Topp 3 hørselvern i 2022 – Hørselvern med Bluetooth

Vi har testet de mestselgende hørselvern i 2022

Jobber du under bråkete omgivelser, uavhengig om det plenklipping i hagen eller som profesjonell bygningsarbeider, kan det vært smart med et hørselvern. Ikke bare beskytter det hørselen din, men det kan også gjøre arbeidet mindre slitsomt.

I dag florerer det av ulike hørselvern. Noen har et bredt spekter av funksjoner, mens andre kun er utviklet for å verne ørene. Også prisen varierer kraftig.

Vi ønsket å finne ut hvilket hørselvern som er best, og har derfor testet kundefavorittene på dagens marked.

Ved å vurdere lydisolasjon, komfort, kvalitet, funksjoner og pris, var det til slutt en modell som stakk seg ut som best i test 2022. Hvem dette var finner du om du leser videre.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Zohan 5.0
9.9
5/5
"Utmerket"
Zohan 5.0
1.497,- NOK 2.021 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
3M Peltor WS Alert XP Hørselvern
6.7
3.5/5
"Flink"
3M PELTOR WS Alert XP
PRIS: 4.816,- NOK
#3
Hellberg Synergy
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Hellberg Synergy
PRIS: 5.205,- NOK

BEST IN TEST hørselvern

#1 BEST
Zohan 5.0
9.9
5/5
"Utmerket"
Zohan 5.0
1.497,- NOK 2.021 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Zohan 5.0" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Den populære kundefavoritten Zohan 5.0 er vår favoritt. Her ser du hvorfor

De tre favoritten i vår test var lenge sidestilte i denne testen, men til slutt var det Zohan 5.0 som stakk seg ut som den aller beste. Dette er sammensatt av flere faktorer, men i hovedsak handler det om at det er modellen som gir mest for pengene.

Zohan 5.0 var for øvrig modellen vi hadde størst forventinger på forhånd. Med flere tusen femstjerners rangeringer og en rekke anbefalinger fra verifiserte brukere er dette blant den mest populære på markedet, om ikke den mest populære.

Zohan 5.0 er et hørselvern utviklet av et norsk nystartet selskap, som ifølge seg selv har et svært høyt fokus på kundetilfredshet.

Det er noe vi la umiddelbart merke til ettersom vi fikk hørselvernet levert kun 3 dager etter bestillingen. I tillegg får alle kunder 30 dagers åpent kjøp, som betyr at du får pengene refundert dersom du ikke er fornøyd med produktet.

Zohan 5.0 – Testresultat

Som vi skrev innledningsvis var det kriteriene lydisolasjon, komfort, kvalitet, funksjoner, og pris vi fokuserte mest på. Det når du skal kjøpe et hørselvern er naturligvis dens evne til å redusere støy, men for å vinne denne testen var det altså mer som måtte til.

Uansett, her ser du hva som gjorde at Zohan 5.0 utmerket seg mest.

Eksepsjonell lydisolering

Bare for å understreke med en gang, støydempingsegenskapene til Zohan 5.0 er formidable. Vi testet på ulikt vis, både ved å klikke plen, kløve ved, og fikk til og med være på plass på en bygningsplass under konstruksjonsarbeid.

Uansett hva vi gjorde og uavhengig av hvor bråkete det var, klarte Zohan å stenge ute det bråkete miljøet.   

Det kommer trolig av øreklokkenes formidable evne til å isolere ørene. I det vi testet andre varianter, var effekten på Zohan 5.0 merkbart bedre.

Høy komfort

En annen ting vi bet oss merke i var den gode komforten til hørselvernet. Zohan er enkel å tilpasse takket være den brukervennlige stroppen, og siden selve øreklokkene er omkranset av et mykt putebelegg, er det ikke vonde å ha rundt ørene.

Selv etter timer med testing var det nesten som om hørselvernet ikke var på hodet, noe som for oss er et meget godt tegn.

Nå var riktignok komforten god også hos de andre modellene vi testet. I så måte var Zohan 5.0 hverken bedre eller dårligere sett i forhold til komfort.

God lydkvalitet

Det Zohan derimot stikker seg ut for er den gode lydkvaliteten. Siden den har bluetooth er det fint mulig å spille musikk mens du arbeider.

Det gjorde vi. Ikke bare bidro det til å redusere bråket rundt oss, men gjorde attpåtil det til en fornøyelse å arbeide. Lyden var klar, tydelig og behagelig, og helt uten skjæring eller andre ulyder.

Ikke det at Zohan på noen som helst måte kan måle seg med de beste musikkhodetelefonene, men basert på at dette faktisk er et hørselvern ble vi riktig så imponerte over lydkvaliteten.

Bluetooth tilkobling

Takket være Bluetooth-tilkoblingen er det mulig å lytte til podcaster eller musikk mens du arbeider. Det var også enkelt å koble til mobilen. Du klikker bare enkelt og greit på bluetooth knappen.

Hvorfor kjøpe Zohan 5.0?

God valuta for pengene

Hørselvern, særlig de mest funksjonsrike modellene, koster relativt mye. Vi var derfor opptatt av vurdere hvor mye «verdi for pengene» hver og en ga – og nettopp god verdi for pengene er noe du får med Zohan 5.0.

Det har en ikke så alt for stiv pris, og siden det klarer å filtrere bort støy og bråk på en usedvanlig god måte er Zohan så absolutt verdt pengene.

Merkverdig er også komforten og den skyhøy kvaliteten. Zohan sitter som et skudd på hodet, kan enkelt tilpasses etter utallige hodeformer- og størrelser, der vil heller ikke opplevde noe ubehag selv etter å hatt på hørselvernet i flere timer.

Resultat av dette er at Zohan er vår favoritt, og følgelig testens soleklare vinner.

Brukervennlig

En annen ting som er verdt å merke seg er Zohan 5.0 gode brukervennlighet. Det er enkelt å koble til mobilen via Bluetooth, og det er heller ikke noe problem å hverken justere passform, skifte kanal, eller justere volum.

Populær bestselger

Avslutningsvis er vi nødt til å hylle hvor godt hørselvernet presterer på kundeanmeldelsen. Tilbakemeldingene er ikke annet enn sensasjonelt gode, og den har flere tusen topp rangerte anmeldelser.

Folk skryter selvsagt av selve hørselvernet, men også vel så mye av produsenten. Rask leveringstid, høflig support, og 100% fornøydgaranti er faktorer som gjør Zohan 5.0-produsenten til en favoritt blant norske kunder.

Lars Gunnar

5/5

Et mektig bra produkt! kanskje litt dyr, men uten tvil verdt pengene.

Helge

5/5

Kjøpte øreklokkene nå nylig og de fungerer godt. Kvaliteten er god og de sitter godt rundt hodet. Anbefales.

Terje

5/5

Alt i alt er hørselvernet velig godt. Men jeg savner muligheten til å prate i telefonen via hørselvernet.

Chris

5/5

Et hørselvern som leverer varene! Lyden er bra, de er behagelige og Bluetooth koblingen er rask. Et produkt jeg ønsker å anbefale videre.

Hvor kan jeg kjøpe Zohan 5.0?

Du kan raskt og enkelt kjøpe hørselvernet Zohan 5.0 på selskapets offisielle hjemmeside. Akkurat nå kan du kjøpe til rabatert pris – men vær rask – tilbudet gjelder kun i et par dager. For å komme i gang med handelen trenger du bare å følge stegene nedenfor;

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Legg produktet i handlekurven

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Klikk på kjøp!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Zohan 5.0 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.