Best i test håndstøvsuger 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste håndstøvsugerne i 2022

Er du lei av de store tradisjonelle støvsugerne eller har du allerede en eldre håndstøvsuger som verken har god sugeevne eller batteritid? Da er denne artikkelen perfekt for deg. Vi alle vet at smuler, søl og støv i bil er irriterende, men det som er mer irriterende er å ikke få rengjort det på en enkel måte. Det er både upraktisk og kronglete å bruke vanlige støvsugere for å rengjøre bilen, og ikke minst er det frustrerende å ha en dårlig håndstøvsuger når man skal rengjøre. Like frustrerende kan det være innendørs, dersom man har et lite uhell og må frem med den store støvsugeren for å rengjøre. I disse tilfellene er en god håndstøvsuger helt essensielt for å rengjøre bra og effektivt. 

Det finnes allerede mange håndstøvsugere på markedet, og de varierer ofte i prisklasser og kvalitet. Det at det er så store forskjeller i kvalitet og prisklasser gjør det veldig vanskelig å finne den perfekte håndstøvsugere. Derfor føler vi at det er riktig å gjør en test av de beste håndstøvsugerne for å finne ut hvilken som er best i test. 

I vår test har vi stilt høye krav til funksjonalitet, brukervennlighet, kvalitet og ikke minst pris. Best ut i vår test kom Grikey støvsuger. 

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 håndstøvsugere i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av vinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Grikey støvsuger
9.9
5/5
"Utmerket"
Grikey støvsuger
970,- NOK 1.310 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Fakir Håndstøvsuger
PRIS: 1.099,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Menuett Håndstøvsuger
PRIS: 799,- NOK

BEST IN TEST Håndstøvsuger

#1 BEST
Grikey støvsuger
9.9
5/5
"Utmerket"
Grikey støvsuger
970,- NOK 1.310 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Grikey støvsuger" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet flere håndstøvsugere kom Grikey støvsuger fra Movo best ut i vår test. I det følgende kan du lese våre grunner til hvorfor akkurat denne er best.

Vi var veldig spente på å få testet Grikey støvsuger fra Movo. Tilbakemeldingene fra kjøperne har vært meget gode, så vi har gledet oss veldig til å selv finne ut hvorfor akkurat denne var så bra. Til vår store glede trengte vi ikke vente lenge med å teste denne, da den ankom etter bare få dager etter vi sendte inn bestillingen. 

Denne håndstøvsugeren er et produkt hos Movo. Movo er kjent for sine kvalitetsprodukter til veldig gode priser. Et godt tegn er at Movo selv har tiltro til egne produkter, og tilbyr derfor retur og pengene tilbake dersom man ikke er fornøyd med produktet. Den håndholdte støvsugeren vi mottok er vi meget fornøyd med, og den vil derfor ikke bli returnert.

Grikey støvsuger – Testresultat

Det første vi merket oss var hvor liten og lett håndstøvsugeren var. Dette er veldig positivt da det ikke er særlig behagelig for verken håndledd eller skulder dersom støvsugeren er alt for tung.

Multifunksjonell

Grikey støvsuger kan både brukes i bil, kjøkken, sofa, kontoret og andre steder. Ikke nok med at den kan brukes på de fleste steder, så er den laget slik at den både rengjør tørre og våte områder. Så dersom du eller barnet ditt grise litt gjørme eller mat i bilen, så kan denne håndstøvsugeren enkelt fjerne det. 

I tillegg medfølger det 3 munnstykker slik at man effektivt kan få rengjort alle overflater, til og med på de trange plassene i bilen. 

Brukervennlig

Denne håndstøvsugeren er svært brukervennlig. Ikke bare det at den er enkel å bruke, lett i vekt og enkel å rengjøre etter bruk, men den har god batteritid, ingen ledning mens man rengjør og ingen støvsugerposer. Når Grikey støvsuger er fullt oppladet kan den nemlig brukes i minst 20 minutter før den må lades. Dette gir deg god til å rengjøre eksempelvis bilen eller sofaen. 

God på pris

Grikey støvsuger er en håndstøvsuger med kraftig sugeevne, god batteritid, som er multifunksjonell og er brukervennlig. Alt dette til en svært god pris. At man får så mye for en så god pris er svært positivt, og noe vi verdsatte mye i testen.

Hvorfor kjøpe Grikey støvsuger? 

Utover det at Grikey støvsuger fra Movo skårer høyt på alle testkriteriene, ble vi også svært imponert over følgende:

Prisvennlig

Støvsugere og håndholdte støvsugere kan variere svært mye i pris, og det er heldigvis ikke slik at det dyreste alltid er best. Grikey støvsuger er en prisvennlig håndstøvsuger som leverer høy kvalitet til en god pris. I vår test var det definitivt denne håndstøvsugeren som ga klart mest for pengene.

En favoritt blant kundene

Vi er ikke de eneste som er strålende fornøyd med Grikey støvsuger. Denne har også blitt en favoritt blant kundene. Alt fra at kvaliteten er super, den er meget effektiv og ikke minst at prisen er meget god. 

Fra et merke kjent for kvalitetsprodukter

Grikey støvsuger er fra et merke med kvalitetsprodukter. Grikey har i mange år levert kvalitetsprodukter til sine kunder. Denne håndholdte støvsugeren er intet unntak, og den har fått mange positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. At produktene fra Grikey er kvalitetssikre er noe de selv også setter mye stolthet i, de lover nemlig åpent kjøp slik at du kan returnere varen dersom du ikke er fornøyd. 

Ikke nok med at varene er av høy kvalitet, men Grikey har også lynraske leveranser. Dette var intet unntak i vårt tilfelle.

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Grikey støvsuger?

Grikey støvsuger kan enkelt kjøpes på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene.

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent til pakken ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag October 4 du kan fortsatt kjøpe Grikey støvsuger med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.