Best i test Air Pump 2022 - Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste luftpumpene i 2022

Det finnes mange ulike luftpumper på markedet i dag, og det kan være vanskelig å finne den beste. Det er stor variasjon i lufttrykk, om den er elektrisk eller ikke, om den er trådløs og ikke minst pris. 

Istedenfor at du skal lese side opp og side ned så har vi funnet de tre beste luftpumpene på markedet akkurat nå. 

I vår test har vi stilt høye krav til kvalitet, hvor praktisk den er å bruke, hvor smart den er og ikke minst pris. Best ut i vår test kom Movo Air Pump fra det velkjente og kvalitetssikre merket Movo.

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 luftpumper 2022, etterfulgt av en gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo Air Pump
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Air Pump
599,- NOK 808 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Xiaomi Mi Home air pump
PRIS: 899,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
OSRAM OTI1000
PRIS: 999,- NOK

BEST IN TEST Air Pump

#1 BEST
Movo Air Pump
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Air Pump
599,- NOK 808 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo Air Pump" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet de mest populære luftpumpene kom Movo Air Pump klart best ut. Her er våre grunner til hvorfor.

Denne luftpumpen var den vi var mest spent på å få testet. Tilbakemeldingene fra verifiserte kunder har vært veldig gode, så vi har gledet oss til å finne ut hvorfor akkurat denne luftpumpen er så bra. Etter vi sendte inn bestillingen trengte vi heldigvis ikke å vente særlig lenge siden pakken ankom etter bare 3 dager. 

Movo er kjent for sine kvalitetsprodukter til veldig vennlige priser. De har selv tiltro til egne produkter, og tilbyr derfor retur og pengene tilbake dersom man ikke er fornøyd med produktet. Luftpumpen vi mottok er vi svært fornøyd med, og vi vil derfor ikke returnere denne.

Movo Air Pump - Testresultat

Det første vi merket oss var hvor stilren og liten luftpumpen var. Den føltes veldig solid og robust, og dette er særlig positivt med tanke på at den skal tåle å brukes ute. Sett i sammenheng med prisen er førsteinntrykket ekstremt bra. En luftpumpe av kvalitet er svært viktig når man ofte har den i flere år og bruker den i til ulike ting. Man bruker det som oftest ikke daglig, og da er det viktig at luftpumpen er av kvalitet når man skal bruke den.

Smart design 

Movo Air Pump er designet for å være den perfekte luftpumpen. Den er liten og lett, og derfor perfekt å med på turer, dette fordi den både tar liten plass i sekken eller bilen. Ikke nok at den har et elegant design, den er også vanntett så man ikke trenger å bekymre seg når man bruker den utendørs. For oss har dette blitt fast inventar når vi skal på badestranda, telttur eller bare trenger å ha med en luftpumpe.

4in1 

Som nevnt så er ikke denne luftpumpen bare en luftpumpe. Denne luftpumpen er egnet til å både pumpe opp eller tømme luftmadrasser, gummibåter og lignende. Ikke nok med dette – du kan bruke den som både lampe og powerbank for lading av telefon eller andre enheter. Movo Air Pump er altså veldig enkel i bruk og gir deg masse muligheter.

Hvorfor kjøpe Movo Air Pump?

Utover det at luftpumpen skårer høyt på alle testkriteriene, ble vi også imponert over følgende:

Prisvennlig

Luftpumper varierer ofte i pris, og det er ikke alltid slik at de som er dyrest er best. Movo Air Pump er en prisvennlig luftpumpe som gir deg mye med meget høy kvalitet til en god pris. I vår test var det denne som gir klart mest for pengene.

En favoritt hos kundene

Vi er ikke de eneste som er strålende fornøyd med Movo Air Pump. Tilbakemeldingene fra verifiserte kunder er veldig bra. Kundene er fornøyd med både kvalitet og det at Movo Air Pump leverer i henhold til hva som er beskrevet på nettsiden.

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Movo Air Pump er fra merket Movo, og dette merket er kjent for å levere gode og solide kvalitetsprodukter. Denne luftpumpen har fått veldig mange gode tilbakemeldinger fra kunder. Movo selv har så tiltro til produktene sine at de nemlig lover åpent kjøp slik at du kan returnere varen dersom du ikke er fornøyd. 

Ikke nok med at produktene er av god kvalitet, men Movo har også lynraske leveranser, og dette var intet unntak i vårt tilfelle.

Steinar

5/5

Tore

5/5

Olav

5/5

Peder

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movo Air Pump?

Movo Air Pump kan enkelt kjøpes på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe og hvilken farge

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent til pakken ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Movo Air Pump med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.