Fotbad test – Topp 3 på markedet i 2022 finner du her

Vi har testet de beste fotbade i 2022

Et fotbad er en god kilde til egenpleie og velbehag, og det kan til og med forbygge uante plager. Derfor kan det være svært hensiktsmessig å investere i et fotbad, men hvilken modell bør du velge?

Grunnet et stadig større utvalg, og også en rekke teknologiske fremskritt, kommer dagens modeller med flere forskjellige funksjonaliteter.

Det er derfor vi har påtatt oss oppgaven med å teste de ulike variantene. Vi håper nemlig det bidrar til enklere navigasjon gjennom det mektige markedet.

Etter timer og dager med grundig testing satt vi til slutt igjen med tre favoritter, der særlig én av dem utmerket seg litt mer enn de andre. Hvem som gikk av med seieren finner du om du leser videre!

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Luyao fotbad
9.9
5/5
"Utmerket"
Luyao fotbad
899,- NOK 1.214 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Beurer Fotbad FB35
PRIS: 907,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Beurer Fotbad FB20
PRIS: 799,- NOK

BEST IN TEST Fotbad

#1 BEST
Luyao fotbad
9.9
5/5
"Utmerket"
Luyao fotbad
899,- NOK 1.214 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Luyao Fotbad" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Luyao Fotbad er testens soleklare vinner. Her ser du hva som gjør den til vår favoritt

Vi fant raskt ut at det egentlig ikke er så lett å bedømme hvorvidt et fotbad er bra eller dårlig. Et slikt produkt handler nemlig mye om personlig preferanse, men vi ble enige om at vårt fokus skulle være på komfort – da både i forhold til massasje, passform og vanntemperatur – brukervennlighet og pris.

Vi tenkte også det kunne være lurt å bedømme produsentene. Det vi så på da var leveringstid, kundeservice og andre ting som kunne påvirke negativt eller positivt.

Allerede før vi hadde begynt testingen følte vi at Luyao kom til å bli en favoritt. Dette hadde naturligvis en sammenheng med at fotbadet får eminente tilbakemeldinger på diverse kundeanmeldelser. Luyao har flere hundretalls reviews der de fleste er av det svært positive slaget.  

Det som derimot imponerte mest var den lynraske leveringen. Etter kun 3 dager med venting fikk vi fotbadet levert. Dette var betydelig raskere enn det vi opplevde av noen av de andre produsentene. Et stort pluss i margen allerede før vi hadde tatt fatt på testingen altså.

Luyao fotbad – Testresultat

Bare kjapt om selskapet som stå bak utviklingen av fotbadet. Det er en norsk produsent som ble etablert for omtrent ett år siden, og som på usedvanlig kort tid er i ferd med å etablere seg som en gigant på det norske markedet.

Den voldsomme populariteten kommer av gode, men prisvennlige produkter og utmerket kundeservice. De tilbyr blant annet 30 dagers åpent kjøp på alle handler, og de får også mye skryt for sin korte leveringstid – noe også vi ble mektig imponert over for øvrig.

Dermed var forventningene til Luyao skyhøye. Om den klarte å innfri hersker det kanskje liten tvil om ettersom den er avslørt som «best i test», men nedenfor ser du hva som imponerer mest.

Svært avslappende og behagelig

Luayo har en innebygd varmtvannsbereder som varmer vannet opp til ønsket temperatur, som du kan justere i 14 forskjellige nivåer fra 35-48 grader celsius.

I tillegg består fotbadet av åtte rullende hjul på innsiden hvor du plasserer føttene, som kan brukes til massasje, samt at du kan skru på en vannboblemassasje-funksjon. Denne kombinasjon ga en helt unik følelse. Det var nesten som å sitte på et spa.

Det varme vannet med de boblende vannstrålene som omkranset seg rundt hele foten, tærne, hælene og anklene, ga en dypt beroligende effekt.  

