Best i test hundesele 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste hundeselene i 2022

For en aktiv hund er det helt essensielt å finne riktig hundesele. Feil sele kan føre til dårlig bevegelighet, ubehag og i verste tilfelle skader. Det dessverre sånn at valget av hundesele kan ikke hunden gjøre selv, det må mennesket gjøre. Vi har derfor tatt med oss en hundeekspert og hundetrener for å teste de mest solgte hundeselene på markedet.

I vår test har vi lagt stor vekt på passform, kvalitet, hvor enkel den er å ta av og på, og selvfølgelig pris. Vinneren av testen er en hundesele fra det kvalitetsbevisste merket Movo.

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 hundeseler i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo Truelove 2
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Truelove 2
997,- NOK 1.346 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Non-Stop Canix Belte
PRIS: 999,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Non-Stop Dogwear Trekking Belt
PRIS: 1.099,- NOK

BEST IN TEST Hundesele

#1 BEST
Movo Truelove 2
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Truelove 2
997,- NOK 1.346 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo Truelove 2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet de mest solgte hundeselene kom Movo Truelove 2 klart best ut. Her er våre grunner til hvorfor.

Dette var klart hundeselen vi og vår ekspert var mest spent på å få testet. Den har fått ekstremt gode tilbakemeldinger fra de hundrevis av verifiserte kjøperne på den offisielle nettsiden. Kundene skriver om både den gode kvaliteten og at den ikke hindrer hundens bevegelighet samtidig som den gir eieren god kontroll.

Leveransen var lynrask. Allerede 3 dager etter vi hadde trykket kjøp kunne vi feste selen på vår firbeinte venn. 

Merket Movo er kjent for å levere gode kvalitetsprodukter til veldig vennlige priser i en rekke segmenter. Et bra tegn er at Movo selv har tiltro til sine egne produkter og tilbyr derfor 30 dagers åpent kjøp.

Movo Truelove 2 hundesele – Testresultat

Vi har allerede testet den første versjonen av Truelove og likte den veldig godt. Med Truelove 2 har de gjort noen smarte oppgraderinger som å bruke et mykere nylonmateriale, legge til flere spenner og sydd på et ekstra feste. Denne selen er også utrolig lett å ta av og på med 3 quick-release stropper.

Her ser du våre testresultat:

Smart ergonomisk design

Movo Truelove 2 har et åpent design som ikke hindrer hundens bevegelse på noe måte. Selen vil altså hverken hindre din firbeinte venns skulderbevegelse eller luftveier. Den kan justeres med metallspennene slik at den gir maksimal støtte og perfekt passform. 

Designet gjør det også lett å ta av og på selen

Godt polstret og mykt materiale for maks komfort

En av oppgraderingene fra den første versjonen av Truelove var overgangen til mykere nylon noe som man kjenner med en gang man løfter den opp. På mage og brystdelene er det lagt til ekstra polstring i et luftig nettingmønster som sørger for at selen kan brukes  i timesvis om gangen uten problem eller fare for gnagsår.

Solid, slitesterk og reflekser i sømmen

Movo Truelove 2 er laget av slitesterkt og ripebestandig Oxford nylon som tåler hverdagen til en aktiv hund og eier. Det er sydd sammen med dobbel søm og når hunden trekker som verst avlaster aluminiumsspennene slik at hund og sele ikke får unødvendig mye trykk. Istedenfor utsatte påsydde reflekser er det reflekterende 3M materialet integrert i selve nylomsømmen på vesten slik at det aldri vil falle av.

Dette produktet er laget for å vare i mange år med mange turer både i skog, mark og fjellet.

Flere tilkoblingspunkter for ekstra kontroll

Denne hundeselen har metallfester på brystdelen, rygg samt en håndtak på ryggen om man trenger å kontrollere hunden i stressede situasjoner. Dette håndtaket kan også brukes til å feste setebelte i for å forhindre hunden i å løpe rundt i bilen.

På toppen er det også en liten stropp hvor man kan fest for eksempel et LED lys for maks synlighet om kvelden. Vi liker spesielt godt at designerne av denne selen virkelig har tenkt på alt.

Hvorfor kjøpe Movo Truelove 2?

Utover det å skåre skyhøyt på testkriteriene, lot vi oss også imponere over følgende:

Pålitelig selskap med høyt fokus på kundeservice

Movo har lenge vært kjent for å levere gode kvalitetsprodukter i en rekke segmenter, og Movo Truelove 2 er ingen unntak. Dette knallharde fokuset på kvalitet gjør at de med selvtillit kan tilby 30 dagers åpent kjøp hvor du får pengene refundert om du mot formodning ikke skulle bli fornøyd. Men ikke nok med det, Movo har også en kundeservice som er åpen 24/7.

Movo setter også sin stolthet i lynrask levering. Produktet var i hendene våre kun 3 dager etter at vi hadde sendt bestillingen, noe som var langt bedre enn konkurrentene i testen.

Prisvennlig

Hundeseler varierer stort i både kvalitet og pris. Movo Truelove 2 var ikke den billigste i testen, men heller ikke den dyreste. Men når det gjelder kvalitet var den absolutt på topp og dermed best valuta for pengene. Dette er også et produkt som kommer til å vare i mange, mange år.

Movo har nå en kampanje på deres offisielle hjemmeside hvor den kan kjøpes til en rabbatert pris.

En favoritt hos kundene

Hundeelskere over hele verden har vist sin begeistring for Movo Truelove 2. Den første versjonen hadde allerede en lojal følgerskare, og versjon 2 har blitt enda mer populær. Hundrevis av verifiserte kunder skryter hemningsløst av kvalitet, funksjonalitet og hvor enkel den er i bruk. Og selvfølgelig glade hunder. Det er jo tross alt det viktigste.

Steinar

5/5

Tore

5/5

Olav

5/5

Peder

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movo Truelove 2?

Movo Truelove 2 kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent på at leveransen ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Movo Truelove 2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.