Best i test nakkemassasje 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste nakkemassasjene i 2022

Det er ingen hemmelighet at de aller fleste av oss sitter foran skjermen langt mer enn man burde. Gjerne i en ikke helt optimal posisjon. Man er også konstant utsatt for stress og overbelastning. På grunn av dette finner man stive nakker over alt, men det er ikke sånn at man nødvendigvis trenger å gå til profesjonell massør for å løsne litt opp. 

Automatiserte nakkemassasjer har blitt bedre og bedre med årene, og vi personlig har hatt god erfaring. Vi følte det derfor riktig å gjøre en test av de beste nakkemassasjene for å finne ut hvilken som når helt opp.

I vår test har vi stilt høye krav til funksjonalitet, komfort, kvalitet og ikke minst pris. Best ut i testen  kom nakkemassasjen fra det  kvalitetsvbevisste merket Jinkauru.

Les videre og se en rask oppsummering av topp nakkemassasjer 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
9.9
5/5
"Utmerket"
Jinkauru U2
1.499,- NOK 2.024 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
MeTime Nakkemassasje
PRIS: 997,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
RE oppladbar nakkemassasje
PRIS: 1.295- NOK

BEST IN TEST Nakkemassasje

#1 BEST
9.9
5/5
"Utmerket"
Jinkauru U2
1.499,- NOK 2.024 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Jinkauru U2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Jinkauru U2 er vår soleklare favoritt av markedets bestselgende nakkemassasje i 2022

Etter å ha testet de mest solgte nakkemassasjene kom Jinkauru U2 helt klart best ut. Her er våre grunner til hvorfor. 

Dette var nakkemassasjen vi var mest spent på å prøve, men vi fikk nesten ikke tid til å glede oss. Allerede 3 dager etter vi hadde trykket kjøp på nettsiden ankom pakken. Vi sitter definitivt alt for mye foran skjermen og det kjennes i nakken så dette gledet vi oss til.

Merket Jinkauru er godt kjent for sine gode kvalitetsprodukter som er laget for å vare. Dette er reflektert i Jinkauru sin policy i at de tilbyr 30 dagers åpent kjøp. Men det stopper ikke der, de har også kundeservice som står parat 24/7.

Jinkauru U2 nakkemassasje – Testresultat

Treffer de rette punktene

Det første vi merket nå vi satt oss ned og tok på nakkemassasjen var hvor godt kalibrert den var. Massasje-elementet er plassert på en måte hvor det virkelig føles godt og ikke minst løser opp. Når man jobber seg opp i styrke går massasjen virkelig dypt og etterlater ingen muskel urørt. Etter bare 15 minutter med Jinkauru var nakken mye mer fleksibel og fri for smerter. 

Kan også brukes blant annet på ryggen 

Jinkauru har et smart design som ikke bare fungerer til nakken men også andre kroppsdeler. Å hvile føtene på den er utrolig behagelig, men det vi syntes fungerte best var korsryggen. Der løste den virkelig opp, og spesielt når vi skrudde den til maks. Motoren på Jinkauru er såpass sterk at den når dypt selv på korsryggen. 

Varme-element

Det medfølgende varme-elementet sitter virkelig en prikk over i’en. Ikke bare er det behagelig, men varme hjelper også til å løse opp stive muskler og løser rett og slett opp musklaturen. 

I motsetning til dens billigere konkurrenter har Jinkauru U2 overopphetings-beskyttelse som stopper varme-elementet fra å løpe løpsk og skade brukeren. Dette er et must.

Stillegående motor

For den ultimate avslappingsopplevelse er lyd en viktig del. Å si at lyd er halve opplevelsen blir å ta litt hardt i, men om man hele tiden irriterer seg over høy motorlyd vil man aldri bli helt fornøyd. Dette er ikke tilfelle med Jinkauru som man nesten ikke hører. Kun en svak og nesten hypnotiserende summing.

Hvorfor kjøpe Jinkauru U2 nakkemassasje?

Utover det å skåre skyhøyt på testkriteriene, lot vi oss også imponere over følgende:

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Merket Jinkauru har i over 10 år levert kvalitetsprodukter til storfornøyde forbrukere. Jinkauru U2 er ingen unntak og har allerede fått hundrevis av positive tilbakemeldinger fra verifiserte kunder. Jinkauru er dermed ikke redd for å tilby både 30-dagers åpent kjøp og har support som er tilgjengelig 24/7.

De er også kjent for sine lynraske leveranser, og vårt tilfelle var ingen unntak. Kun 3 dager etter kjøp ankom pakken. Godt polstret og klar til bruk.

Prisvennlig

Dette var ikke den billigste nakkemassasjen i testen, men heller ikke den dyreste. Med tanke på kvaliteten og at dette er et produkt som vil vare vil vi likevel påstå den er veldig vennlig prissatt.

Jinkauru kjører nå en kampanje så nå kan de kjøpes med rabatt på den offisielle hjemmesiden.

En favoritt hos kundene

Vi er langt i fra de eneste som ble imponert over Jinkauru U2. Tilbakemeldingene går fra fornøyde kunder som har fått tilbake mobiliteten i nakken sin til andre som bruker nakkestøtten for den ultimate avslappingsenheten. En ting alle er enig om er hvor mye man får for pengene.

Martin

5/5

Kjerstin

5/5

Maria

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Jinkauru U2?

Jinkauru U2 kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent til pakken ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Jinkauru U2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.