepartner

Det er mange grunner til hvorfor denne elektriske tannbørsten gjør seg så bra på reisen. Batteriet er en av de. Etter å ha ladet Fairwill D7 i 4 timer kan den brukes i hele 30 dager som bør holde til de fleste reiser. Men om det ikke skulle holde kan også tannbørsten lades med USB, for eksempel med en powerbank. Det er altså ingen grunn til å sluntre med tannpussen på teltturen.

Hvorfor kjøpe Fairwill D7 elektrisk tannbørste?

Utover det å skåre skyhøyt på testkriteriene, lot vi oss også imponere over følgende:

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Når det kommer til tannhygiene er Fairwill et merke som er kjent ikke bare blant forbrukere, men også tannleger. Dette er et varemerke som har levert kvalitetsprodukter innen tannhelse i en årrekke. Såpass mye stoler de på sin egen kvalitet at de tilbyr åpent kjøp i hele 30 dager. Og om det skulle være noe har de også en support som er tilgjengelig 24/7.

Prisvennlig

Dette var ikke den billigste elektriske tannbørsten i testen, men heller ikke den dyrest. Tatt i betraktning hvor godt produktet er vil vi fortsatt si at dette var klart den elektriske tannbørsten hvor man får mest for pengene.

Fairwill kjører nå en kampanje så nå kan den kjøpes med rabatt på deres offisielle hjemmeside.

En favoritt hos kundene

Vi er langt fra de eneste som har blitt imponert over Fairwill D7. Hundrevis av fornøyde kunder har kommet med tilbakemeldinger hvor de er regelrett sjokkert over hvor godt dette produktet fungerer. Å få hvitere smil av bare tannpuss er ikke noe de forventet. Og vi kan ikke gjøre noe annet enn å si oss enig.

Hans

5/5

Steinar

5/5

Dag Morten

5/5

Safir

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Fairwill D7?

Fairwill D7 kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent på at pakken ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Fairwill D7 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.