Best i test håndmassasje 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de håndmassasjene i 2022

Til tross for at vi bruker hendene våre hver dag i en rekke forskjellige aktiviteter som bæring, skriving trening for å nevne noen er de aller fleste av oss ikke flinke til å ta vare på de. På grunn av dette er det mange som sliter med håndleddsplager, stive fingre og kalde hender. 

Hendene våre trenger kjærlighet med en god massasje for å kunne yte optimalt dag etter dag. Vi har testet de beste håndmassererne på markedet for å finne ut av hvilken som er best. I vår test har vi lagt stor vekt på behandling, funksjonalitet innstillinger og selvfølgelig pris. Best ut i testen kom en håndmassasje fra det velkjente og kvalitetsbevisste merket Movo.

Les videre og se en rask oppsummering av topp håndmasserere 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movocalm V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Movocalm V2
997,- NOK 1.346 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Alpina Mini
PRIS: 950,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Innovagoods
PRIS: 359- NOK

BEST IN TEST Håndmassasje

#1 BEST
Movocalm V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Movocalm V2
997,- NOK 1.346 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movocalm V2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet de mest solgte håndmasssjene kom Movocalm V2 klart best ut. Her er våre grunner til hvorfor.

Her på kontoret skrives det mye på tastatur, så vi var spesielt spent på å teste Movocalm V2. Tilbakemeldingene fra de hundrevis av verifiserte kundene var overveldende. Veldig mange av kjøperne var i vår situasjon og visste ikke selv hvor stive fingrene deres var blitt. helt til de fikk prøve denne håndmassasjen og hendene igjen føltes som nye. Heldigvis trengte vi ikke å vente lenge. Allerede 3 dager etter vi hadde trykket kjøp ankom pakken. 

Merket Movo er kjent for å levere gode kvalitetsprodukter til veldig vennlige priser. Et signal på at de selv har tiltro til sine egne produkter er at de tilbyr åpent kjøp på hele 30 dager. De har også en dedikert kundeservice som holder åpent 24/7.

Movocalm V2 håndmassasje – Testresultat

Dette produktet ser ut som noe fra en science fiction film. Moderne hvitt med lekre lysende knapper på oversiden. Vi ble raskt veldig fan av designet, og ikke mindre imponert over funksjonaliteten. Her ser du vårt testresultat:

Sirkulerende luftkompresjonsmassasje

Movocalm V2 bruker nymotens luftkompresjonsteknologi for å gi den beste massasjen. Ikke bare er det utrolig behagelig, men denne metoden gir også den beste massasjen med det beste resultatet. Putene masserer i en sirkulær bevegelse som sørger for å øke blodstrømmen og løser opp stive ledd. 

100% innpakket design

Det futuristiske designet har sine grunner. Når man stikker hånden inn i håndmassereren er det ingenting som stikker ut. Movocalm V2 etterlatter ikke noen deler av hånden umassert. Man trenger altså ikke å ha flere økter per. hånd. Og ja, dette designet gjør massasjen helt utrolig behagelig og avslappende.

Mulighet for varme

Varme øker blodsirkulasjonen og sørger for at massasjen blir så optimal som mulig. Movocalm V2 har en knapp på toppen hvor man kan stille styrken på varmen.

Tilpass dine behov

Denne håndmassasjen har en rekke instillinger som sørger for at du får den beste massasjen til dine hender. Man kan velge på innstillingene mellom to håndstørrelser. Så hele familien kan altså bruke et apparat. Det er også mulighet for å stille intensitet, og som nevnt varme. 

Movocalm V2 kan brukes med håndkrem for den ultimate opplevelsen.

Hvorfor kjøpe Movocalm V2 håndmassasje?

Utover det å skåre skyhøyt på testkriteriene, lot vi oss også imponere over følgende:

Pålitelig selskap med høyt fokus på kundeservice

Movo er kjent for å levere gode og solide produkter av skyhøy kvalitet. Dette er noe de selv setter mye stolthet i og lover åpent kjøp på hele 30 dager. Og ikke nok med det, de har også support som er tilgengelig 24/7.

Movo er også kjent for sine lynraske leveranser. Pakken var i hendene våre bare 3 dager etter vi hadde bestillt den. Etter som vi har lest er dette standarden.

Prisvennlig

Med tanke på funksjonalitet og kvalitet er dette et særdeles prisvennlig produkt. Dette er ikke den billigste av sitt slag, men langt dra den dyreste. 

Movo har en kampanje så nå kan den kjøpes med rabatt på deres offisielle hjemmeside.

En favoritt hos kundene

Dette er et produkt vi hadde hørt mye om før vi fikk testet det. Tilbakemeldingene fra de hundrevis av verifiserte kundene gikk på hvor deilig hendene deres føltes etter å ha brukt Movocalm V2. Bevegeligheten hadde kommet tilbake. Noen skriver også at problemet med kalde hender er borte. Vi er enig og kommer definitivt til å fortsette å bruke denne håndmassasjen.

Steinar

5/5

Tore

5/5

Olav

5/5

Peder

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movocalm V2?

Movocalm V2 kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent på at leveransen ankomer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Movocalm V2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.