Best i test Hundehår Fjerner 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste hundehår fjernerne i 2022

Er du lei av å aldri klare å fjerne alt håret fra kjæledyrene dine? Det kan være ganske frustrerende å verken kan sette seg i sofaen eller gå på gulvteppet uten å være full av hår fra kjæledyret. Du har sikkert selv prøvd alle mulige råd og hårfjernings-ruller uten å lykkes? En effektiv, praktisk og allsidig hårfjernings-rulle kan derfor være veldig greit å ha dersom du er lei av å alltid være full av hår fra dyrene. 

Det finnes mange ulike produkter som skal fjerne og rengjøre for hår etter våre kjæledyr, men vi alle som har kjæledyr selv vet at veldig mye av det som selges ikke er særlig effektivt. Dersom man har kjæledyr så er ikke en hårfjernings-rulle er bare en hårfjernings-rulle, den må nemlig være både effektiv og bra. Derfor føler vi at det er riktig å foreta en test av de beste hårfjerning-rullene for å finne ut hvilken som er best i test. 

I vår test har vi stilt høye krav til kvalitet, effektivitet, allsidighet og ikke minst pris. Best ut i vår test kom Movo Hundehår Fjerner. 

Les videre for å se en rask oppsummering av topp 3 hårfjernings-ruller i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av vinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo Hundehår Fjerner
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Hundehår Fjerner
299,- NOK 404 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Dirtypigs Kjæledyr hårrull
PRIS: 423,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Inf Dyrehårfjerner
PRIS: 1.569,- NOK

BEST IN TEST Hundehår Fjerner

#1 BEST
Movo Hundehår Fjerner
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Hundehår Fjerner
299,- NOK 404 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo Hundehår Fjerner" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet flere hårfjernings-ruller var det denne fra merket Movo som kom best ut i test. I det følgende kan du lese våre grunner til hvorfor denne er best.

Vi var alle meget spente på å få testet denne hårfjernings-rullen. Tilbakemeldingene fra kundene har vært veldig gode, og vi har gledes oss veldig til å selv finne ut om denne hårfjernings-rullen er så bra og effektiv. Til vår glede trengte vi ikke vente lengre enn 3 dager etter vi sendte inn bestilling før pakken ankom. 

Movo er kjent for sine kvalitetsprodukter til meget gode priser. Det at Movo selv har tiltro til egne produkter er et godt tegn. De tilbyr derfor retur og pengene tilbake dersom man ikke er fornøyd med produktet. Hundehår Fjerneren som vi mottok er vi strålende fornøyd med, og den vil derfor ikke bli returnert.

Movo Hundehår Fjerner – Testresultat

Det første vi merket var hvor enkel, minimalistisk og lett den var. Den føltes solid ut, og dette er svært positivt sett i sammenheng med prisen. Det å ha en hårfjernings-rulle som både fungerer og varer lenge er essensielt når man har dyr som røyter. 

Effektiv og enkel rengjøring

Effektiv og enkel er det som best beskriver denne hårfjernings-rullen. Det har aldri vært enklere å holde huset fri for pels og hår. Alt man trenger å gjøre er å rulle den frem og tilbake der hvor det er hår, og vipps så er det rent. I tillegg så tar den enkelt opp hår i alle lengder og tykkelser, så det har ingen betydning om det er kattehår eller hundehår. Det er veldig enkelt å tømme beholderen når den er full. 

Allsidig 

Ved bruk av Hundehår Fjerner fra Movo kan du holde hele hjemmet fri for hår. Denne fungerer nemlig på alle overflater, enten det er klær, sofa, tepper eller andre gjenstander som er fulle av hår. Det har aldri vært så enkelt å rengjøre alle møblene og gjenstander for hår. 

Praktisk 

Ikke nok med at Hundehår Fjerner er allsidig og effektiv, men den er også veldig praktisk. Du behøver nemlig ingen batteri eller andre strømkilder for å fjerne hår. Dette gjør at den også er enkel å ta med seg på hytta eller andre steder dersom man måtte trenge det. I tillegg er den gjenbrukbar, noe som gjør den miljøvennlig, og det at man ikke trenger å rive av mange ark fra en lorull for å rengjøre gjør jobben litt enklere og mer effektiv.

Hvorfor kjøpe Movo Hundehår Fjerner?

Utover det at hårfjernings-rullen skårer høyt på alle testkriteriene, ble vi også meget imponert over følgende:

Prisvennlig

Hårfjernings-ruller kan variere i pris, og heldigivs er det ikke slik at det dyreste er best. Movo Hundehår Fjerner er en svært prisvennlig hårfjernings-rull som leverer meget høy kvalitet. I vår test var det definitivt denne som gav mest for pengene. 

En favoritt blant kundene

Det er ikke bare vi som er strålende fornøyd med denne hårfjernings-rullen fra Movo. Denne har også blitt en favoritt blant andre med kjæledyr, og det som særlig påpekes er hvor effektiv og enkelt den fjerner alt av hår fra alle dyr, og dette til en meget god pris.  

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Denne hårfjernings-rullen er fra det kvalitetssikre merket Movo. Dette merket er kjent for å levere produkter av kvalitet. Hundehår Fjerner har fått veldig mange gode tilbakemeldinger fra verifiserte kunder. At produktene er av kvalitet er også noe Movo selv setter mye stolthet i, og derfor har de åpent kjøp slik at du kan returnere varen dersom du ikke er fornøyd. 

I tillegg til å ha produkter av kvalitet, så er Movo også lynraske på leveranser. Dette var ingen unntak i vårt tilfelle.

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movo Hundehår Fjerner?

Movo Hundehår Fjerner kan enkelt kjøpes på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene.

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe og hvilken farge

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent til pakken ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag October 4 du kan fortsatt kjøpe Movo Hundehår Fjerner med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.