Best i test ringeklokke med video 2022 – Test av topp 3

Vi har testet de beste ringeklokkene med video i 2022

Ringeklokker med videofunksjonalitet har blitt mer og mer populært med årene, og det med god grunn. For det første gir den en ekstra trygghet i hjemmet. Uten video kan det være vanskelig, eller rett og slett umulig, å vite hvem som egentlig står utenfor. I hvert fall før en har åpnet døren, og da kan det allerede være for sent. 

Noen dørkameraer har også inspillingsmulighet, så man kan sjekke hvem som har gått inn og ut av huset, eller om noen uvedkommende har vært utenfor inngangsdøren og snoket. Et høyt antall varer levert til døren blir stjålet hvert år. Med kamera på ytterdøren har man bevis både på at noe har blitt stjålet, og kanskje og hvem som har stjålet det.

Men ikke alle ringeklokker med video er like gode, så i vår test har vi satt høye krav til stabilitet, funksjonalitet, videokvalitet, installering og pris. Best ut kom ringeklokken fra det velkjente merket Topvico.

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 ringeklokker med video i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Topvico
9.9
5/5
"Utmerket"
Topvico
997,- NOK 1.346 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Ring Video Doorbell 3
PRIS: 1.590,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Netatmo Smart Video Doorbell
PRIS: 2.990,- NOK

BEST IN TEST Ringeklokke

#1 BEST
Topvico
9.9
5/5
"Utmerket"
Topvico
997,- NOK 1.346 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Topvico" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet de mest populære ringeklokkene med video kom Topvico klart best ut. Her er våre grunner til hvorfor.

Vi var veldig spent på og endelig få testet denne ringeklokken. Tilbakemeldingene fra de tusenvis av verifiserte kjøperne var langt over snittet positiv. Vi gledet oss virkelig til å selv kunne finne ut om den virkelig kunne være så god. Heldigvis trengte vi ikke vente lenge. Allerede 3 dager etter vi sendte bestillingen ankom leveransen. 

Merket Topvico er kjent for å levere gode kvalitetsprodukter til en veldig vennlig pris.. Et bra tegn er at Topvico selv har tiltro til sine egen produkter, og tilbyr derfor opp til 30 dagers åpent kjøp.

Topvico ringeklokke med video – Testresultat

Ser alt som skjer utenfor

Kameraet i denne ringeklokken har en vidvinkel på hele 120 grader og får dermed med seg alt som skjer utenfor inngangspartiet. Med et kamera på hele 1 megapixel får man en skarp video hvor det er lett å identifisere de som er utenfor, selv om personen ikke står rett med døren. 

Denne kombinasjonen gir en deilig tryggetsfølelse når man er inne, og langt bedre enn konkurrentene vi testet.

Automatisk lys-justering og nattmodus

Kameraet gjør alt automatisk så man trenger ikke å gjøre noen justeringer fra en solfylt dag til en overskyet. Når det blir bekmørkt ute slår den på nattmodusen slik at man fortsatt kan skje utenfor når skumringen har lagt seg. Det er ofte da det virkelig er viktig å få med seg hva som skjer, og hvem som ringer på.

Enkel å installere – Trenger ikke strøm fra veggen

Å installere Topvico er en enkel sak all kan klare. Om man allerede har et kikkehull trenger man kun et skrujern. Det er faktisk bare snakk om å presse kabelen fra utedelen inn hullet og skru den delen fast. Koble kabelen i innedelen og skru den fast. Fiks ferdig, tar kun et par minutter. Alt man trenger følger med.

Det vi likte spesielt godt med denne ringeklokken var at den ikke trenger strøm fra veggen for å fungere. Istedenfor bruker den 3 AA-batterier som enkelt skiftes ut. Varer i månedsvis.

Automatisk inspilling av video og bilder

Man kan sette opp Topvico slik at den automatisk gjør videoinnspilling kontinuerlig. Da har man virkelig har oversikt over hva som skjer utenfor til enhver tid. Dette er super-enkelt. En annen funksjon er automatisk bildetagning som tar et bilde hver gang noen ringer på

Hvorfor kjøpe Topvico ringeklokke med video?

Utover det å skåre skyhøyt på testkriteriene, lot vi oss også imponere over følgende:

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Topvico er kjent for å levere gode og solide kvalitetsprodukter. Dette er noe de selv setter sin stolthet i og lover dermed åpent kjøp på hele 30 dager. Ikke nok med det, de har også et kompetent support-team som er tilgengelig 24/7 om man måtte trenge dette. 

Pakken var i hendene våre allerede 3 dager etter bestilling. Produktet var godt polstret og kom dermed uskadet frem.

Prisvennlig

Ringeklokker med video varierer ofte stort i pris. Topvico var ikke den billigste, men heller ikke den dyreste. Men som testvinner var den klart best, og dermed produktet som uten tvil gir mest for pengene.

Topvico kjører nå en kampanje så den kan kjøpes med rabatt på den offisielle hjemmesiden.

En favoritt hos kundene

Topvico har naturligvis blitt en vinner hos forbrukerne som også deler vår begeistring for produktet. Ikke bare går tilbakemeldingene på hvor godt den fungerer og hvor enkel den er å installere, men mest av alt på det faktumet at kjøperne føler seg tryggere i sitt eget hjem.

Hans

5/5

Steinar

5/5

Dag Morten

5/5

Safir

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Topvico?

Topvico kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside ved å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent på at leveransen ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Topvico med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.