Best i test radiostyrt bil 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste radiostyrte bilene i 2022

Radiostyrte biler et kjempegøy leketøy for barn, og la oss være ærlig, også for voksne. Vi som utførte denne testen er kanskje litt eldre enn det disse produktene er tiltenkt, men steike hvor gøy vi hadde det! 

Men ikke alle de radiostyrte bilene i denne testen var like gode, og noen av de var direkte frustrerende. Og er det noe du ikke vil så er det å gi barnet ditt et leketøy som ikke fungerer som det skal. 

I testen vår har vi stilt høye krav til fremkommelighet, byggkvalitet, brukervennlighet, fart og selvfølgelig pris. 

Best ut i testen den radiostyrte bilen Sinovan, som er et merke kjent for sine kvalitetsprodukter. Vi var med andre ord ikke veldig overrasket over resultatet.

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 radiostyrte biler 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Sinovan RC 20
9.9
5/5
"Utmerket"
Sinovan RC 20
1.299,- NOK 1.754 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Syma Stuntspeeder
PRIS: 1199,- NOK
#3
Nikko VaporizR XT
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Nikko VaporizR XT
PRIS: 999- NOK

BEST IN TEST Radiostyrt Bil

#1 BEST
Sinovan RC 20
9.9
5/5
"Utmerket"
Sinovan RC 20
1.299,- NOK 1.754 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Sinovan RC 20" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Sinovan RC 20 er vår soleklare favoritt av markedets bestselgende radiostyrte bilene i 2022

Etter å ha testet de mest solgte radiostyrte bilene kom Sinovan RC 20 desidert best ut. Her er våre grunner til hvorfor. 

Dette var klart den radiostyrte bilen vi var mest spent på å teste. Vi hadde allerede hørt mye godt om denne bilen og tilbakemeldingene fra de over 500 verifiserte kjøperne var overveldende positiv. Det ble straks jubel når pakken ankom bare 3 dager etter vi har trykket kjøp. Lynrask levering er noe vi sette pris på, og som ofte er viktig når det kommer til leketøy til barna.

Sinovan var et merke vi var kjent med, og de har en lang tradisjon med å produsere kvalitetsprodukter til en vennlig pris. Dette gjør at de kan tilby 30 dagers åpent kjøp med 100% fornøydgaranti.

Sinovan RC 20 radiostyrt bil – Testresultat

Vi ble med en gang litt forelsket når vi bilen i hendene. Den var skikkelig kul og føltes solid, noe som er spesielt viktig for en radiostyrt bil. 

Her ser du våre testresultat:

Kommer seg fram over alt

Sinovan RC 20 har fire store og grove hjul som hjelper til med å få seg fram i alt fra, sand, grus, fjell og til og med gjørme. Vi prøvde hardt å finne et sted hvor den ikke kom seg fram, men uansett hvor vi satt den ned suste den alltid fra oss. 

Framkommeligheten er ikke bare på grunn av de store dekkene, men også den kraftige motoren som ikke lot seg stoppe av noen av testen våre.

Laget av høykvalitets ABS

Bilen er laget høykvalitets ABS som tåler det beste. Vi kjørte bilen rett inn i veggen, ned trappen og ned fra en fjellside og den er fortsatt like hel. Dette materialet er ikke giftig og trygt for barna så det er en mindre ting å bekymre seg for. 

Sinovan RC 20 har et råkult design som ikke vil falme. 

Kraftig motor – Maksfart på hele 20 km/t

Bilen suser virkelig avgårde når du vrir på gassen. Med en helt ekstrem akselerasjon er den opp i maksfarten på 20 km/t på bare noen sekunder. Rett og slett utrolig gøy, og noe vi aldri blir lei av. 

Med to eller flere biler blir det enda mer moro. Spesielt med en selvlaget liten racerbane. 

Barnevennlig og enkel fjernkontroll

Fjernkontrollen til Sinovan RC 20 er veldig enkel å forstå. Skru først på fjernkontrollen, så bilen og etter det er det bare å kjøre. Fjernkontrollen er av det klassiske designet med gass på pekefingeren og et stort hjul på siden for å styre. Den går på 2.4 GHz båndet som betyr lynrask responstid og minimal risikoen for interferens.

Hvorfor kjøpe Sinovan RC 20 radiostyrt bil?

Utover det å skåre skyhøyt på testkriteriene, lot vi oss også imponere over følgende:

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Sinovan har lenge produsert solide produkter av høy kvalitet og lover dermed åpent kjøp på hele 30 dager. Men ikke nok med det, deres kompetente kunderservice står også klar til å hjelpe 24/7 om man skulle trenge det.

En annen ting vi setter stor pris på er hvor rask leveransene er. Bare 3 dager etter vi hadde bestillt var pakken i hendene våre, godt polstret og uten en skramme. Sinovan har høyt fokus på kvalitet i alle ledd og dette har gjort dem til det populære merket de er den dag i dag.

Prisvennlig

Når det kommer til radiostyrte biler er det stor variasjon i både pris og kvalitet. Sinovan RC 20 var ikke den billigste i testen, men klart den bilen hvor man får mest for pengene. Dette er Sinovan sin strateg;, levere knallprodukter til en vennlig pris.  

Akkurat nå kan du kjøpe Sinovan RC 20 til rabbatert pris på den offisielle hjemmesiden.

En favoritt hos kundene

Sinovan RC 20 også har naturligvis blitt en vinner hos forbrukerne som deler vår begeistring for produktet. Tilbakemeldingene fra fornøyde foreldre har ikke latt vente på seg og man kan lese hundrevis av tilbakemeldinger fra verifiserte kunder.

Denne radiostyrte bilen er rett og slett masse moro!

Jan

5/5

Kjerstin

5/5

Tove

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Sinovan RC 20?

Sinovan RC 20 kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Skru den på og start moroa!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Sinovan RC 20 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.