Best i test luftfukter 2022 – Test av topp 3

Vi har testet de beste luftfukterne i 2022

Vi nordmenn har en tendens til å bruke veldig mye tid innendørs. Noe vil kanskje si for mye. Enten det er på kontoret, hjemme eller på skolen. Etter pandemien har mange begynt med hjemmekontor, og da befinner man seg gjerne dager i strekk kun i leiligheten. Det som ofte blir glemt da er luften rundt oss. 

I Norge er vi spesielt utsatt for tørt inneklima på grunn av den kalde temperaturen vi har store deler av året. Da fyrer vi gjerne med både peis og panelovner for å holde oss varme, noe som hurtig tørker ut luften. Mange unngår å lufte i frykt for at det skal bli kaldt inne, og den ekstremt dyre strømmen hjelper ikke akkurat på. Selv om man lufter hjelper det kun en kort stund før luften igjen er tørr, og man slipper også ofte inn svevestøv blir svevende om luften er for tørr.

Inneklima påvirker både helse og trivsel i stor grad. For tørr luft innendørs gjør deg raskt utmattet, og det kan forårsake ting som tørre øyne, tørr hud og tørt hår. Tørr luft inneholder også ofte mye partikler og støv som i verste fall kan forårsarsake hodepine, allergi og astmautbrudd. Møbler i tekstil og gardiner blir også raskere slitt om luften er for tørr. 

Alle disse problemene kan heldigvis enkelt fikses med en luftfukter.

Luftfuktere sprer vanndamp som har gått gjennom en spesialisert prosess, og øker dermed luftfuktigheten. Tross det enkle konseptet er det store forskjeller hos de mange luftfukterne på markedet i dag. I testen har vi dermed lagt vekt på hvor effektivt den øker luftfuktigheten, spredning, støynivå, størrelse og selvfølgelig pris.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
H2O luftfukter
9.9
5/5
"Utmerket"
H2O luftfukter
890,- NOK 1.202 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Stadler Oskar Titanium
PRIS: 1.299,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Xiaomi Smartmi Air Humidifier
PRIS: 1.649,- NOK

BEST IN TEST Luftfukter

#1 BEST
H2O luftfukter
9.9
5/5
"Utmerket"
H2O luftfukter
890,- NOK 1.202 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"H2O luftfukter" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet de mest populære luftfukterne kom H2O luftfukter klart best ut.

Vi var veldig spent på og endelig testet få testet H2O sin luftfukter. Tilbakemeldingene fra de hundrevis av verifiserte kjøperne var overveldende positiv. Spesielt mange tilbakemeldinger gikk på hvor utrolig effektivt dobbelspray-systemet fungerer, og hvor godt den virker i selv store rom. Heldigvis trengte vi ikke vente lenge. Allerede 3 dager etter vi trykket kjøp holdt vi pakken i hendene. 

Merket H2O er kjent for å levere gode kvalitetsprodukter innenfor luftfukter-segmentet. H2O har virkelig spesialisert seg når det kommer til luftfuktere, og i følge kundene merkes dette på produktene. De tilbyr også 30 dagers åpent kjøp med en support som er tilgjengelig 24/7.

H2O luftfukter – Testresultat

Luftfuktere kommer i mange forskjellige størrelser, fra de bittesmå til de massive industrielle man har stående på gulvet. H2O luftfukter er sånn midt i mellom størrelsesmessig. Stor nok til å fungere i selv store rom, men liten nok til å være enkel å plassere. Å komme i gang med denne luftfukteren var en enkel sak. Instruksjonene ba oss først fylle på tanken, så lukke igjen lokket for å fukte bomullspinnene i 3-5 minutter. Dette var kun for førstegangsbruk. Så stakk vi inn USB-kabelen og trykket knappen. Såre enkelt. Det må også nevnes at den er utrolig stillegående. Vi glemte fort at den faktisk var i rommet.

Under følger testresultatet:

Stort dekningsareal

Vi tok med oss hygrometeret, et verktøy for å måle luftfuktighet, og satt i gang testen. H2O luftfukter er en kraftig sak, så vi valgte å teste den i en 50 kvadratmeters stue. Luftfuktigheten der var etter standard oppvarming med panelovner bare på 26 prosent, som er under det anbefalte nivået som er mellom 30 og 60 prosent. 