Med andre ord er Luyao så mye mer enn et enkelt fotbad. Vi opplevde dette produktet som en kombinasjon av massasjeapparat og fotbad. Den samme avslappende massasjen var en mangelvare hos de andre produktene vi testet, og nettopp derfor ble Luyao en tidlig favoritt.   

Enkel å bruke

Et annet kritisk punkt, i forhold til våre kriterier vel og merke, var fotbadets enormt gode brukervennlighet.

Man skulle kanskje tro at siden det består av utallige funksjoner, blant annet 14 forskjellige temperaturnivåer og ulike typer vannstråler, at det er fort gjort å trykke seg bort – men, neida!

Takket være det oversiktlige displayet og de selvforklarende knappene er det ingen sak å velge riktig program eller temperatur. Det var heller ikke problematisk å justere det ene eller det andre underveis, som vil si at du kan enten øke/senke temperaturen selv når du er i gang med ditt fotbad.

Praktisk

Andre ting vi bet oss merke i var Luyaos funksjonalitet. Fotbadet er derfor svært praktisk. Det har blant annet hjul på undersiden, slik at du enkelt kan trille fotbadet hvor det passer seg best, og det har en ikke alt for stor størrelse.

Dermed er det et portabelt fotbad, som i prinsippet kan brukes hvor som helst. Vannkapasiteten er dessuten på hele 5 liter, hvilket betyr at vannet mest sannsynlig kommer til å omkranse alle de viktigste områdene rundt føttene dine, også helt opp til anklene.

Hvorfor kjøpe Luayao fotbad?

Et spørsmål mange stiller seg er hvorfor de bør kjøpe et fotbad, og da nærmere bestemt Luyao fotbad. For er det ikke bortkastet penger med tanke på at du bade føttene i dusjen eller i badekaret?

Vel ikke akkurat. Du får nemlig i tillegg, i alle fall om du kjøper Luyao, et fotbad med en masserende effekt. Dette i kombinasjon gir en rekke fordeler og kan bidra til et bedre velvære.

En sjelden kilde til velvære

Utover det å gi en særdeles behagelig følelse og ha en avslappende effekt, bidrar Luayo til bedre velvære. Fotbadet kan nemlig, særlig om du benytter deg av såper og urter til å forbedre effekten, forebygge liktorn, sprukken hud, vorter og inngrodde negler.

Du vet det gamle kjerringrådet der du plasserer føttene i en bøtte med grønnsåpevann? Luayo blir nesten som det, bare med en vesentlig høyere komfort.

Så i tillegg til den behagelige avslappende følelsen bidrar fotbadet til bedre velvære.

Du får svært mye for pengene

Ved første øyekast kan prisen kanskje virke noe høy og litt skremmende, men tro oss når vi sier at du får mye for pengene. Dette produktet har en garantert effekt, både når det gjelder pleie og velbehag.

Og er det slik at du ikke er fornøyd kan du bare sende produktet tilbake og få pengene refundert. Ser vi på totalen er det ingen tvil om at det er Luayo som er markedets beste fotbad, det er i alle fall vår oppfatning.

Herdis

5/5

Raskt levert, ikke for dyr og står til forventningene. Jeg er fornøyd.

Iris

5/5

Kjempe rask leveranse. Det er bra. Den er også behagelig å bruke og jeg slapper godt av når jeg bruker fotbadet. 

Svein

5/5

Dette er et produkt jeg anbefaler på det sterkeste! Fungerte akkurat som beskrevet. Leveransen var rask, og alt i alt bidrar den stressredusering etter en lang dag på jobb.

Gunnar

5/5

God føttene og helsa generelt. Litt dyr, men ellers er jeg fornøyd.

Hvor kan jeg kjøpe Luyao fotbad?

Luyao fotbad kjøper du på produsentens offisielle hjemmside. Alt du trenger å gjøre er å følge stengene nedenfor;

1) Besøk hjemmesiden

2) Klikk på varen og legg den i handlekurven

3) Fyll inn fraktinfo og velg betalingsmetode

4) Klikk på kjøp!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Luyao Fotbad med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.