Best i test gassdetektor 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste gassdetektorene i 2022

En gjennomsnittlig menneskenese har omtrent 400 duftreseptorer og kan lukte opp mot en trillion lukter. Men tross disse imponerende tallene er det fortsatt en rekke giftige gasser vi ikke klarer å lukte. For eksempel metan. karbondioksid og nitrogen. Det kan derfor være lurt, for å ikke snakke om trygt, så ha en gassdetektor i hjemmet. Brannarlamer er ofte spesialisert for å detektere brann, så det å ha en gassdetektor i tillegg er en god investering for å passe på helsen. Disse kan plasseres på kjøkkenet om man har gassovn eller i kjelleren om man har en gassbeholder der. Mange hus har gassfyring, så da kan det vært lurt å ha detektorer spredd litt rundt siden lekkasjen kan komme fra mange steder. En detektor på soverommet en god trygghet. Siden gass er både usynlig og veldig ofte smakløs og luktfri vet man aldri helt hva man puster inn. 

Det er en hel haug av gassdetektorer på markedet av forskjellig kvalitet. Vi har testet de mest solgte og populære gassdektorene for å finne ut hvilken som fungerer best. I vår test har vi lagt stor vekt på hvor godt den detekterer gass, responstid, funksjonalitet og selvfølgelig pris. Best ut i vår test kom en gassdetektor fra det velkjente og kvalitetsvbevisste merket Movo.

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 gassdetektorer 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo Smart Gas Leak
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Smart Gas Leak
329,- NOK 444 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Housegard GA101S Gassvarsler
PRIS: 599,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Nexa G-3000
PRIS: 499,- NOK

BEST IN TEST Gassdetektor

#1 BEST
Movo Smart Gas Leak
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Smart Gas Leak
329,- NOK 444 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo Smart Gas Leak" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet de mest solgte gassdetektorene kom Movo Smart Gas Leak klart best ut. Her er våre grunner til hvorfor.

Vi hadde hørt mye om hvor enkel denne gassdetektoren var å sette opp, hvor utrolig responsiv den var når den først merket lekkasje og den oversiktlige appen hvor man til enhver tid kan følge med. Derfor var dette klart gassdetektoren vi var mest spent på å få testet. Tilbakemeldingen var de hundrevis av verifiserte kjøperne var rett og slett overveldende positive.

Heldigvis trengte vi ikke å vente lenge. Kun tre dager etter vi hadde bestillt gassdetektorene ankom den. Så lynrask levering er vi ikke vant til.

Movo som merke er kjent for å levere kvalitetsprodukter til veldig vennlige priser. Et bra tegn er at Movo selv har tiltro til sine egen produkter og tilbyr derfor 30 dagers åpent kjøp.

Movo Smart Gas Leak – Testresultat

Dette første vi la merke til var det store og lyse displayet. Sånne type detektorer installeres ikke alltid i hodehøyde, så da er det greit og enkelt kunne sjekke status uten å myse. Om man ikke sjekker på mobilen selvfølgelig. 

360 graders deteksjon av en rekke gasser

Det som gjør denne gassdetektoren så bra er deteksjonen, som tross alt er det viktigste. Den detekterer naturgasser, metan, LPG, kullgass og CH4, samt temperatur. Dette er gasser som enten kan føre til brann, eller er et produkt av ting som brenner. Disse luktfrige gassene er svært giftig og selv uten brann kan de føre til skader, og i verste tilfelle død. 

Man må også ha en brannalarm siden disse sensorene er spesiallaget for å detektere gass, og ikke brann direkte. 

Rask, responsiv og høy alarm

I manualen står det at responstiden er på 30 sekunder, men etter vår testing virker den å være betraktelig kortere. Om man skaffer en selv kan det enkelt testes med en lighter. spray litt lighterveske nær sensoren og du kan se tallene suse opp. 

Når alarmen først går hører man det. Lyden denne lille pucken lager er på 90 desibel, så man blir garantert å våkne om man ligger og sover. 

App lar deg følge med når du ikke er hjemme

Movo Smart Gas Leak er en smartdetektor, og da følger med en app. Ikke alle smart-enheter har brukt like mye tid på å lage oversiktlige og gode apper. Heldigvis har appen tydeligvis vært en fokus hos Movo. Å koble opp gassdetektoren til appen var såre enkelt. Kun snakk om å aktivere søkefunksjonen i appen og holde en knapp på detektoren. Appens brukergrensesnitt er enkelt og oversiktlig, og når alarmen går på detektoren går den også på appen. Flere detektorer kan synkroniseres sømløst om man vil ha for eksempel en i hvert rom. 

Detektoren trenger wi-fi for at den skal kunne sende advarsler til deg når du ikke er hjemme.

Kan automatisk stoppe gasstilførsel ved alarm

Movo Smart Gas Leak har også mulighet til å koble seg rett til en automatisert magnetventil. På baksiden er det 3 utganger man enkelt kobler til magnetventilen. Utrolig enkelt og fungerte som en drøm når vi testet. Denne funksjonen gir stor trygghet om man ikke er hjemme, og spesielt om man er på ferie.

Hvorfor kjøpe Movo Smart Gas Leak?

Beskyttelse mot en usynlig trussel

Gasslekasjer er noe av det skumleste man kan være ute for nettopp for det man ikke merker det. Det er egentlig ganske utrolig at mennesket ikke har utviklet en forsvarsmekanisme mot denne trusselen. Heldigvis kan teknologien hjelpe oss, og Movo Smart Gas Leak er en trygg hjelper med masse funksjonalitet. 

Prisvennlig

Det er stor variasjon i pris nå det kommer til gassdetektorer. Movo Smart Gas Leak var ikke den billigste i testen, men langt i fra den dyreste. Grunnen til at vi ser på Movo sin gassdetektor som prisvennlig er produktet du faktisk får. Dette er en høykvalitets gassdetektor med masse funksjonalitet og klart den detektoren i testen som gir mest for pengene i vår mening.

Movo kjører nå en kampanje hvor du kan kjøpe Movo Smart Gas Leak med rabatt på den offisielle hjemmesiden.

En favoritt hos kundene

Movo Smart Gas Leak har også blitt en vinner hos forbrukerne som deler vår begeistring for produktet. Vi har lest en rekke tilbakemeldinger på hvor nøyaktig den og på hvor fort den responderer når lekkasjen er et faktum. Det at den så enkelt kan brukes med magnetisk lukkeventil er også noe mange setter stor pris på. Den ekstra tryggheten om at selv om man ikke er hjemme så er man fortsatt beskyttet.

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movo Smart Gas Leak?

Movo Smart Gas Leak kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent på at pakken ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Movo Smart Gas Leak med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.