Beste måter å lindre migrene i 2022 – Test av topp 3 produkter på markedet

Vi har testet de beste produktene for å lindre migrene i 2022

Migrene og hodepine er rett og slett helt grusomt. Har du migrene kan den vare i flere dager med konstant pulserende smerte i hodet. Det er mange grunner til at man kan få migrene, som stress, junk food, for mye sukker, alkohol, mensen, og selvfølgelig lite søvn. Det er også studier som viser at migrene er arvelig og at det er større sjanse for å få migrene om andre i familien har det. 

På markedet i dag finnes en rekke produkter som hevder å lindre migrene, så vi bestemte oss for å finne det produktet som faktisk fungerer. I vår test har vi lagt stor vekt på metodikk, komfort og selvfølgelig pris. 

Best ut kom et produkt var det kvalitetsbevisste og velkjente merke Movo.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo Migraine Relief
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Migraine Relief
497,- NOK 671 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Northix Gellue for Migrene
PRIS: 699,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
QITERSTAR Migraine Relief
PRIS: 200,- NOK

BEST IN TEST Lindre migrene

#1 BEST
Movo Migraine Relief
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Migraine Relief
497,- NOK 671 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo Migraine Relief" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet de mest populære produktene for lindring av migrene kom Movo Migraine Relief klart best ut. Her er våre grunner til hvorfor.

Vi var veldig spent på og endelig få testet dette produktet. Tilbakemeldingene fra de hundrevis av verifiserte kjøperne var overveldende positiv. Kunne Movo Migraine Relief virkelig fungere så bra som kjøperne skriver? Heldigvis trengte vi ikke vente lenge. Allerede 3 dager etter vi hadde trykket på kjøpknappen hadde vi den i hendene. 

Movo som merke er velkjent for å levere gode kvalitetsprodukter til veldig vennlige priser. De har derfor selv stor tiltro til sine egen produkter og tilbyr hele 30 dagers åpent kjøp.

Movo Migraine Relief – Testresultat

På en side kan man se på dette produktet og tenke at det enkle er ofte det beste, men det forteller ikke hele sannheten. Teknologien i dette produktet ligger i materialet luen er laget av, nemlig den medisinske gelen som gir akkurat korrekt press og temperatur.

En avslappende opplevelse

Å ta på seg Movo Migraine Relief er virkelig som å tre inn i sin egen personlige spa. Etter å ha lagt i kjøpeskapet over natten har den en deilig og linderende avkjølende effekt. Selve luens materiale er utrolig behagelig holder seg på plass selv om man sitter eller står. Så blokkerer den alt lys, og for oss som har hatt migrene før så vet vi at lys er migrenes verste fiende.

Kan brukes varm

Movo Migraine Relief kan også brukes varm på kalde dager. Etter et par minutter i minutter i mikroen holder den seg varm i overraskende lang tid. Bare sørg for at du ikke varmer den opp for mye. Ja, vi var og skeptisk til å ha en varm lue på hodet, men prøv det! Overraskende deilig og lindrende.

Laget av medisinsk premium gel uten skadelige stoffer 

Movo Migraine Relief er så absolutt et premium produkt hvor grunnen til at det virker så bra som det gjør ligger i materialet den er laget av. Hvor andre lignende produkter har store og tungvindte ispakker spredt rundt luen fungerer denne over hele hodet. 360 graders dekning. 

Lindrer også hovne øyne

Selv om dette produktet orginalt var utviklet for å lindre migrene og hodepine har det også andre bruksområder. En av de er å lindre hovne øyne. Luen går hele veien over øynene og fungerer langt bedre enn de klassiske agurkskivene.

Hvorfor kjøpe Movo Migraine Relief?

Dette produktet er ikke bare Migraine Relief men også stess relief. Å komme hjem fra jobb og ta på seg en deilig avkjølt Movo Migraine Relief er kanskje den beste måten å slappe helt av på. Gi deg selv en halvtime og du vil føle deg som en helt ny person. Er også perfekt i kombinasjon med meditasjon. Det er viktig og koble av, og Movo Migraine Relief hjelper deg å koble helt av samtidig som den kjøler ned hodet.

Du vet aldri når migrenen kommer

Med mindre du har hatt en fuktig kveld på byen så er hodepine og migrene en veldig uforutsigbar hendelse. Plutselig kjenner du pulseringen i hodet og det minste lysglimt blir som en kniv rett inn i hjernen. Da er det greit å være forberedt. Fremtidsdeg vil garantert takke deg om du på det tidspunktet kan åpne kjøleskapet og finne frem en deilig avkjølt Movo Migraine Relief og tre den over hodet. Som tidligere nevnt er en av grunnene til at migrene oppstår stress, så om man stresser ned hver dag forebygger man at migrenen oppstår i det hele tatt.

Merke som er kjent for kvalitetsprodukter og fokus på kundeservice

Movo er kjent for å levere gode og solide kvalitetsprodukter. Dette er noe de selv setter mye stolthet i og lover dermed åpent kjøp på hele 30 dager. Ikke nok med det, de har også support som er tilgjengelig 24/7 om man måtte trenge dette. 

Pakken var i hendene våre allerede 3 dager etter bestillingen.

En favoritt hos kundene

Movo Migraine Relief  har naturligvis blitt en vinner hos forbrukerne som deler vår begeistring for produktet. Mange av de verifiserte kjøperne melder tilbake at de bruker dette produktet daglig og at dette har gjort at de ikke lenger opplever migrene og hodepine. Andre som sliter med kronisk migrene skriver at de er evig takknemlig for at Movo endelig laget produkt som faktisk fungerer. 

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Migraine Relief?

Movo Migraine Relief kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Trykk på kjøp!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag October 5 du kan fortsatt kjøpe Movo Migraine Relief med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.