Test av Topp 3 mestselgende jaktradioer i 2022

Vi har testet de mestselgende jaktradioer i 2022

En jaktradio er et uvurderlig redskap som gjør det enkelt å holde kontakt med jaktfølge. I dag finnes det derimot en rekke varianter med et titalls spesifikasjoner.

For en som ikke vet helt hvilken jaktradio en skal velge, kan jaktradiomarkedet virke som en overveldende jungel.

For å gi deg litt bedre oversikt over hvilke modeller som fungerer best, har vi valgt å teste de mestselgende merkene i 2022. Vi har da vurdert faktorer som rekkevidde, sendeeffekt, batterikapasitet og størrelse – og til slutt satt vi igjen med en suveren testvinner.

Les videre og se et raskt sammendrag av Topp 3 Jaktradioer 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av vår favoritt.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Retevis RB6
9.9
5/5
"Utmerket"
Retevis RB6
997,- NOK 1.346 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Icom Prohunter Compact
PRIS: 2.795,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Icom IC-M85E
PRIS: 4.599,- NOK

BEST IN TEST Jaktradio

#1 BEST
Retevis RB6
9.9
5/5
"Utmerket"
Retevis RB6
997,- NOK 1.346 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Retevis RB6" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter grundig gjennomgang av markedets 3 bestselgende jaktradioer, ble Retevis RB6 suveren testvinner. Her ser du hvorfor

jaktradio test

Som selverklærte jakteksperter og entusiaster uten sidestykke, var det med stor begeistring vi tok fatt på oppgaven med å teste markedets bestselgende jaktradioer. Ved gå gjennom hundrevis av anmeldelser og flere titalls tester, satt vi igjen med disse tre modellene.

Vi hadde på forhånd størst forventinger til Retevis RB6 da det er jaktradioen som skårer best på kundeanmeldelsene. Vi ble derfor svært oppstemte da vi mottok Retevis RB6 kun 3 dager etter bestillingen.

Selskapet bak jaktradioen, som er et nystartet selskap, hevder selv at deres største fokusområde er å tilby kundene den beste kundeservicen. Dette føler vi selskapet innfrir så til de grader, mye fordi de har en usedvanlig rask leveringstid, men også fordi de tilbyr 30 dagers åpent kjøp.

Det vil si at du får pengene refundert, dersom du ikke er fornøyd med varen. En flott gest som vitner om et selskap som tar kundene på alvor.

Retevis RB6 Jaktradio – Testresultat

Nå som vi hadde fått jaktradioen var det på tide å finne ut hvordan den fungerte i praksis. Som aktive jegere var særlig opptatt av faktorer som rekkevidde, funksjonalitet, slitestyrke/kvalitet, batterikapasitet og portabilitet. Her ser du våre testresultat.

Fantastisk rekkevidde

I følge Retevis RB6 egne hjemmeside har radioen en rekkevidde på opptil 5 km, avhengig av terrenget. Basert på egne erfaringer var vi noe usikre om påstanden faktisk stemte, da de fleste jaktradioer vi har testet virker å være sterkt påvirket av den norske, tette naturen.

Naturlignok begrenses signalene i en tettgrodd skog, men overraskende nok fungerte Retevis RB6 svært godt selv der naturen var tettgrodd. Den hevdet rekkevidden viste seg også å stemme, da vi fint fikk inn signalene og kunne kommunisere med resten av jaktfølget selv på store avstander.

Med andre ord gjør Retevis som hevdet, noe som ikke nødvendigvis er en garanti hos andre modeller.

Lang batteritid

Vi antar at du som leser denne testen er aktiv jeger selv, og at du derfor har vært borti jaktradioer før. Da vet du også helt sikkert hvor irriterende det kan være med radioer med dårlig batterikapasitet.

Dermed var vi svært opptatte av batteritiden i denne testen. Hvor lenge fungerte radioen uten lading?

Utviklerne selv påstår at med aktivt bruk skal den fungerer i opptil 14 timer, mens i standbymodus vil den klare hele 30 timer.

Våre resultat viser at dette stemmer. Vi gikk dagen lang uten at den gikk tom for strøm og først etter rundt to dager i standbymodus gikk den tom for strøm.

Å lade den var heller ingen sak. Den lades nemlig med den medfølgende USB-kabelen, der også ladingen gikk raskt.

Funksjonsrik

En annen ting som imponerte med Retevis RB6 er antallet funksjoner den har. Den er utstyrt med både automatisk strømsparing, monitorfunksjon, lommelykt, skanning, kanallås og VOX-funksjon.

Den har altså utstyrt med funksjoner som er å forvente av en funksjonsrik jaktradio.

God slitestyrke

En jaktaradio er et redskap som kan være utsatt for høy aktivitet og røffe forhold. Såldes var også slitestyrken et viktig punkt i testen.

Ikke det at vi opplevde de andre modellene som av «dårlige», men det var noe med Retevis RB6 som oste suverenitet sett i forhold til kvalitet.

Det robuste designet og kompakte utseende, kombinert med det vanntette materialene, gjorde at vi opplevde denne radioen som best på kvalitet.

Hvorfor kjøpe Retevis RB6 Jaktradio?

I tillegg til de ovennevnte faktorene ble vi også imponerte over følgende;

Enkel å bruke

Retevis RB6 er utstyrt med en et entydig 14 tommer display, som gjør den enkel å bruke. De ulike knappene var også lettavleselige og lite kompliserte. Her tror vi ikke det er risiko for å trykke seg bort, selv for personer som ikke har brukt en jaktradio før.

Populær kundefavoritt

Vi er langt ifra de eneste som liker jaktradioen Retevis. Den skårer eksepsjonelt høyt hos både kundene og ekspertene, iblant ulike testmagasin. Den er også en av markedets fremste bestselgere, noe vi har stor forståelse for.  

Lynrask levering

Som presisert er radioen utviklet av et selskap med høyt fokus på kundeservice. Dette la vi umiddelbart merke til.

Det var enkel å bestille varen og den kom i en godt beskyttet pakke uten noen former for skader. Leveringen var også lynrask – faktisk betydelig raskere enn det vi har opplevd tidligere.

Å bestille over nett er aldri noen garanti, men her kan vi garantere at du får et produkt som fungerer og som kommer kort tid etter bestillingen.

Prisvennlig produkt

Sist, men ikke minst, har vi prisen. Der toppmoderne radioer ofte koster svært mye er Retevis blant de rimeligere variantene, men uten at det går utover kvalitet eller andre funksjoner – heller tvert imot.

Denne modellen regelrett knuser de andre modellene når det kommer til verdi for pengene, og derfor var den et enkelt valg som best i test 2022.

 Nå kan du kjøpe jaktradioen til rabattert pris på deres offisielle hjemmeside!

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Retevis RB6 Jaktradio?

Å kjøpe Retevis jaktradio gjøres raskt og enkelt om du bestiller via den offisielle hjemmeside. Alt du behøver å gjøre er å følge disse stegene;

  1. Besøk deres offisielle hjemmeside
  2. Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

3. Dra på jakt og alltid ha kontakt med ditt jaktfølge!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Retevis RB6 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.