Best i test mobil carhold 2022 - Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste mobilholderne i 2022

I dagens teknologiske verden er vi alle svært opptatt av å være tilgjengelig på telefonen hele døgnet. Ved bruk av telefoner kan man være koblet til hele verden hele tiden – til og med når vi kjører bil. Ja, det er både ulovlig og farlig å bruke telefonen mens vi kjører, men likevel er det mange som både ringer eller bruker telefonen til andre ting mens man kjører bil. Det er i disse tilfellene mobilholdere er perfekt. 

Det finnes mange forskjellige mobilholdere i flere prisklasser, og i vår test har vi funnet de tre beste på markedet akkurat nå. I testen har vi stilt høye krav til mobilholdere, herunder hvor stabil telefonen er i selve mobilholderen og kvaliteten på mobilholderen. 

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 mobilholdere 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av vinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo Carhold V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Carhold V2
397,- NOK 536 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Baseus 2-in1 Mobilholder
PRIS: 659,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Trådløs mobillader til bilen
PRIS: 499,- NOK

BEST IN TEST Mobil Carhold

#1 BEST
Movo Carhold V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Carhold V2
397,- NOK 536 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo Carhold V2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet flere mobilholdere kom Movo Carhold V2 klart best ut i testen. I det følgende kan du lese våre grunner til hvorfor denne er best.

Vi var veldig spente på å få testet denne mobilholderen. Tilbakemeldingene fra verifiserte kjøpere har vært svært gode, så vi har virkelig gledet oss til å selv å teste om den virkelig var så bra. Til vår store glede trengte vi ikke vente lenge med å teste denne, da den ankom etter bare 3 dager etter vi sendte inn bestillingen. 

Merket Movo er godt kjent for sine kvalitetsprodukter til veldig gode priser. Et godt tegn er av Movo selv har tiltro til sine egne produkter. Mobilholderen vi fikk er vi veldig fornøyd med.

Movo Cardhold V2 - Testresultat

Det første vi merket oss er at mobilholderen er helt lik bildene på hjemmesiden. Ikke nok med at mobilholderen var lik bildene, men den både ser og føles veldig stabil ut. Hvor stabil den virker er svært positivt sett i sammenheng med prisen. En mobilholder med god kvalitet er viktig for at ikke mobilen skal falle ut mens man kjører.

Smart design

Movo Carhold V2 er designet for at du skal henge den på bakspeilet. Dette gjør at den verken er i veien for utsikten når du kjører, ikke trenger å feste den på dashbord, nede i koppholdere mv. I tillegg så kan den roteres og justeres i 360° slik at du eller passasjerene kan få den perfekte vinkelen på mobilen. Ikke nok med dette, men det passer alle telefoner i alle størrelser. Dette gjør at Movo Carhold V2 passer til enhver som ønsker å gjøre kjøreturen tryggere. Skal du ut å kjøre, men ikke har behov for å bruke telefonen? Det er ingen problem, da kan du enkelt skyve braketten bak speilet sånn at den ikke forstyrrer synet eller påvirker kjøringen.

Multifunksjonell 

Frem til nå har vi bare skrevet om hvor fantastisk denne mobilholderen er å bruke når den er festet til bakspeilet. Den kan nemlig festes og bruke flere steder. For det første kan den festes på bak setet, slik at passasjerene i baksetet kan se på telefonen uten at de må holde den. Eller kanskje du ønsker å se på film mens du lager mat eller når du skal legge deg? Ingen problem, denne kan du feste en du vil, på bordet, kjøkkenskapet, sengen eller andre steder. Her er det bare fantasien som stopper deg. Alt du trenger er et sted å feste braketten, og vips så kan du se på telefonen.

Hvorfor kjøpe Movo Carhold V2?

Utover det at mobilholderen skårer høyt på alle testkriteriene, ble vi også svært imponert over følgende:

Prisvennlig

Mobilholdere kan variere mye i pris, og det er ikke alltid slik at dyrest er best. Movo Carhold V2 er en svært prisvennlig mobilholder med meget god kvalitet til en svært god pris. I vår test av mobilholdere var det Movo Carhold V2 som klart gir mest for pengene.

En favoritt hos kundene

Vi er ikke de eneste som er veldig fornøyd med mobilholderen Movo Carhold V2. Denne har også blitt en favoritt blant kundene. Alt fra at den er enkel å installere, god kvalitet, stabil og ikke minst en veldig god pris.

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Movo Carhold V2 er fra merket Movo som er kjent for å levere gode og solide kvalitetsprodukter. Mobilholderen har fått veldig mange gode tilbakemeldinger fra verifiserte kunder. Movo setter stor stolthet i produktene sine, og det ser man i både leveringstid og kundeservice. 

Nevnte jeg at Movo også er kjent for å ha lynraske leveranser? Dette var intent unntak i vårt tilfelle.

Steinar

5/5

Tore

5/5

Olav

5/5

Peder

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movo Carhold V2?

Movo Carhold V2 kan enkelt kjøpes på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent til pakken ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Movo Carhold V2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.