Best i test luftavfukter 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste luftavfukterne i 2022

Det er ikke sjelden man hører om hjem som er infisert av råte og mugg. Dette er også noe som ofte ikke blir oppdaget før det er for sent og man må punge ut for dyr oppussing og restaurering. Det er som oftest i kjellere man tradisjonelt har funnet disse problemene, men de kan også oppstå andre steder i huset. Steder hvor man tørker klær, som for eksempel soverommet eller stuen er veldig utsatt, og spesielt om sommeren når luften ute kan være særdeles fuktig. Mugg har også en snikende tendens til å dukke opp steder hvor man ikke merker det, som bak skap og inne i hjørner. 

Heldigvis kan problemet med mugg og råte forebygges på en enkel måte. På markedet i dag finnes det en rekke forskjellige luftavfuktere med forskjellige egenskaper. Noen er store og laget for enorme haller, mens andre er små og kan enkelt tas med rundt til rommet der det trengs. Lufavfuktere hjelper også mot dårlig lukt, støv og til og med pollen. Vi har testet de beste og mest solgte luftavfukterne på markedet i dag og funnet våre 3 favoritter. 

I vår test har vi lagt stor vekt på dekningsareal, avfuktningskapasitet, størrelse, brukervennlighet og selvfølgelig pris. Best ut i vår test kom en luftavfukter fra det velkjente og kvalitetsvbevisste merket CEE.

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 luftavfuktere 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo Luftavfukter
9.9
5/5
"Utmerket"
CEE Luftavfukter
1.299,- NOK 1.754 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Anslut Luftavfukter
PRIS: 2.999,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Woods SW59FX
PRIS: 9.959,- NOK

BEST IN TEST Luftavfukter

#1 BEST
Movo Luftavfukter
9.9
5/5
"Utmerket"
CEE Luftavfukter
1.299,- NOK 1.754 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Acare Luftavfukter" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet de mest populære luftavfukterne kom Acare Luftavfukter klart best ut. Her er våre grunner til hvorfor.

Dette var klart den luftavfukteren vi var mest spent på å teste. Hundrevis av verifiserte kjøpere kommet med overveldende positive tilbakemeldinger. Spesielt mange priser seg over hvor mye penger de potensielt har spart med denne lille dingsen. I forhold til å måtte renovere halve leiligheten. Vi trengte heldigvis ikke å vente lenge for å starte testen. Kun 3 dager etter vi sendte bestillingen ankom pakken. 

Merket Acare er kjent for å levere gode kvalitetsprodukter til veldig vennlige priser. Et bra tegn er at Acare selv har tiltro til sine egen produkter, og tilbyr derfor 30 dagers åpent kjøp med pengene tilbake om du ikke er fornøyd.

Acare Luftavfukter – Testresultat

Effektiv fjerning av fukt

For å måle luftfuktigheten brukte vi et hygrometer. Acare Luftavfukter ble testet både i en kjeller, på badet og soverom med våte klær til tørk. Denne lille luftavfukteren presterte over all forventing. Acare Luftavfukter kan fjerne hele 300ml fuktighet fra luften per døgn, noe som er helt utrolig mye. Dette gjør den ved hjelp av sin 360 graders luftavfuktningteknologi som sirkulerer luften og avfukter. Å tømme den fulle vanntanken er en absurd følelse med tanke på at all den vesken fløt rundt i rommet for bare noen dager siden. Vi forstod raskt viktigheten av å ha en god luftavfukter.

Tross størrelsen kan Acare Lufavfukter fjerne fuktighet i rom helt opp til 50 kubikkmeter. Den er nok for de fleste soverom, baderom og kjellerrom. 

Svært stillegående

Luftavfuktere plasseres ofte på soverommet, og da står den også ofte på gjennom hele natten. Da er det viktig at den ikke bråker og lager ulyder. Acare Luftavfukter er svært stillegående og gir kun ut en lav summing som man fort glemmer. 

Fleksibel og lett å ta med seg

Luftfuktighet kan ofte variere, som for eksempel når man tørker klær, eller etter man har tatt en dusj. Det vi liker med Acare Luftavfukter er at du kan enkelt plukke den opp og ta den med til der det trengs. Og det trenger ikke nødvendigvis ikke å være inne i huset. Campingvogner for eksempel kan ofte ha veldig fuktig luft også, og da er det greit og enkelt kunne fjerne den fukten.

Brukervennlig

Å bruke denne luftfukteren var såre enkelt. Trykk knappen på toppen og den er i gang. Når tanken er full blinker led-lyset på toppen. Da er det bare å ta ut vanntanken, åpne proppen og helle ut vannet. Så setter man tilbake vannknappen igjen og trykker knappen for å starte luftavfukteren.

Hvorfor kjøpe Acare Luftavfukter?

En billig måte å forhindre et alvorlig problem

Mugg og råte er ikke noe å fnyse av. Dette er problemer som oppstår raskere enn man skulle tro, og når det har satt seg er det en dyr affære å fikse. Og det må fikses. Mugg er direkte helseskadelig og kan skape luftveisproblemer og kan forverre problemer som astma, allergier og kroniske betennelser i neseslimhinnen. 

Acare Luftavfukter er en billig og enkel måte å forhindre disse problemene på.

Pålitelig selskap med høyt fokus på kundeservice

Acare er kjent for å levere gode og solide kvalitetsprodukter. Dette er noe de selv setter mye stolthet i og lover dermed åpent kjøp på hele 30 dager. Ikke nok med det, de har også support som er tilgjengelig 24/7 om man måtte trenge dette. 

Pakken var i hendene våre allerede 3 dager etter bestilling og produktet var godt polstret og kom dermed uskadet frem. Å spare på innpakningen er noe vi ofte ser i testene våre, og det henger naturligvis ofte sammen med defekte produkter. Dette var ikke tilfelle for dette produktet. Acare har full fokus på kvalitet i alle ledd.

Acare har nå en kampanje hvor Acare Luftavfukter kan kjøpes med rabatt på den offisielle hjemmesiden.

En favoritt hos kundene

Acare Luftavfukter har naturligvis blitt en vinner hos forbrukerne som deler vår begeistring for produktet. Som oss, er de fleste overrasket over hvor utrolig effektiv denne lille luftavfukteren er. Overraskelsen er også stor over hvor mye fuktighet som faktisk svirrer rundt i hjemmende deres, og priser seg lykkelig over at de gikk til innkjøp av Acare Luftavfukter for å gjøre noe med det. 

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Acare Luftavfukter?

Acare Luftavfukter kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Få bukt med den fuktige luften.