Best i test rettetang 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste rettetangene i 2022

For oss som liker å style håret så er det helt essensielt å ha en rettetang, og dette gjelder uansett hårtype. Rettetang er kanskje det enkleste hårstylingsproduktet man kan bruke for å style håret, og derfor passer det også til alle. Når man skal rette håret med en rettetang er det viktig å ha en rettetang som faktisk fungerer, samtidig som den ikke ødelegger håret. Det finnes flere produkter som kanskje har for høy varme eller rett og slett at platen er laget av et materiale som skader håret. Håret og frisyren blir en del av vår personlighet, og man blir ofte forbundet med en type frisyre. Likevel kan det av og til være godt med en forandring, dette være til hverdags eller om til spesielle anledninger. Dersom man enda ikke har noen hårstylingsprodukter på badet så er rettetang helt perfekt. Det er enkelt og gir gode resultater.

Det å kunne være sin egen frisør er både gøy og økonomisk, og derfor er det helt essensielt at man har en god rettetang. I dag er det mye forskjellig på markedet, og de varierer i både pris og kvalitet. Derfor kan det være svært vanskelig å finne den beste. Vi føler derfor at det er riktig å gjøre en test av de beste rettetangene for å finne ut hvilken som er best i test. 

I vår test av vi stilt høye krav til brukervennlighet, komfort, resultat og ikke minst pris. Best ut i vår test kom Kipozi. 

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 rettetangene i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av vinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Kipozi
9.9
5/5
"Utmerket"
Kipozi
699,- NOK 944 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Jan Thomas Studio Rettetang
PRIS: 999,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Remington Keratin Protect Rettetang
PRIS: 899,- NOK

BEST IN TEST Rettetang

#1 BEST
Kipozi
9.9
5/5
"Utmerket"
Kipozi
699,- NOK 944 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Kipozi" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet flere rettetenger kom Kipozi best ut i vår test. I det følgende kan du lese våre grunner til hvorfor denne er best.

Vi var veldig spente på å få testet Kipozi. Tilbakemeldingene fra kjøperne har vært meget gode, så vi har gledet oss veldig til å selv finne ut hvorfor akkurat denne var så bra. Til vår store glede trengte vi ikke vente lenge med å teste denne, da den ankom etter bare få dager etter vi sendte inn bestillingen. 

Kipozi selges hos Movo. Merket Movo er kjent for sine kvalitetsprodukter til veldig gode priser. Et godt tegn er at Movo selv har tiltro til egne produkter, og tilbyr derfor retur og pengene tilbake dersom man ikke er fornøyd med produktet. Rettetangen vi mottok er vi meget fornøyd med, og den vil derfor ikke bli returnert.

Kipozi – Testresultat

Det første vi merket oss var hvor solid og bra materialet kjentes. I tillegg at den var relativt lett i vekt. Det å ha en rettetang som er lett i vekt er virkelig et pluss, slik at man unngår å bli sliten i armene når man skal style håret. 

Brukervennlig 

Kipozi er laget for deg, uansett hvilken hårtype du har. Den er utstyrt med 3 ulike varmeinnstillinger slik at du kan velge den som er perfekt for din hårtype. I tillegg er den utstyrt med flere sikkerhetsfunksjoner. For det første har den en sikkerhetslås slik at man unngår at barn eller andre i nærheten kan bli skadet. For det annet er den laget med en funksjon slik at den slår seg automatisk av etter 90 minutter, og det er perfekt for deg som kanskje er litt distré. 

Rettetangen har en LCD-skjerm slik at du enkelt kan kontrollere og se hvilken temperatur den er på, slik at du unngår å skade håret. Kipozi er laget for at alle og enhver skal kunne bruke den. Den er enkel å bruke, samtidig som den gir gode resultater og er sikker. 

Bra resultat

Kipozi har en plate laget av titan, noe som bedre leder negative ioner. Dette gjør Kipozi perfekt for deg som alltid får hårfrisyren ødelagt av været eller statisk elektrisitet. I tillegg så er platen designet slik at man får tettere press og en jevn varmefordeling. Dette bidrar til at resultatene blir desto bedre. Hvis du ønsker gode resultat så er Kipozi å anbefale. 

Hvorfor kjøpe Kipozi?

Utover det at Kipozi skårer høyt på alle testkriteriene, ble vi også svært imponert over følgende:

Prisvennlig

Rettetenger kan variere mye i pris, og det er heldigvis ikke slik at dyrest alltid er best. Kipozi er et prisvennlig produkt som leverer høy kvalitet til en god pris. I vår test var det helt klart denne som gav klart mest for pengene.

En favoritt blant kundene

Vi er ikke de eneste som er strålende fornøyd med Kipozi. Denne har også blitt en favoritt blant kundene. Alt fra at kvaliteten er super, effektiv, brukervennlig og ikke minst at prisen er god.

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Kipozi er fra merket Movo. Dette merket har i mange år vært kjent for sine kvalitetsprodukter. Denne rettetangen var intet unntak, og den har fått svært mange gode tilbakemeldinger fra verifiserte kunder. At produktene fra Movo er kvalitetssikre er noe de også setter mye stolthet i, de lover nemlig åpent kjøp slik at du kan returnere varen dersom du ikke er fornøyd. 

Ikke nok med at varene er av høy kvalitet, men Movo har også lynraske leveranser. Dette var intet unntak i vårt tilfelle.

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Kipozi?

Kipozi kan enkelt kjøpes på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene.

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe og hvilken farge

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent til pakken ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Kipozi med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.