Best i test mikrofon 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste mikrofonene i 2022

Enten du er streamer, content creator, eller en som snakker med folk over internett er god lyd essensielt. Dårlig lyd gir et inntrykk av at du ikke vet hva du driver med og kan være direkte saboterende. Spesielt i jobbsammehenger hvor flere og flere møter skjer over Teams eller Zoom. 

Det er en hel haug forskjellige mikrofoner å velge mellom med forskjellige egenskaper, bruksområder og pris. De fleste av oss trenger ikke den dyreste studiomikrofonen, men de billigste variantene har ofte problemer som konstant sus og dårlig rekkevidde. Man må også tenke på tilkoblingsmuligheter. Noen mikrofoner må kobles til med en XLR-lydkabel og et eget lydkort må kjøpes inn, mens andre kobles direkte til via USB. 

Så istedenfor at du trenger å lese side opp og side ned har vi funnet de tre beste og mest fleksible mikrofonene på markedet i dag.

I vår test har vi lagt stor vekt på lydkvalitet, bruksområder, tilkobling, funksjonalitet og selvfølgelig pris. Best ut i vår test kom en mikrofon fra det velkjente og kvalitetsvbevisste merket Fifine.

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 mikrofoner 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Fifine V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Fifine V2
1.290,- NOK 1.742 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
HyperX QuadCast
PRIS: 1.590,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Nikabe M3
PRIS: 1.199,- NOK

BEST IN TEST Mikrofon

#1 BEST
Fifine V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Fifine V2
1.290,- NOK 1.742 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Fifine V2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet de mest populære mikrofonene kom Fifine V2 klart best ut. Her er våre grunner til hvorfor.

Vi var veldig spent på og endelig få testet denne mikrofonen. En hel rekke kjente content creatorer såvel som hundrevis av andre verifiserte kjøpere har skrytt Fifine V2 opp i skyene. Ikke bare digger de lydkvaliteten, men også designet og hvor enkel den er å sette opp og å bruke. Vi trengte ikke å vente lenge. Allerede 3 dager etter vi hadde trykket på kjøp-knappen ankom pakken. Slik lynrask levering sitter vi absolutt pris på.

Fifine V2 – Testresultat

Fifine V2 er en kul og fleksibel mikrofon som kan brukes til det meste. Installasjonen var så enkel som den kunne bli. Vi koblet til USB-kabelen og det var det. Selve mikrofonen føles også solid og klar til opphetede gamingkvelder. 

Førsteinntrykket var bra, her følger resten av testen.

Profesjonell lydkvalitet

Vi må vel si at vi ble overrasket over hvor god lyd denne mikrofonen gir. Om den plasseres nærme munnen og man snakker med sin beste radiostemme høres det virkelig ut som en hvilken som helst profesjonell podcast. Men denne mikrofonen krever ikke at du har den rett foran munnen. Plasseres den for eksempel på pulten med tastaturet er lyden krystallklar. Vi vet ikke helt hvordan den gjør det, men noe prossesering skjer i bakgrunnen for at lyden skal holde seg klar tross avstanden. 

Tøft og funksjonelt design

Fifine V2 ser skikkelig kult ut med sitt automatisk skiftende RGB-lys. Om du tenker å filme deg selv snakke inn i denne mikrofonen enten som steamer eller content creator vil designet til Fifine V2 øke produksjonsverdien betraktelig. Men lysene er ikke bare stilige, men også praktisk. På toppen er det en touch sensor man tapper for å mute og unmute. Når man er på mute slår RGB-lysene seg av. Veldig smart løsning for å enkelt kunne se om man er mutet eller ikke. 

Fifine V2 har og en funksjon som svært få andre mikrofoner har. Volumknapp! På undersiden er det et hjul man kan styre sensitiviteten til mikrofonen med. Som oftest må man inn i instillingene for å endre slikt, noe som er tungvindt og tidkrevende. Fifine V2 gjør det enkelt, det liker vi. 

Alt du trenger følger med

I pakken følger det med både shock mount og pop-filter. Shock mount er essensielt om man har mikrofonen for eksempel på pulten. Vibering som skriving på tastatur og bare det å hvile armene på pulten kan skape forferdelige ulyder om det fører til at mikrofonen rister og vibrerer. Pop-filter hindrer poppelyder som kommer naturlig når man sier p og b, og har mikrofonen rett foran munnen. Slike ulyder  høres rett og slett utrolig uprofesjonelt ut. 

Om du på et tidspunkt ønsker å gå til innkjøp at en mikrofonbøyle er det ikke noe problem. Mikrofonfestet til Fifine V2 har standard-gjenger som passer med de aller fleste stativer. 

Innebygget lydkort

Mye av grunnen til at Fifine V2 er så enkel i bruk er det innebygde lydkortet. Å finne mikrofonen i foreksempel Teams og Zoom er superenkelt. Når det kommer til streaming bør mikrofonen absolutt ha et eget lydkort slik at man kan spille inn sin egen lyd separat. I klippeprogrammer som Adobe er det også enkelt å spille inn voiceover direkte inn i tidslinjen med denne mikrofonen.

Hvorfor kjøpe Fifine V2 ?

Alle trenger en god mikrofon

De aller fleste av oss vil på et eller annet tidspunkt befinne oss i en samtale over internett. Enten det er privat eller i jobbsammenheng. Har du noen gang snakket med noen som har dårlig mikrofonutstyr vet man hvor irriterende dette er. Vi vil ikke at det skal være oss, og det vil neppe du heller. Med Fifine V2 trenger du bare å koble i kabelen og den er klar til bruk. Alt du trenger følger med. Såre enkelt, og inntrykket du gir blir så evig mye bedre.

Pålitelig selskap med høyt fokus på kundeservice

Fifine er kjent for å levere solide kvalitetsprodukter som er laget for å vare. Dette er noe de selv setter mye stolthet i og lover dermed åpent kjøp på hele 30 dager. De har også en supportavdeling som holder åpent 24/7. Du vil neppe trenge det med denne mikrofonen, men kjekt å ha tilgang til.

En favoritt hos kundene

Fifine V2 har naturligvis blitt en vinner hos forbrukerne som deler vår begeistring for produktet. Fifine V2 fungerer over all forventing, og spesielt med tanke på prisen. Andre mikrofoner i denne prisklassen leverer langt i fra så godt, for ikke å snakke om ekstrautstyret som følger med. Vi kan ikke gjøre annet enn å si oss enig med de hundrevis av positive tilbakemeldingene fra verifiserte kunder, dette er et helt rått produkt.

Fifine kjører nå en kampanje hvor Fifine V2 kan kjøpes med rabatt på den offisielle hjemmesiden.

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Fifine V2?

Fifine V2 kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent på at pakken ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Fifine V2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.