Topp 5 ögonfransserum 2022

Vi har recenserat de bästsäljande ögonfransserumen 2022

Om jag fick en euro för varje gång någon skickade mig en entusiastisk app om ögonfransserum skulle jag definitivt bli rik. Jag menar, det är logiskt varför de är en av de hetaste skönhetsprodukterna för tillfället: att växa längre och tjockare fransar på natten låter fantastiskt, förstås. Men det finns en förhoppning om att du borde veta om vad du kan (och inte kan) förvänta dig av ögonfransserum innan du provar dem. Det var därför jag bad två experter att förklara grunderna för dig (yup, oavsett om de verkligen ger permanent längd och glans). Och eftersom jag inte vill studera de hundratals formlerna som finns på marknaden för dig ensam, har jag också listat de 3 bästa ögonfransserumen genom tiderna.

Advertise Disclaimer
Produktnamn
Betyg
Bästa egenskaper
# 1 BÄST
juni lashes
9.9
5/5
"Utmärkt"
Juni LASHES
479kr- 779kr

REA: 30% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

#2
6.7
3.5/5
"Bra"
LashFOOD (3ml)
PRIS: 639kr
#3
5.9
3/5
"Bra"
RevitaLash
PRIS: 529kr

BÄST I TEST

#1 BÄST
juni lashes
9.9
5/5
"Utmärkt"
JUNI LASHES
479kr- 779kr

REA: 30% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

MAX BOOST

June Lashes ögonfransserum hade ett fantastiskt resultat under de första 2 veckorna!

100% NÖJDHET

Med en 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti. Inte tillfredsställd? Skicka bara tillbaka det för att få tillbaka dina pengar.

SNABB OCH LÄTT ATT APPLICERA

Serumet är snabbt och enkelt att applicera och är även säkert för ögonfransförlängning och kontaktlinser.

Vi har köpt och testat många ögonfransserum. Det är därför junifransarna är bäst

Med mer än 8 500 5-stjärniga kundrecensioner och en “60 dagars tillväxtgaranti”-webbplats var våra forskare glada när vårt junifransserum var inne i 3 dagar efter att vi beställde det.

Företaget bakom June lashes grundades 2017 av ett team av norska ögonläkare och har växt i popularitet sedan dess. Anledningen till deras framgång, förutom de fantastiska produkterna, är deras utmärkta kundservice.

Det märkte vi direkt när vårt paket kom med en liten lapp: ”Om du har problem med vår produkt kan du ringa oss 24/7, vår kundtjänst hjälper gärna till. Lycka till med dina nya fransar!

Helt klart en fin detalj som de flesta skönhetsföretag inte stör sig på. Efter att vårt paket kom var det dags att testa det.

Våra testresultat

Det tog bara några sekunder att applicera serumet.

Vi följde instruktionerna som fanns i kartongen, och det var väldigt enkelt. Allt vi behövde göra var att öppna förpackningen och applicera serumet. Vi bestämde oss för att testa produkten på både fransarna och ögonbrynen.

När vi var klara var det dags att ta reda på om den här produkten verkligen mötte hypen… 

Ingredienser – Allt vi applicerar på vår hud eller kropp måste undersökas noggrant. June lashes gör detta tydligt. Deras produkt är 100% vegansk och gjord av naturliga ingredienser.

2. Design och utseende- Produkten låg i en enkel förpackning, men allt passade bra ihop. Det är inte det snyggaste serumet vi har testat.

3. Lätt att använda- Serumet är snabbt och enkelt att applicera. Den levereras med steg-för-steg-instruktioner för att säkerställa att det inte uppstår någon förvirring för kunden.

4. Resultat – Här kommer junifransarna verkligen till sin rätt! Efter bara 2 veckors testning av detta ögonfransserum såg vi en förbättring i både längd och tjocklek. Vi bestämde oss för att fortsätta med experimentet tills de hela 60 dagarna var över, ni kan se de extraordinära resultaten på bilden nedan… vi var i chock, för att uttrycka det snyggt.

Dessa tester räckte för att övertyga oss om att ögonfransserumet fungerar.

