Best i test malingssprøyte 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste malingssprøytene i 2022

Når det kommer til maling er en malingssprøyte klart det mest effektive verktøyet man kan investere i. Malingssprøyter kan brukes til alt fra vegger på innsiden og utsiden, møbler, gjerder og egentlig alt som har en viss størrelse. Det skal sies at malingsprøyter kan være noe grisete, så sørg for å tømme rommet før man begynner malingen. Når du først har prøvd en malingssprøyte kan vi garantere at du aldri vil gå tilbake til den tidkrevende penselen. Med mindre du velger feil malingssprøyte, for langt i fra alle malingssprøyter er like gode. Derfor har vi gått grundig til verks i vår test. Malingssprøyter kan variere stort i både brukervennlighet, størrelse og funksjonalitet. 

I vår test har vi lagt stor vekt på kvalitet, hvor lett de er i bruk, funksjonalitet og ikke minst pris. Best ut i vår test kom en malingssprøyte fra det kvalitetsbevisste merket Movo.

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 malingssprøyter 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movospray
9.9
5/5
"Utmerket"
Movospray
1.499,- NOK 2.024 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
BLACK & DECKER HVLP400-QS
PRIS: 1.700,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Metabo FSP 600 HVLP
PRIS: 1.854,- NOK

BEST IN TEST Malingssprøyte

#1 BEST
Movospray
9.9
5/5
"Utmerket"
Movospray
1.499,- NOK 2.024 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movospray" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet de mest populære malingssprøytene kom Movospray klart best ut. Her er våre grunner til hvorfor.

Dette var klart malingssprøyten vi var mest spent på å få testet ut. Tilbakemeldingene fra de hundrevis av verifiserte kundene var overveldende positive. Både profesjonelle og folk som pusser opp egne hjem skryter over hvor enkel denne malingssprøyten er i bruk, og hvor bra resultat den gir. Heldigvis trengte vi ikke å vente lenge. Allerede 3 dager etter vi sendte bestillingen ankom pakken.

Merket Movo er kjent for å levere gode kvalitetsprodukter til veldig vennlige priser. Et bra tegn er at Movo selv har tiltro til sine egen produkter, og tilbyr derfor 30 dagers åpent kjøp samt en kundeservice som er åpen 24/7.

Movospray malingssprøyte – Testresultat

Det første vi merket når vi fikk Movospray i hendene var kvaliteten. Dette er et solid produkt som er laget for å vare. Å komme i gang var en enkel sak. Fyll opp den store 800 ml beholderen, skru den på, fest batteriet og man var i gang. 

Bærekraftig HVLP-Teknologi

HVLP står for High Volume Low Pressure, eller oversatt Høyt Volum Lavt Trykk. Denne teknologien er utviklet for å redusere overspray og dermed minske malingsavfall som kommer om man bruker en konvensjonell luftsprøyte-pistol. Denne mykere måten å sprøyte på med lavt trykk gjør at mer av malingen fester seg slik at det blir mindre luftforurensing og mindre maling blir kastet bort. 

Denne teknologien er rett og slett bedre for både miljøet og lommeboken.

Høy presisjon med mange justeringsmuligheter

Movospray skinner virkelig når det kommer til justeringsmuligheter. I pakken følger det med 3 sprøytedyser på henoldsvis 1.0mm, 1.8mm og 2.5mm. Disse er laget av kopper for å kunne motstå høyere trykk og de har mindre sjanse for å tette seg til. Man kan også velge mellom tre forskjellige sprøytemønstre: Horisontalt, vertikalt og sirkulært.

Man kan også styre flyten med et hjul på siden. Om man åpner den helt maler man med en stor strek, eller sirkel, mens om man lukker den blir avtrykket mindre. Selve avtrekkeren er også trykksensitiv slik at man har full kontroll under maling. 

Alle disse justeringsmulighetene gjorde malingsjobben til en lek og var mye av grunnen til at nettopp Movospray kom ut som vinner av testen. 

Fungerer med en rekke malingstyper

Den 550 watts motoren i Movospray gir ikke bare muligheter når det kommer til malingsmønstre, men også typer malinger. Movospray kan brukes med en rekke type malinger som for eksempel milk paint, eller melkemaling, lateksmaling, primer, polyurethane, lakk, mm. Med andre ord så er dette den eneste malingssprøyten du trenger.

Enkel å rengjøre

Er det noe vi alltid sørger for å teste grundig i alle testene våre så er det hvor lett produktet er å rengjøre. Vi vet det er noen der ute som liker å sitte i timesvis å gnikke på ting, men vi er definitivt ikke av den typen. 

Det som gjør Movospray såpass enkel å rengjøre er at man kan dele den opp i flere deler. Sprøyedyser, beholder og fronten kan enkelt tas av og det åpner opp slik at man enkelt kommer til under rengjøringen. Om du bruker aceton løses malingen opp og rengjøringen blir en rask affære.

Hvorfor kjøpe Movospray malingssprøyte?

Uendelig mer effektiv enn pensel og rull

En malingssprøyte er en investering. Mange tenker nok at dette blir garantert den siste gangen de skal male i sin livstid. For de aller fleste er det kun drømmetenkning. Maleprosjekter har en tendens til å dukke opp enten det er oppussing av hjem, gjerder, møbler eller båt. Har du noen gang blitt spurt om å hjelpe enn venn med et oppussingsprosjekt? Det har i hvert fall vi.

I alle disse tilfellene vil jobben være unnagjort betraktelig mye raskere med Movospray enn de utdaterte penslene og rullene. Om du har den liggende i garasjen eller boden kan det og være at du tar det bryet til å friske opp malingen oftere, noe som ikke bare ser bedre ut, men hjelper også til å ta vare på veggene og eiendelene dine.

Mye verdi for pengene

Malingssprøyer varierer stort i pris, og det er på ingen måte slik at den dyreste automatisk er den beste. Movospray leverer ikke bare skyhøy kvalitet, men er klart i toppen når det gjelder justeringsmuligheter og brukervennlighet. Movospray var hverken den dyreste eller den billigste i testen, men vi mener at den er uten tvil malingssprøyten som gir mest verdi for pengene.

Det er også en rekke andre måter Movospray gir verdi. Som oftest når man kjøper malepensler og ruller er det med intensjon å ta vare på de. Dette skjer sjeldent, så for hvert maleprosjekt blir det kjøpt inn nytt utstyr. Det vil ikke ta alt for lang tid før investeringen av Movospray er tjent inn igjen. Og da er det ikke medregnet tiden du sparer ved å bruke Movospray i forhold til å bruke den gammeldagse metoden. Og er det ikke sånn at tid også er penger?

Movo har nå en kampanje hvor du kan kjøpe Movospray med rabatt på den offisielle hjemmesiden.

En favoritt hos forbrukerne

Movospray har naturligvis blitt en vinner hos forbrukerne som deler vår begeistring for produktet. Tilbakemeldingene fra eiere er for det aller meste positive og det skrytes av kvalitet, fleksibilitet og brukervennlighet. Vi kan vel ikke gjøre annet enn å si oss enige. Movospray er virkelig et produkt som funker, og som gjør en ellers dørgende kjedelig jobb til noe vi koser oss med. 

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movospray?

Movospray kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Sett i gang med malingen!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag October 5 du kan fortsatt kjøpe Movospray med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.