Best i test massasjepistol 2022 – Test av topp 3

Vi har testet de beste massasjepistolene i 2022

Bare for noen år siden var massasjepistoler et uvant syn i Norge, men nå har de virkelig tatt landet med storm. Og det med god grunn. En massasjepistol kan løse opp muskelknuter, øke fleksibilitet, øke blodstrømmen og rett og slett får deg til å føle deg bedre. 

Grunnet denne popularitets-boomen har det kommet mange massasjepistolen på markedet av lav middels til lav kvaliet. I vår test har vi derfor stilt høye krav til motorstyrke, funksjonalitet, behandlingsalternativer, byggkvalitet og selvfølgelig pris. 

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 massasjepistoler i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Riaxya V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Riaxya V2
1.499,- NOK 2.024 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
Careical Recovery Massasjepistol​
6.7
3.5/5
"Flink"
Careical Recovery Massasjepistol
PRIS: 899,- NOK
#3
Aeroz MG-1000
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Aeroz MG-1000
PRIS: 499- NOK

BEST IN TEST Massasjepistol

#1 BEST
Riaxya V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Riaxya V2
1.499,- NOK 2.024 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Riaxya V2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Riaxya V2 er vår soleklare favoritt av markedets bestselgende massasjepistol i 2022

Etter å ha testet de mest solgte massasjepistolene kom Riaxya V2 klart best ut. Her er våre grunner til hvorfor. 

Det ble straks jubel da denne massasjepistolen ankom kontoret. Riaxya V2 var klart massasjepistolen vi var mest spent på å få testet. Både profesjonelle og amatører har vist sin begeistring for Riaxya V2 og hundrevis av tilbakemeldinger fra verifiserte kjøpere støtter oppunder. 

Vi trengte ikke en gang å vente lenge. Allerede 3 dager etter vi sendte bestillingen ankom pakken. Godt polstret og klar til bruk.

Merket Riaxya er velkjent for å levere kvalitetsprodukter til veldig vennlige priser. Om det skulle være noe en lurer på har Riaxya også en kompetent kundeservice som holder åpent 24/7. Men ikke nok med det, Riaxya tilbyr også åpent kjøp på hele 30 dager!

Riaxya V2 massasjepistol – Testresultat

Riaxya V2 er virkelig en fryd å bruke. Med så mange muligheter finner du garantert et program og et massasjehode som passer dine behov. Vi følte oss alltid skikkelig oppkvikket etter en økt med Riaxya V2. 

Her ser du våre testresultat:

Fungerer til alle type muskler

Med hele 30 forskjellige programmer vil du garantert finne et som passer til ditt behov. Faktisk fungerer Riaxya V2 til alle muskelgruppene, så her er det mulighet for en full-body massasje. 

De seks forskjellige medfølgende massasjehodene gir denne massasjepistolen fleksibilitet som ingen andre i testen. Her har du alternativer som den klassiske ballformen for store muskelgrupper, U-formen for nakke ryggrad og skulder, tommelhode for steder med mykt vev. 

Kraftig børsteløs motor når dypt der det trengs

En skikkelig frustrasjon med mange av de andre massasjepistolene i testen var at de rett og slett ikke nådde dypt nok. Dette var ikke et problem med Riaxya V2. Vi var genuint overrasket over hvor kraftig denne motoren er når man skrur opp intensiteten. Om man har dype muskelknuter vil denne massasjepistolen garantert løse opp og du vil føle deg helt magisk. Det gjorde i hvert fall vi!

Solid byggkvalitet

Med en gang vi fikk Riaxya V2 i hendene kjente vi at dette var kvalitet. Dette er spesielt viktig når det kommer til en massasjepistol. Den kraftige motoren vibrerer denne noe hinsides på høyeste nivå, og da er det viktig at ikke hele massasjepistolen faller fra hverandre. Dette er ikke noe vi frykter kommer til å skje med Riaxya V2.

Brukervennlig massasjepistol med LCD-skjerm

Å bruke Riaxya V2 er rett og slett kjempeenkelt. Først lad den opp, finn det foretrukne massasjehodet og så er det bare snakk om å skru den på og velg ditt program. Prøv deg gjerne frem for å finne hva som fungerer for deg. Den kraftige LCD-skjermen viser deg hvilket program du er på. Skift med knappen bak på massasjepistolen. Så enkelt at alle kan få det til.

Hvorfor kjøpe Riaxya V2 massasjepistol?

Utover det å skåre best på testkriteriene lot vi oss også imponere over følgende:

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Riaxya er et kjent og kjært merke for både profesjonelle og hjemme-massører. De er kjent for å levere veldig gode produkter med skyhøy kvalitet. Dette er noe Riaxya har et enormt fokus på og lover dermed åpent kjøp på hele 30 dager pluss tilgjengelig kundeservice som alltid er åpen. 24/7.

Massasjepistolen var i hendene våre allerede 3 dager etter bestilling, og pakken kom godt polstret og dermed trygt frem. Riaxya har rett og slett kvalitetsikret alle ledd.

Prisvennlig

Massasjepistoler varierer stort i pris, og det er ikke slik at den dyreste automatisk er den beste. Det som er sikkert er at Riaxya V2 er klart det produktet som gir mest for pengene.  

Riaxya kjører nå også en kampanje så nå kan de kjøpes med rabatt på den offisielle hjemmesiden. Du kan altså få den enda billigere i skrivende stund.

En favoritt hos kundene

Riaxya med sitt fokus på kvalitet og funksjonalitet har naturligvis blitt en vinner hos forbrukerne. Med over 500 positive tilbakemeldinger fra verifiserte kunder er dette en massasjepistol som ikke bør oversees. 

Tilbakemeldingene kommer ikke bare fra enkeltforbrukere, men også profesjonelle massører innen idrett og større massasjekjeder.

Thomas

5/5

Kjerstin

5/5

Erlend

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Riaxya V2?

Riaxya V2 kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Nyt en bedre massasje

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Riaxya V2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.