Värde

De flesta anständiga ögonfransserum på marknaden kostar minst 600 kr, vanligtvis mer. June lashes lash serum säljs normalt för 55%, vilket definitivt är värt det. De lyckas hålla låga priser eftersom de bara säljer online. På så sätt slipper de betala hyra för stora fysiska butiker.

June Lashes erbjuder för närvarande 30% rabatt på deras officiella hemsida! Så du får det bästa ögonfransserumet på marknaden för endast 479kr!

Otroliga resultat

Det som gör ögonfransserumet från June till den klara vinnaren är de otroliga resultat vi och våra kunder har uppnått med produkten. Även om produkten endast innehåller naturliga ingredienser har de ändå lyckats behålla sin effektivitet.

Snabb och enkel att applicera

De flesta av oss behöver inte spendera timmar på morgonen med vår makeup-rutin, så lyckligtvis tar junifransserumet bara några sekunder att applicera, vilket gör det enkelt att applicera serumet varje dag, vilket vi tror var nyckeln till att uppnå vår utmärkta resultat.

Kundsupport

June Lashes har en 24/7 kundtjänst som du kan ringa om du har problem med din produkt. Om du vill returnera din beställning kan du bara ringa kundtjänst så kommer de att behandla din förfrågan. Man får alltid prata med en person och det är väldigt trevligt. De har även supermånga bra recensioner på sin hemsida. Det här är några av:

Andrea P. - Brisbane

5/5

Ögonfransserumet fungerar otroligt bra. Jag har mörkblont hår, med mörkare bruna fransar och ögonbryn. Jag använde serumet konsekvent i ungefär en månad innan jag märkte någon verklig förbättring. Jag fortsätter att använda den regelbundet och mina fransar är nu så långa, mörka och tjocka att jag nästan aldrig använder mascara. 100% rekommenderas, du behöver inte längre dyra förlängningar eller lyft om du använder det.

Kristine G. - Perth

5/5

Jag är inte typen som lämnar produktrecensioner, men det här ögonfransserumet är fantastiskt. Jag bar fransförlängning i ett år utan att ta en paus, vilket verkligen försvagade och skadade mina naturliga fransar. Jag bestämde mig för att inte göra mina fransar längre och ge mina naturliga fransar lite vila. Jag applicerade detta serum nästan varje kväll i 2 veckor (11 dagar för att vara exakt) och nu ser jag all skillnad! Du måste vara tålmodig, konsekvent och engagerad om du vill se resultat. 

Michelle S. - Melbourne

5/5

Denna produkt har förbättrat längden och hälsan på mina fransar. Jag får ofta komplimanger för det. Folk vill veta hur man gör sina fransar längre. Jag märkte också att mina fransar inte längre faller ut som tidigare.

Köp och leverans

Att köpa och ta emot junifransserum kunde inte vara enklare. Det säljs som sagt endast online för att hålla priserna låga. De erbjuder gratis och snabb leverans över hela världen och fri retur (med pengarna-tillbaka-garanti om du inte är nöjd). Vi fick produkten inom 3 dagar.

Rabatten på 30 % tillämpas automatiskt på avräkningen och rabatten blir ännu högre om du bestämmer dig för att köpa mer än en.

Även om de inte levererar produkten till dig har de en gratis hotline som du kan ringa för att få hjälp. Ibland är det en väntetid på 5-10 minuter för att prata med någon.

Var kan jag köpa June lashes ögonfransserum?

För att dra nytta av den nuvarande 30 % rabatten och beställa, följ bara dessa steg:

  1. Besök den officiella webbplatsen Junilashes.com
  2. Välj den kvantitet du vill köpa
  3. Fyll i dina adressuppgifter och betalningssätt
  4. Njut av längre och tjockare fransar!

VIKTIG INFORMATION!

Idag den September 30 kan du fortfarande köpa Junifransar med 30% RABATT!

Möt vår expert

Christine Larsen

Christine är en av våra allra första testare. Hon har varit delaktig i utvecklingen av våra testmetoder. Med en bakgrund inom kvalitetskontroll hos en av de största elektroniktillverkarna och en kandidatexamen i nationalekonomi har Adam stor kunskap om marknaden och vad man ska hålla utkik efter när det kommer till tech. Om Adam inte skriver recensioner eller hjälper till med forskning, gillar han att umgås med sin hund Blake och njuta av att vandra.