Vi startet opp H2O luftfukter på full guffe. Den har to moduser, en hvor den sprer fuktighet konstant, og en hvor den sprer i intervaller. Kort tid etter kunne vi måle 45 prosent luftfuktighet midt i rommet, og 39 prosent i hjørnet lengst unna luftfukteren. Vi kan ikke si annet at vi ble imponert over hvor bra denne luftfukteren klarer å spre fuktigheten ut i et såpass stort rom.

Nano-mist teknologi

En del andre luftfuktere i denne testen hadde store problemer med det å spre fuktigheten. Det som skjedde da var at bokhyllen vi hadde plassert luftfukteren på ble direkte våt så vi måtte tørke den med en klut for å unngå skader. H2O luftfukter har funnet på en smart måte å minske damp-partiklene slik at de sprer seg naturlig i luften. H2O kaller det nano-mist teknologi. Vi skjønner ikke helt hva det innebærer, men vi fikk erfare at det fungerer som annonsert.   

Stilig og smart design

Luftfuktere er ofte noe man har stående fremme for maksimal effekt, og da er det viktig at den ser bra ut. H2O luftfukter har et moderne design med en lysende stripe som går hele veien rundt på toppen. På midten foran er det også plassert en lysende dråpe. Alt i alt liker vi designet og vil si at den er enkel å plassere i de aller fleste hjem.

H2O er også veldig stillegående, faktisk nesten ikke hørbar. Å plassere den på soverommet var ikke noe problem,  selv når den stod på gjennom natten.

USB- strømforsyning gir fleksibilitet

Som vi har sagt mange, mange ganger i løpet av disse testene: Vi digger ting som bruker USB! Om man mister, eller ødelegger kabelen er det ikke noe problem. De fleste av oss har en, eller ti, ekstra USB-kabler liggende hjemme. Men ikke nok med det, denne luftfukteren kan også få strøm av en PC eller powerbank som gir massevis av ekstra muligheter. Ta den med på kontoret, som ofte har alt for tørr luft, eller kanskje i bilen når du sitter i rushen med varmen på fullt og resirkulering av luft aktivert. Tørr luft er ikke bare et problem hjemme.

Hvorfor kjøpe H2O luftfukter?

For helsens del

Mange nordmenn sliter med tørre øyne, tørr hud, tørt hår, og kanskje spesielt tørre lepper. Spesielt om vinteren når det er kaldt ute. Det de fleste ikke tenker over er at grunnen kan rett og slett være at luften hjemme, og på kontoret, er alt for tørr på grunn av mye oppvarming. I verre tilfeller kan tørr luft forårsake allergi, astma, og generell tretthet. 

Det finnes en enkel måte å få bukt med disse problemene, nemlig H2O luftfukter. Det tar hverken energi eller tankekraft å bruke den. Fyll opp tanken og trykk på knappen. En så enkel løsning for så mange potensielle helseproblemer skal man lete lenger etter.

Prisvennlig

Luftfuktere varierer stort i pris og bruksområder. H2O luftfukter var ikke den billigste i testen, men heller ikke den dyreste. Det som gjør dette produktet prisvennlig er hvor mye du får for pengene. H2O luftfukter fungerer i de aller fleste rom og ofte like godt, eller bedre, enn luftfukterne i mange prisklasser over. 

H2O har også en kampanje hvor du kan kjøpe H2O luftfukter med rabatt på hjemmesiden deres.

Pålitelig selskap med høyt fokus på kundeservice

H2O er kjent for å levere gode og solide kvalitetsprodukter innenfor luftfukter-segmentet hvor de har spesialisert seg. Dette er noe de selv setter mye stolthet i og lover dermed åpent kjøp på hele 30 dager. Ikke nok med det, de har også support som er tilgjengelig 24/7 om man måtte trenge dette. 

Pakken var i hendene våre allerede 3 dager etter bestilling og produktet var godt polstret og kom dermed uskadet frem.

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe H2O luftfukter?

H2O luftfukter kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Nyt optimal fuktighetsgrad

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe H2O luftfukter med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.