Best i test luftfukter 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste luftfukterne i 2022

Inneklima har stor innvirkning på både helse og trivsel. De fleste av oss bruker så og si all tid innendørs. Fra jobb, skole, hjemme og til aktiviteter innendørs som pub og selskap. Et for tørt inneklima kan fort gjøre deg trøtt og forårsaker ting som tørr hud, tørt hår og tørre øyne. For ikke å snakke om hodepiner. I verste fall kan det utløse både astma og allergi. Tørr luft inne kan også ha negativ effekt for møbler og andre eiendeler som blir mer slitt. Dette gjelder spesielt for tøy, som klær og gardiner. 

Vi i Norge er spesielt utsatt for tørt inneklima på grunn av at det er kaldt ute store deler av året. Da fyres det innendørs med både ovn og peis, noe som tørker ut luften. Om man lufter for å få inn litt fuktighet kan det hjelpe en kort periode, men når luften tørker ut igjen vil svevestøvet man har sluppet inn gjøre luften langt verre igjen. Heldigvis finnes det en enkel løsning, nemlig luftfuktere. 

Luftfuktere øker luftfuktigheten med å spre vanndamp som har gått igjennom en fordampningsprosess. Konseptet er enkelt, men det ligger avansert teknologi i hvordan dampen sprer seg og blir laget. I testen har vi dermed lagt vekt på spredning, støynivå, størrelse og selvfølgelig pris.

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 luftfuktere, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo Luftfukter S2
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Luftfukter S2
497,- NOK 671 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Evapolar EvaLight
PRIS: 1.599,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Stadler Oskar Titanium
PRIS: 1.299,- NOK

BEST IN TEST Luftfukter

#1 BEST
Movo Luftfukter S2
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Luftfukter S2
497,- NOK 671 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo Luftfukter S2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet de mest solgte luftfukterne kom Movo luftfukter S2 klart best ut. Her er våre grunner til hvorfor.

Vi var veldig spent på få testet Movo sin S2 luftfukter. Tilbakemeldingene fra de hundrevis av verifiserte kjøperne var overveldende positiv. Vi gledet oss virkelig til å selv kunne finne ut om denne luftfukteren fungerte så godt som tilbakemeldingene sa. Heldigvis trengte vi ikke vente lenge. Allerede 3 dager etter vi sendte bestillingen ankom pakken.

Merket Movo er kjent for å levere kvalitetsprodukter til vennlige priser. Et bra tegn er at Movo selv har tiltro til sine egen produkter og tilbyr dermed 30 dagers åpent kjøp.

Movo luftfukter S2 – Testresultat

Det første vi la merke til var hvor liten denne luftfukteren faktisk er. Luftfuktere varierer ekstremt i størrelse fra gulvstående til de små nette man har på nattbordet eller pulten. Å sette opp Movo luftfukter S2 var så enkelt som det kunne bli. Fyll opp tanken, koble i strømkabelen og trykk start. Akkurat sånn vi liker det.

Effektiv luftfukting

Vi målte først luftfuktigheten i det 20 kvadratmeters soverommet vi brukte til å teste. Etter å ha varmet det opp med panelovnen var luftfuktigheten nede i kun 25 prosent. Vi startet opp Movo luftfukter S2. Etter kort stund var luftfuktigheten oppe i 45 prosent og vi kjente godt hvor mye bedre luften føltes. Et behagelig og sunt luftfuktighetsnivå ligger mellom 30 og 60 prosent. 

For å teste rekkevidden gjorde vi tester rundt i rommet. Variasjonen var kun 10 prosent fra midt i rommet til helt oppe i hjørnene. Vi ble mektig imponert over hvor godt denne lille luktfukteren klarte å spre fuktigheten og holde den på et jevnt nivå.

Stillegående

Luftfuktere blir ofte brukt nettopp på soverommet og da er det viktig at den ikke hindrer nattesøvnen. Mange av de andre, og spesielt større, luftfukterne i testen hadde et støynivå som var rett og slett irriterende. 

Movo luftfukter S2 har et støynivå som er under 36 dB, altså nesten ikke hørbart. Alt man hører er en svak liten summing som faktisk hjalp oss til å falle i søvn raskere.

Fresht design – Tar opp lite plass

Formfaktoren på denne luftfukteren er veldig liten. Størrelsen er faktisk bare på 9,5 x 7 cm. Det gjør at den er enkel å plassere, for eksempel på nattbordet eller på toppen av en bokhylle. 

Luftfukteren har en minimalistisk og fresht design som passer inn i de aller fleste hjem. 

USB strømforsyning

Som nevnt en rekke ganger i våre andre tester digger vi ting som bruker USB. Movo luftfukter S2 får strømmen sin via micro-USB som gir den en rekke ekstra bruksområder. Den åpenbare er selvfølgelig på kontoret. Mange kontorbygg sliter med for lav luftfuktighet. Med denne lille luftfukteren kan du øke din egen velvære når du er på jobb. Kanskje er lav luftfuktighet grunnen til at du alltid er så trøtt på kontoret? Movo S2 er såpass liten at du kan også enkelt ha den i sekken og ta den opp når det trengs. 

Et annet, og kanskje med utradisjonelt bruksområde er i bilen. Mange av oss sitter i over en time, om ikke mer, i rushen hver eneste arbeidsdag. Svevestøv fra veien vil da fylle bilens inneklima, og det blir fort tørt når man resirkulerer luften gang på gang. Movo luftfukter S2 er såpass liten at den får lett plass mellom setene, og med strøm fra USB er det bare å koble den i og nyte betraktelig bedre luft inne i bilen.

Hvorfor kjøpe Movo luftfukter S2?

Bedre helse

Lav luftfuktighet er ikke det som snakkes om mest rundt middagsbodet, men alikevel har mange nordmenn problemer med både tørr hud, tørre øyne og spesielt tørre lepper hver eneste vinter. Dette er de klassiske bivirkningene av tørr luft, men det er mange andre plager som også kan ha denne årsaken. Hodepine, allergi og generell trøtthet er bare noen av de. 

Movo luftfukter S2 er en utrolig enkel måte å få bukt med disse plagene. Fyll den opp med vann, trykk på knappen og la den gjøre jobben sin. Kropp og sinn vil takke deg.

Prisvennlig

Luftfuktere varierer stort i pris og bruksområder. Movo luftfukter S2 var ikke den billigste i testen, men heller ikke den dyreste. Det som gjør dette produktet prisvennlig er hvor mye du får for pengene. Movo luftfukter S2 kommer i en liten og praktisk formfaktor, men fungerer like godt, om ikke bedre, enn mange av de større luftfukterne i prisklassen. 

Movo har også en kampanje hvor Movo luftfukter S2 kan kjøpes med rabatt på deres ofisielle hjemmeside.

Pålitelig selskap med høyt fokus på kundeservice

Movo er kjent for å levere gode og solide kvalitetsprodukter. Dette er noe de selv setter mye stolthet i og lover dermed åpent kjøp på hele 30 dager. Ikke nok med det, de har også support som er tilgjengelig 24/7 om man måtte trenge dette. 

Pakken var i hendene våre allerede 3 dager etter bestilling og produktet var godt polstret og kom dermed uskadet frem.

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movo luftfukter S2?

Movo luftfukter S2 kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent på at pakken ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Movo Luftfukter S2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.